Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

günlük..
akşamdan beri aynı şarkıyı dinleye dinleye midem bulandı..zaten uyuyamadım bütün gece onu düşünmekten en azından şimdi uyuyim diyorum bu seferde hava çok sıcak anasını satim.. ne yapim ben günlük bi akıl wer..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

başka yere gidecek olsam da bugun en son olarak hacettepe'nin yetenek sınavına girdim ve tam bir senelik universiteli olma maratonu sona erdi. Huzurlu hissediyorum :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
Sosyal ağlarda paylaş

şu lise puanları çok artmış be günlük...napacam bilmiyorum umarım bi anadolu kazanırım...[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him)
Sosyal ağlarda paylaş

günlükkk, eve döndüm sonunda ama 2 gün sonra tekrar gdcem gibi. ya tüm düzenim alt üst oldu, kafam karışık, içim bulanık... ne diosun bu işe? okul başlıcak ben sürekli bi yerlere koşturuyorum. kendime zaman ayıramıorum :( ekle sille kayıt yaptırcam bu gidişle. sana da sinir oluyorum! hepsi bu! öff[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu...
ne de bir yangını bölüşmek seninle.
Sosyal ağlarda paylaş

Laaaaaaaaaaaaaaaaaan şopar günlük 3 aldım geçtim ahahahah kapak olsun sana değişmiyo işte okulum böylece o kızla da çıkçam ulen hala adını bilmiyorum neydi gizem miydi aslı mıydı öğreniriz yarın hahahahaah çok zekiyim allah kahretsin nıhaahahah geçtim huleleeeen[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Sosyal ağlarda paylaş

hehehehey bugün tatil!!
Ama yarın koşturmam gereken birbiriyle alakasız 3iş var.. Mitoz bölün dasaaa mitoz!! Bak bu gece iki mitoz bölünsem yarına 3 dasaaa yaparım biri o tarafa diğeri diğer atrafa.. ben de öbür işe koşarım!! En iyi 3 mitoz yapıym ben 3ü koştursun ben yayılayım! Evet!

Yayılmak kadar güzel bir şey var mı bu dünyada?[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...