Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 günlük.. akşamdan beri aynı şarkıyı dinleye dinleye midem bulandı..zaten uyuyamadım bütün gece onu düşünmekten en azından şimdi uyuyim diyorum bu seferde hava çok sıcak anasını satim.. ne yapim ben günlük bi akıl wer..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 I will sacrifice to find paradise canım günlüğüm. It's a good day to die .. :/ pff[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 başka yere gidecek olsam da bugun en son olarak hacettepe'nin yetenek sınavına girdim ve tam bir senelik universiteli olma maratonu sona erdi. Huzurlu hissediyorum :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 şu lise puanları çok artmış be günlük...napacam bilmiyorum umarım bi anadolu kazanırım...[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 canım sıkılıyor günlük bir haraket yok hayatımda uzun zamandır... hep aynııııııı[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 günlük onunla görüşmek istemediğim için telefonumu kapattım.ne kötü insanım ben yaaa[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 günlük yarın akşma teras yapacaz elemanlarlada bugünüde geçirmek lazım..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yarın bmx-skate-sgresif partisi var günlük...heyecanla bekliyorum....[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: insight, 29 Ağustos 2005 11:51 tarihinde demiş ki: Günnük :) İlk sınav tamam sırada 2. sınav. Hadi bakalım hayırlısı. Günlük aynen[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 günlükkk, eve döndüm sonunda ama 2 gün sonra tekrar gdcem gibi. ya tüm düzenim alt üst oldu, kafam karışık, içim bulanık... ne diosun bu işe? okul başlıcak ben sürekli bi yerlere koşturuyorum. kendime zaman ayıramıorum :( ekle sille kayıt yaptırcam bu gidişle. sana da sinir oluyorum! hepsi bu! öff[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu... ne de bir yangını bölüşmek seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 gunluk sen ne kadar buyun boyle. amaan. ama aferin hep dinliyosun milletin derdini. isini iyi yapiyosun afferim.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 günlük hala başım ağrıo ve kulağım tıkalı[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bugün çok güzeldi günlük muahhaha : D[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 günlük birazdan arkadaşlarım gelicek dışarda kayıcaz güya ama benim boardum yok napacam ben? birinden bulsam bari.. *snıf snıf* kaymak istiom[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Laaaaaaaaaaaaaaaaaan şopar günlük 3 aldım geçtim ahahahah kapak olsun sana değişmiyo işte okulum böylece o kızla da çıkçam ulen hala adını bilmiyorum neydi gizem miydi aslı mıydı öğreniriz yarın hahahahaah çok zekiyim allah kahretsin nıhaahahah geçtim huleleeeen[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 günlük.. bgn nerdeyse 30 km yürümüşümdür herhalde..ayak tabanlarım yandı ya.. çoraplarımın ayama yapışmış walla.. çok yoruldum..:([signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya salih çok hoş çocuk dimi yaw.... neyse iyice bir tanıyalımda..... hoş çocuk harbi ya... ya aslında çıkmak istemiom... ama hoş çocuk...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 günlük yaa böle klasik özenti gençlik laflarından hiç hoşlanmıorum ama ölmek istiorum ciddi ciddi bak öliim kurtuliim..[signature][hline]damam saL bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 günlük ben yine herzamanki gibi kötüyüm, başım ağrıyor, uykum var uyuyamıyorum günlükkkkkk deliricem az kaldııııııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 lan günlük çok güsel oldu bu kumar işi ehehehehehehe[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Herşeyden nefret ediyorum günlük. Herşeyden !!![signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mutsuzum[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 günlük , hayatımın en güzel ve saçmasapan günlerinden biriydi. çok utanıyorum , pişmanım. günah çıkarmam gerek...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 günlük bilio musun ben çok salak bi kızım...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 hehehehey bugün tatil!! Ama yarın koşturmam gereken birbiriyle alakasız 3iş var.. Mitoz bölün dasaaa mitoz!! Bak bu gece iki mitoz bölünsem yarına 3 dasaaa yaparım biri o tarafa diğeri diğer atrafa.. ben de öbür işe koşarım!! En iyi 3 mitoz yapıym ben 3ü koştursun ben yayılayım! Evet! Yayılmak kadar güzel bir şey var mı bu dünyada?[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar