Ardeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 moleküler modelleme programımda mucizevi bir hızlandırma gerçekleştirdim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 fisu minttu lonkero olut. sanırım sarhoşum günlük. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 günlük bugün çok değişik bişey yaptım ve yemek yiyerek kendime ödül verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 utopia +1 günlük bi de msn açılmıyo napcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 hemen açman lazım sana anlatacaklarım var gfhd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 agzimi kirsinlar gunluk, gene hicbisey yapmadim, bigun daha gecti gitti. ne hiyar adamim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 yatcam ben mujk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bünye gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 günlük 180 puntoyla bile 2 sayfa olmayan ödevim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 mit ocw sitesini tarıyorum.. bişiler buldum da indireyim topluca diye taratıyorum siteyi. neyse işte tararken şöle bişi buldu.. [large]STREET FIGHTING![/large] dedim o da ne lan! bakınıdm biraz.. ne çıktı [large]Street-Fighting Mathematics[/large] ehahha said: Course Description This course teaches the art of guessing results and solving problems without doing a proof or an exact calculation. Techniques include extreme-cases reasoning, dimensional analysis, successive approximation, discretization, generalization, and pictorial analysis. Applications include mental calculation, solid geometry, musical intervals, logarithms, integration, infinite series, solitaire, and differential equations. (No epsilons or deltas are harmed by taking this course.) This course is offered during the Independent Activities Period (IAP), which is a special 4-week term at MIT that runs from the first week of January until the end of the month. http://ocw.mit.edu/OcwWeb/Mathematics/18-098January--IAP--2008/CourseHome/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bizim fizik bölümünde calculation methods in physics diye geçiyor o, soruya şöyle bir bakıp cevap hakkında tahminler yürütme metodları hehe. haluk hoca verince hele o dersi efsane oluyordur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Sevgili Arkadaşım Günlük; Ev topluyorum kolilere kitap koyuyorum ama bi türlü bitmiyor bu iş koliler hiç dolmuyor ki yeni evimizin kornişleri olmadıgını fark ettik, bu bizi derinden yaraladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Günlük lan. Son bir kaç gündür çok eğleniyorum =) Hele dün gece süperdi lan =) Cidden bak. Öle işte. CocoRosie feci istila etti bu sıralar beynimi. Bi de acaip acaip şeyler gelio aklıma onları dinlerken. Yeni yeni fikirler böle :D Nese gittim ben. bayz :elsallayanchibismile: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 *almanyadamisin Sen Birine Benzettimde sizi ? günlük, bana bu mesajı yollayan insan kibarlıkla öküzlük arasında sıkışmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 günlük betonarme-II den nefret ediyorum! keşke mimarlık okusaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Atsumichi said: günlük betonarme-II den nefret ediyorum! keşke mimarlık okusaydım Merak etme mimarlık okusanda önünde nefret edicek bi ton dersin olurdu :) Artık bazı şeyleri yapmaya başlamam lazım günlük.Misal saçımı kestirip ders çalışmak, vaktinde uyuyup uyanmak, MTS derslerine girmek gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Günlük, yeni bi gün başlıyo. Çok pozitifim. Hatta o kadar pozitifim ki diğer pozitifleri de yanıma bekliyorum. Bufflanalım sabahtan. Öyle işte. UO'da skill kasmayı özlemişim resmen bunu farkettim. Get Medieval'ı bitirdim. Hırsızlara sinir oluyorum. CocoRosie eşliğinde uyumaya gidiyorum şimdi. Hadi görüşürüz. bayz :elsallayanchibismile: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 urmesque said: *almanyadamisin Sen Birine Benzettimde sizi ? günlük, bana bu mesajı yollayan insan kibarlıkla öküzlük arasında sıkışmış sanırım. 5-6sene önce falan almancıların %80'inin uzyalı olduğu kanaatine varmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 günnük şu 10 gün cabucak gecsin. lütfen gecsin. hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Günlük olm, İstanbul'a bi süreliğine dönmek için tarih düşünüyorum da bulamadım be. Karnım da aç zaten. FRP de oynayasım var. Napçaz bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 3 günce dedim ki; tam hasta olma mevsimindeyim bu aralar olurum. şok ağızlıyım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 baba... bayaaaa sıkıcı bi haftaydı geçen hafta. öle sabahlara kadar sabahladım falan bütün hafta boyunca. neyse hâlâ sıkıcı gerçi. ölüyorum sıkıntıdan. öle ki berbere gidemedim, duş alamadım, adam gibi tv izleyemedim.. bi tscc 2#18'i izleyebildim. gerisi yok.. çok çaba ama sonuç da yok. bu da mı gol değil be.. her neyse bu 2gündür zamanımı aşkın bi verimsizlikle kullanıyorum. sıkıcı, sıkılıyorum. inan daral geldi belki bi yıldırım düşer ha? ne dersin benjamin franklin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 hey ho hey ho hey ho evet! *çeker vurur kendini* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 günlük bu gün yine her zaman ki gibi karanlık bi gündü. betonarme çizimi yapmam lazım ama 3 tane kolon çızıttırıp bıraktım yine. canım almıyor. güneş görmeye hasretim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 kafamda filler tepiniyo uyku dauyutmuyo ne biçim grip lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar