twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 hayır dasaa 2 üzeri n yai bir kere bölünsen 2 dasaa 2 kere bölünsen 4 dasaa olur =P[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 günlükkk, bgn de kendime zaman ayıramıcam offff ya of! :( squash oynıcaktım oysa! :( netde gezcektim sonra :( ark. la görüşcektim :( yemek yapıcaktım :( uyuycaktım istediim kadar :( öffff![signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu... ne de bir yangını bölüşmek seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: twistedemo, 30 Ağustos 2005 10:40 tarihinde demiş ki: hayır dasaa 2 üzeri n yai bir kere bölünsen 2 dasaa 2 kere bölünsen 4 dasaa olur =P HMM! Ya ben de şimdi farkettim.. 2^3=8 dasaaa Şimdi elimde 3-5 fazla dasaaa var napıyım ben onları? Atsan atılmaz satsan satılmaz.. Bırak,çek elini dasaaa-No:2 yazı yazıyom! -Abi ben de yazıyım iki üç kelime +De git lan KOPYA!! -Abi kalbimi kırıyon ben de senin kadar senim +Da hayde! Giddy up! -Whadda? +Buckle your seat belt dasaaa-No:2, cos İstanbul is going bye bye..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 yapılcak deneyler için insanları 1 milyon dolar civarına satın alanlar var hani diyorum... fikir benden çıktı ya =P yarı yarı bölüşsek satıp fazlalıkları : D[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 1milyooon dolar... Dur ben 3-5 bölünüp geliyom şimdi... dollar$$$$$$$$$$$$$$$$$..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 günlük cok sıkıldım.. artık eglenecek hiç bişey kalmadı. zaman geçmek bilmiyo..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 günlük rüyamda seni gördüm dyna seni kitliodu:D[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 günlük 100.sayfan hayırlı olsun...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. [Bu mesaj _black_angel_ tarafından 30 Ağustos 2005 13:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 gunluk barafranca'da oldum tav oldum :)[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 evden kaçta çıksam kaymaya gitsem die düşünüyodum...karar veremedim günlük...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke[/url] ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 günlük..mutluyum umutlutum mersilerden bir demet..saol varol![signature][hline]damam saL bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Kostroma ya gitsem keşke... 1haftalığına falan.. Tam da mevsimi valla =( Fırk![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 günlük; sana neden günlük demişler? bana neden tuğrul demişler? niye varız? niye patiye giriyoruz? dünya niye yuvarlak?[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 her zamanki gibi iirenç bi gün sürüoo işteee...!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 günnük ya şu alaturka susamlı şeysinden yedim , midem bulanıyo şimdi. :/[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 gunluk bu avrupa dedikleri medeniyetler kervaninda tasinmak neden bu kadar zor ? Turkiyede daha ucuz ve kolay.. sacmalik...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 günlük hayat çooook boş geliyor. balkondan atıyım mı acaba kendimi ölebileceğim kadar yüksek değil hareket olur en azından[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ya bugün köpekler ısırdı beni günlük... kollarım yara dolu.. canım acıor..ama dışarı çıkıcam şimdi ona mutluyum.. :)[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 günlük.. bugun ablamın işyerine gittim gitmemle birlikta trafo ptladı ve ufak bi yangın çıktı.. nereye gitsem bi b.k oluyo anasını satim.. daha sonra pazara gittik mlum salı bugun.. ordada bi tezgahı devirdim..bugün üçlicem sonunda bakalım üçüncüde ne olcak.. hadi hayırlısı...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 günlük be neden bi türlü mutlu olamıyorum he? ben çokmu kötü biriyim dersin? bende bilmiyorum yaf aman boşver kimin umrunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 3 havuç 2 elma yı sıkıp suyunu içtim .... günllük taze CE vitamini D:[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 günlük bugun hayat yorgunuyum. gıcık oldum kendimi nedeni yok ama çok durgunum. biri büyü yaptı galba[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 günlük şimdi geldim eve...çok güzel bir akşamdı...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 günlükkk, bgn de bundan öncekiler gibi bi yerlere koşturmaca ile geçti buarada annemle tartışmayı ihmal etmedim :( Bunun dışında iki güzel şey oldu :) şimdi herzamanki ruh halime büründüm ; rahat, keyifli ve sakin. Artık günlerin akışını ben belirlesem keşke...? bi de gitsem buralardan?[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu... ne de bir yangını bölüşmek seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 günlük keşke zaman hiç geçmese...hep rahat yaşasak böyle 1 de 2 de dönsek eve kimse sormasa...salih te öyle olsa...11de ayrılmasak..sohbet-yemek-eylence hiç bitmese... keşke bu akşam bitmeseydi...keşke hala basket sahasında meyve suyu eşlikli sohbete devam etsek... ahh ahhhhhh keşke..[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar