Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

bana taşınmak çok zor gleiyor ama daha büyük bir odaya sahip olma şansım var belki belki....

iki kişilik yatağım fuşya duvarlarım iri iri mumlarım kandillerim && kocaman bir pencerem minik saksı çiçeklerim giysilerimi sığdırabildiğim bir dolabım aydınlık bir yerde çalışma masam olur... hı? olur mu ? ne dersin?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Sosyal ağlarda paylaş

günlük..
bgn tahtakaleye gittim dogubanka gittim baya bi gezdim yani.. ama özellikle dogubankı çok sevdim.. herşey war hemide çok ucuz bundan sonra cnm sıkıldıkça oraya giderim..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

gunluk artık bazı ılgılerımı kaybettıgımı hıssedıyorum..
ve korkuyorum...
yavas yavas sona yaklasıyorum gunluk

ve gunluk son zamnlarda ılgımı cekmemesı gereken(kı normalıde bu) bırı ılgımı cekmeye basladı...

gunluk napıcam?
bana mantıklı bı yanıt verırsen sana kontor yollarım:)[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük bugün bilmiyorum ama herşey çok güzel geçti .. Herşey sorunsuz ve mutlu geçti,Evde olmama rağmen çok mutluydum .. Kız arkadaşımla Konuştum Herhalde ondandır ama Aile içi falanda herşey çok güzeldi .. Inşallah hep böyle olur ve bende hep mutlu olurum ... çünkü mutluluğu bayadır arıyordum ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Sosyal ağlarda paylaş

bu gün intehar etmek istedim bir kızdan dolayı ama dedim ki sikime kadar yolu var.. Ama sonra fark ettim ki kızla cıksam elime birsey gecmiycek beni sevni sevsem daha karlı gelicek dedim ve ne yapıagımı bilmiyorum.
Tarih 27.08.2005[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

Yavas yavas evrim geçirmeye basladın mutasyon desek daha iyi olur adamların seviyesi falan kalmadı eski arkadaslık bağlarından duzeyli geyiklerden falan hiç bahsetmiyorum bile adamların actıkları topicler super
bugunlerde durum bole helva ekmek cay muhabbeti yani inşallah metobolizman duzelir geçmiş olsun dileğiyle[signature][hline]Back up to Heaven all alone...
Nobody callin' on the phone
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaVena, 27 Ağustos 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
Dreamer keşke küfür kullanmasaydın ya ..

ciddi bir şekilde kafayı sıyırmıdım[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

günlük şifremi kaybettim hangi adrese yolladınıda bulamadım yeni oturum açtım yaa yaaa....ayrıca günlük...uyku ilacı yerine farklı bi hap almışım bütün gün kafam güzeldi...[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him)
Sosyal ağlarda paylaş

-günlük bana hediye enerji drink alırmısın çıkıp dışarda skate yapıcam ama uykum var ve ihtiyacım var lütfen
-olmaz
-sen nerden çıktın bea
-ben geliştim artık konuşuom
-alırmısın
-git kendin al
-böhühühühü öle olsun günlük bişey istedik yerine getirmedin saol bea bizde seni adamdan sayardık..:([signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...