Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Grrrr!!! Kısa bir süre mozilla firefox isimli ucubeyi kullanmak zorunda kaldım... Sinirlerimi tepeme çıkardı iğrenç program!
Salakça olan ise bir saati aşkın süredir sinirimin geçmemiş olması!! Salak program yüzünden 10dakikalık iş çok uzun sürdü ve işlerim sarktı! Dışarıya da çıkamadım!! Hadi dışarı çıkamıyorum, Into the West'i de kaçırdım...
:hrr:
Kum torbasını yumruklamaya gider[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

günlük kedim kolumu parçaladı o kadar kızdımki gitar çalmaya başladım...şimdide parmaklarım tam nasır olmadıı için parmaklarım kanıor...ondan 15 dk öncede sivrisinek ısırdı...

bugün herşey beni amphi aldığım için cezalandırıor..[signature][hline]delicedir yaşamak...
yaşamaktır delilik....
Sosyal ağlarda paylaş

gunluk ben napıcam sımdı?
bu sekılde davranmasının nedenı ne gunluk?
ben ona naptım?
hayat neden bu kadar garıp?
ben napıyım sımdı gunluk?
tek derdı ıntıkam almak gıbı davranıyor...
bana cok mutlu oldugunu
ve benı ozlemedıgını
eskı ılk askı ıcın yazdıgı nıckın altında soyledı...
ben ne yapabılırım kı?
hep boyleydım ben
kucuklukten berı
degıs dıyor bana
ama neyın ugruna?
bende ıstıyorum onun degısmesını...

uzuluyorum onun ıcın
ya takmasın benı hıc aldırmasın bana
yada kabullensın benım gıbı...
uzulsun ve bellı etmesın...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Sosyal ağlarda paylaş

günlük çok oluyosun altı üstü istediğimiz nedir ki bu teknoloji ülkesinde! biri şu günlüğe bişi sölesin o kadar sırrımızı açalım sen bi istediğimizi yapma. günlüğe bak ya.[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...