Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

gunluk yarın ferreroyla bulusucaz...
holey be gunluk ınsanın en yakın erkek arkadasıyla bos bos gezmesı nası guzel bısey sen bılıyor musun?
mac e gıdıp yemek bılem yıcez sonra bıde play statıon2 de oynarız
gercı cumtesı gordum daa ama olsun gunluk cok sevıyom onu cok eglencez yarın[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Cok mutluyum ..Dostum oldugunu soyleyebılecegım hayatımda 2 kısı oldu ve ıkısıylede aynı sınıfa dusucem oburkı sene muthıs oldu ya 2 sene aynı sınıftaydık bı 2 sene daha oldu ne guzel :)..Bır gun belkı unıdede onlarla olurum:9..Allah be cok mutluyum ...Helal Be bap...:0...*UCAR*..[signature][hline]
Life it seems will fade away...Drifting further everyday....
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük bu sana ilk yazım...

Yazokuluna kaldım bu cehennemin ilçesi olan dünyevi şehirde, sırf seneye tekrar almayayım diye 3 dersi, şimdi 2'sinden kalıyorum... Hayır bi de benim eşşekliğim, başkasına kabahat da yükleyemiyorum ki...

Neyse günlük yarın gidiyorum zaten, kafamı toplarım biraz, seneye inşallah daha iyi olur...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
Sosyal ağlarda paylaş

günlük, bugün doğum gnümü fln kutladk böle arkadslarla fln dersaneden sonra önce bi samanyolu'na gttik nargile yaptık.. sonra da bi kenar biraneye gidip deli gibi içtik.. :) biras başım ağrıyo ama oluıck o kadar.. yaptım, pişman diilim.. :P[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...