che Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ii ki doğdm günlük...[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bıktım günlük, bıktım...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 gunluk yarın ferreroyla bulusucaz... holey be gunluk ınsanın en yakın erkek arkadasıyla bos bos gezmesı nası guzel bısey sen bılıyor musun? mac e gıdıp yemek bılem yıcez sonra bıde play statıon2 de oynarız gercı cumtesı gordum daa ama olsun gunluk cok sevıyom onu cok eglencez yarın[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Günlük be gene kafa dumanlı nasıl olucak bu iş ?[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ya günlük cokı sıkılıyom saatlerdir su UO nun patchleri bitmedi yaw 400 mb indirdi ben bittim bu bitmedi noolcak yaw bun7un sonu... ? :([signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Aynen bende öle Uo pathcleri bitmiyo eimde tuborg siseleri önümde bi kaşarin fotograflari GRRR..! hayat böle geciyo![signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 günlük yaw söle su yukardakine hala atmamısmı resimler canım? :hrr: atsın artık sıkmasın insanlar boş yere canlarını... :)[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 günlük bugün kendimi çok yannız hisettim[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 off dün çok geç geldim dersaneden , bugün erkenden gelip yatçam.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Gunluk 5 ten berı ayaktayım off daha bıtmedı olucem...pff[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 günlük..günlükçm..canem..çok mutlyum yaa gene mi yaa of of!!nolcak bnm bu halim..[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anarsist Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Günlük bendeki ilk sayfan bu..ne mutlu ki sana, kız arkadaşımla buluşacağım..ve tabii ki ne mutlu ki bana...çok özledim onu be..sarılırım şöle sıkı sıkı...[signature][hline]Herşeyini Kaybedersen Özgürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Cok mutluyum ..Dostum oldugunu soyleyebılecegım hayatımda 2 kısı oldu ve ıkısıylede aynı sınıfa dusucem oburkı sene muthıs oldu ya 2 sene aynı sınıftaydık bı 2 sene daha oldu ne guzel :)..Bır gun belkı unıdede onlarla olurum:9..Allah be cok mutluyum ...Helal Be bap...:0...*UCAR*..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sevgili günlük.... sevgilimi çok özledim ben yine bugün[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 geldim dersaneden günnük , fındık ezmesi yiyom. bi de şu sevgili mevzularına sokma beni be , istemem günnük.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 gidiyom günlük gelcem ama cuma günü[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 günlük yemişim kan kanserini![signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 günlük ya çıkıyorum ama aşık değilmi galiba yaa napcam,ayrılsammı?ne yapsam?[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Günlük bu sana ilk yazım... Yazokuluna kaldım bu cehennemin ilçesi olan dünyevi şehirde, sırf seneye tekrar almayayım diye 3 dersi, şimdi 2'sinden kalıyorum... Hayır bi de benim eşşekliğim, başkasına kabahat da yükleyemiyorum ki... Neyse günlük yarın gidiyorum zaten, kafamı toplarım biraz, seneye inşallah daha iyi olur...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 günlük ne diyim sana birinde hoşlanmaya başladım denizci....[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sevgili günlük anamura kilitlendim çok yanlızım sevgilimi özledim ailem tatile gitmeme izin vermiyor cep telefonum şarj olmuyooooo yeter artık[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Günlük says: YETER LAN, BAKKAL DEFTERINE CEVIRDINIZ SAYFALARIMI DORU DUZGUN ŞEYLER YAZIN BARİ BE. KİŞİSEL GÜNLÜGÜZ DİYE YAPMADIGINNIZI BIRAKMADINIZ HA. YAKINDA ATİİCİGİM KENDİMİ ATEŞE ONA GÖRE...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Günlük yerim seni[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 günlük adam ol sen sadece bir kağıt parçasısın... ben sana yazmazsam hiçbirşeysin :P[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 günlük, bugün doğum gnümü fln kutladk böle arkadslarla fln dersaneden sonra önce bi samanyolu'na gttik nargile yaptık.. sonra da bi kenar biraneye gidip deli gibi içtik.. :) biras başım ağrıyo ama oluıck o kadar.. yaptım, pişman diilim.. :P[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar