eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 günlük para olayı hallolsa mutlu olcam bide manita yapsak süfer olcak.. bugün ekipte ufak bi değişim oldu güzel oldu.. içinde uyuduğum otobüs polisten kaçmış filan..tabi ben uyuyoken..yani kaçırdım ekşını..uyandığımda polis yanımızda çek sağa diyodu..şu an araba bi kaç gün otoparkta kalıcak.. elemanın yol izni olmadığı gibi ehliyetide yokmuş..nyse bende arabamı çekicinin üstünden kurtardıydım 45 tl ye.. olur böyle vakalar Türk polisi yakalar diyip geçiyorum hadi görüşürük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 gunluk sabah jamaikaya gidiyorum, hadi bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 SPectre88 said: günlük yarın iki sınavım var ikisinide hazır değilim hadi görüşürz. ayt bugün 9da sınavım var. bakıyorum 2gündür.. gerçi önceden de okdum ders notlarını ama hiç mi hiç hazır değilim lan. kötü olacak zaten ben vs okul ile ilgili her bişi kötü lan bu aralar. 9dk daha mola. sonra makaleleri okuyayım. yorum sorar herhal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 GÜNAYDIN GÜNLÜK bugün çok papüş uyandım ^^ bi gerindim her yerim kıtladı ehehhehe ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 gunluk ,oda arkadaslarımın 1 nisandan beri bana yapmaya kalktıkları sakanın içine tertibim duzenim sayesinde sıçmışım resmen.ne bilim ben bana ait olmayan ve masamın ustunde duran herseyi kaldırıyorum.gecen hatta masa sillerken o kutuyu da silip kaldırmışım ehuehue delirmişler. dun, aç kadın sunu artık! kurutttun lan bizi,şakaydı o,onu açman lazımdı diye delirdiler.ehueh korkmadım gene delirdiler. neyse şimdi en sevdiğim dersime gideyim, baaayyzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 günlük yazın irin'le çılgın atıcaz. öyle diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 fifa 99 98 ve 2000 in soundtracklarini açtım. nostaljinin dibine vurdum. ne güzel şarkılarmış lan. değerini bilemememişiz. insan kaybedince anlıyo değerini :( sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ssup yo? gebereceğim uykusuzluktan.. bunu dedikçe uykusuzluktan ölmediğimi ve daimi çalıştığımı görüyorum yalnız. sınavı yaptık =) yarına 2ödev var. bu gece bi de kursa gidicem falan. dı-dım dım dı-dım dı-dım dım dı-dım terminator müziii bu, olmadı saylon da olabilir bak.. yorgunum falan ama makine gibi devam ediyorum. o derece. 35imde kalp krizi geçirmem umarım. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 günlük yan ofiste bas bas hayko cepkin dinliyolar. kafamı kırıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 evet gunluk ,kısmetse yaza dinan,sibel,ben esko esko partizani<3 fatih'e söyle o da gelsin gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ben de gelimmiii? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 2 saat kadar uyudum günlük, rüyamda güzel şeyler görmedim. kalkalı 5 dakka falan oluyo hala etkisindeyim. küfrederek kalktım yani bilmem anlatabildim mi? sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 beraber gelelim dasaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Finaller (7/8) Pazarlama Oh lan sonunda iyi yaptığım bi sınav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 napae said: 2 saat kadar uyudum günlük, rüyamda güzel şeyler görmedim. kalkalı 5 dakka falan oluyo hala etkisindeyim. küfrederek kalktım yani bilmem anlatabildim mi? sdsf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 3 gündür okula gitmiyorum, acısı çıkar mı acaba bir yerden fitil fitil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ben 4 hafta gitmedim bişey olmadı. ortalama düştü biraz sadece o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 http://forum.paticik.com/thumbnails/e51/8ba/79d/ec5/cd7/ef5/740/b78/dc7/48d/fa_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 fede said: beraber gelelim dasaaaaaaaa yippi kay yey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Fede msn ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 fede said: beraber gelelim dasaaaaaaaa<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 o kadar yaşlı mı gösteriyorum lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Oysa ekliyorum cidden degil gibi gelio ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 fatih fede, moda, 81300 istanbul diye biliyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar