Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

günlükkk, bgn de kendime zaman ayıramıcam offff ya of! :( squash oynıcaktım oysa! :( netde gezcektim sonra :( ark. la görüşcektim :( yemek yapıcaktım :( uyuycaktım istediim kadar :( öffff![signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu...
ne de bir yangını bölüşmek seninle.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 30 Ağustos 2005 10:40 tarihinde demiş ki:
hayır dasaa 2 üzeri n yai bir kere bölünsen 2 dasaa

2 kere bölünsen 4 dasaa olur =P

HMM! Ya ben de şimdi farkettim.. 2^3=8 dasaaa Şimdi elimde 3-5 fazla dasaaa var napıyım ben onları? Atsan atılmaz satsan satılmaz.. Bırak,çek elini dasaaa-No:2 yazı yazıyom!
-Abi ben de yazıyım iki üç kelime
+De git lan KOPYA!!
-Abi kalbimi kırıyon ben de senin kadar senim
+Da hayde! Giddy up!
-Whadda?
+Buckle your seat belt dasaaa-No:2, cos İstanbul is going bye bye..[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

günlük..
bugun ablamın işyerine gittim gitmemle birlikta trafo ptladı ve ufak bi yangın çıktı.. nereye gitsem bi b.k oluyo anasını satim.. daha sonra pazara gittik mlum salı bugun.. ordada bi tezgahı devirdim..bugün üçlicem sonunda bakalım üçüncüde ne olcak.. hadi hayırlısı...[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

günlükkk, bgn de bundan öncekiler gibi bi yerlere koşturmaca ile geçti buarada annemle tartışmayı ihmal etmedim :( Bunun dışında iki güzel şey oldu :) şimdi herzamanki ruh halime büründüm ; rahat, keyifli ve sakin. Artık günlerin akışını ben belirlesem keşke...? bi de gitsem buralardan?[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu...
ne de bir yangını bölüşmek seninle.
Sosyal ağlarda paylaş

günlük keşke zaman hiç geçmese...hep rahat yaşasak böyle 1 de 2 de dönsek eve kimse sormasa...salih te öyle olsa...11de ayrılmasak..sohbet-yemek-eylence hiç bitmese...

keşke bu akşam bitmeseydi...keşke hala basket sahasında meyve suyu eşlikli sohbete devam etsek...

ahh ahhhhhh keşke..[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat..

skate board is not a crime...siteye bekleriz..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...