Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 sıkıldık herhalde yakici bunye ?[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ben yaşamaktan sıkıldım...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 günlük be , yarın yine dershane var. off...[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bana taşınmak çok zor gleiyor ama daha büyük bir odaya sahip olma şansım var belki belki.... iki kişilik yatağım fuşya duvarlarım iri iri mumlarım kandillerim && kocaman bir pencerem minik saksı çiçeklerim giysilerimi sığdırabildiğim bir dolabım aydınlık bir yerde çalışma masam olur... hı? olur mu ? ne dersin?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 günlük.. bgn tahtakaleye gittim dogubanka gittim baya bi gezdim yani.. ama özellikle dogubankı çok sevdim.. herşey war hemide çok ucuz bundan sonra cnm sıkıldıkça oraya giderim..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 lan gunluk cok heyecanli ve mutluyum,4 sene sonra ilk defa bugun bi kızla bulusup dosaltim :D ozledigim bi olaydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 gunluk artık bazı ılgılerımı kaybettıgımı hıssedıyorum.. ve korkuyorum... yavas yavas sona yaklasıyorum gunluk ve gunluk son zamnlarda ılgımı cekmemesı gereken(kı normalıde bu) bırı ılgımı cekmeye basladı... gunluk napıcam? bana mantıklı bı yanıt verırsen sana kontor yollarım:)[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Günlük bugün bilmiyorum ama herşey çok güzel geçti .. Herşey sorunsuz ve mutlu geçti,Evde olmama rağmen çok mutluydum .. Kız arkadaşımla Konuştum Herhalde ondandır ama Aile içi falanda herşey çok güzeldi .. Inşallah hep böyle olur ve bende hep mutlu olurum ... çünkü mutluluğu bayadır arıyordum ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Yarın çok erkenden kalkmam gerek ama karnım acıktı!! *!kafasını kaşır* Yiyelim bişiler ööle yatalım.. Ama hızlıca lüpletelim..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 günlük dün 4 yatmıştım bugün 9.30 da zorla kaldırıldım.we kuşadası ve çevresindeki bütün tarihi yerleri gezmeye zorlandırıldım ii oldu aslında mutluyum 20 dakka önce ewe geldim birazdan kafam klavyeye devrilebilir.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 günlük ben yatıom sana ii geceler...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bu gün intehar etmek istedim bir kızdan dolayı ama dedim ki sikime kadar yolu var.. Ama sonra fark ettim ki kızla cıksam elime birsey gecmiycek beni sevni sevsem daha karlı gelicek dedim ve ne yapıagımı bilmiyorum. Tarih 27.08.2005[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Dreamer keşke küfür kullanmasaydın ya ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. [Bu mesaj RaVena tarafından 27 Ağustos 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Yavas yavas evrim geçirmeye basladın mutasyon desek daha iyi olur adamların seviyesi falan kalmadı eski arkadaslık bağlarından duzeyli geyiklerden falan hiç bahsetmiyorum bile adamların actıkları topicler super bugunlerde durum bole helva ekmek cay muhabbeti yani inşallah metobolizman duzelir geçmiş olsun dileğiyle[signature][hline]Back up to Heaven all alone... Nobody callin' on the phone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: RaVena, 27 Ağustos 2005 00:17 tarihinde demiş ki: Dreamer keşke küfür kullanmasaydın ya .. ciddi bir şekilde kafayı sıyırmıdım[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Günlük eve geldiğimde bu gece mutlu uyucam demiştim günlük. Bak noldu? neyse günlük sustum ve bekliyorum... benim umudum var..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ulen günlük pc bozuldu sandım meyersem içinden kaplo fırtmış 2 gündür mal mal bakıyodum napsam diye ama parlak zekam sayesinde anladım va yaptım ohhh beee[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 günlük hemen üztümde 1 ayda 1k olan biridi war..:D 2 ay sonra 5k olur.. sona nice 10k lara..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 günlük şifremi kaybettim hangi adrese yolladınıda bulamadım yeni oturum açtım yaa yaaa....ayrıca günlük...uyku ilacı yerine farklı bi hap almışım bütün gün kafam güzeldi...[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 günlük bu gece yatarken gönlüm ferah yatıcam, çünkü biliorum... eminim...[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 günlük ne poktan bişiymiş bu ya sonradan vurdu kafama amin[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 geceleri yemek yeme huyumu bıraktım ya benden mutlusu yok gerçi bugün düzeltmemgereken bir sürü şey var hmpt hmpt[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 günlük, abi yarın sınav var, ne halt yiyecem ciddi bilmiyorum.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 -günlük bana hediye enerji drink alırmısın çıkıp dışarda skate yapıcam ama uykum var ve ihtiyacım var lütfen -olmaz -sen nerden çıktın bea -ben geliştim artık konuşuom -alırmısın -git kendin al -böhühühühü öle olsun günlük bişey istedik yerine getirmedin saol bea bizde seni adamdan sayardık..:([signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 günlük be bugun canım hiç bişey yapmak istemiyo..kaç günden beri onu göremiyorum..ve yarında göremicem diger haftada ne yapcam ben ya..:(:([signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar