Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük.. aşırı yemek yedim patlamak üzereyimm..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Grrrr!!! Kısa bir süre mozilla firefox isimli ucubeyi kullanmak zorunda kaldım... Sinirlerimi tepeme çıkardı iğrenç program! Salakça olan ise bir saati aşkın süredir sinirimin geçmemiş olması!! Salak program yüzünden 10dakikalık iş çok uzun sürdü ve işlerim sarktı! Dışarıya da çıkamadım!! Hadi dışarı çıkamıyorum, Into the West'i de kaçırdım... :hrr: Kum torbasını yumruklamaya gider[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 gunluk, uyumak istiyorum uykum yok :/[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük şu sivrisineklerin bir kaçını yesen?[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük kedim kolumu parçaladı o kadar kızdımki gitar çalmaya başladım...şimdide parmaklarım tam nasır olmadıı için parmaklarım kanıor...ondan 15 dk öncede sivrisinek ısırdı... bugün herşey beni amphi aldığım için cezalandırıor..[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük.. sonuda annemler gelio ve yemek derdinden kurtuluyorum.. çok mutluyum günlerce aç kaldım yani nerdeyse..bogazımdan sulu yemek geçmiyodu..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük sonunda gideceğimiz yer 2 metrekare..biraz imankar moduna girmem lazım[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük izmire gitmek istiyorum[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük ya birinin izmire gelmesini istiyorum[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük izmirde karşılanmak istiyorum[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük sen bi tren rayı döşe şöle izmir istanbul arası allaşkına 9 saat ne ya[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük çıldırıcam izmire ışınlanamıyorum![signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 izmirdede fazla hayat yokki hayat çeşmeye gittişuan bende patlıorum ve çeşmeye gitmek istiorum[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 red_dog gel ben sana göstereyim hayatı =) izmirde hayat olmamı yaf[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben izmirde geceleri pek gezmembilmediim yerlerde vardırbelki. biz genelde florya yaparız.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 izmirde tatile gitmek dert deil bikaç saatlik bile olsa giderim..yada izmir gelse buraya...[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 @reddog; gel bi gün beraber pati şeysi yapalım güsel olur sabah akşam hayat var belli yerlerde[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var [Bu mesaj -DoruK- tarafından 26 Ağustos 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 izmirin işi var ya gelemiyor malesef :([signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 @günlük: 1 haftadır aşk acısı cekiyorum[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 arkadaş olmaması nelere mal oluor böle..!! İZMİRE GİTMEK İSTİOUM...[signature][hline]özgürdük anarşi yaptık anarşiydi sıkıldık kural geldi ağladık tekrar özgürlük istedik ÖZGÜRLÜK KULLANMASINI BİLENE... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük sana para veriim 1 hafta burdaki işlerimi yap plzz ß@ß +h3 k3nk?[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 gunluk ben napıcam sımdı? bu sekılde davranmasının nedenı ne gunluk? ben ona naptım? hayat neden bu kadar garıp? ben napıyım sımdı gunluk? tek derdı ıntıkam almak gıbı davranıyor... bana cok mutlu oldugunu ve benı ozlemedıgını eskı ılk askı ıcın yazdıgı nıckın altında soyledı... ben ne yapabılırım kı? hep boyleydım ben kucuklukten berı degıs dıyor bana ama neyın ugruna? bende ıstıyorum onun degısmesını... uzuluyorum onun ıcın ya takmasın benı hıc aldırmasın bana yada kabullensın benım gıbı... uzulsun ve bellı etmesın...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük dorua para verirmisin?[signature][hline]özgürdük anarşi yaptık anarşiydi sıkıldık kural geldi ağladık tekrar özgürlük istedik ÖZGÜRLÜK KULLANMASINI BİLENE... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük ihtiyacım olan para değil yaf sace burada olmadığım süre zarfında burada olup işlerimi yapabilcek bi android klona ihtiyacım var o kadar senden de bişi istenmiyo ya[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 günlük çok oluyosun altı üstü istediğimiz nedir ki bu teknoloji ülkesinde! biri şu günlüğe bişi sölesin o kadar sırrımızı açalım sen bi istediğimizi yapma. günlüğe bak ya.[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar