Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ii ki doğdm günlük...[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım.
Mesaj tarihi:
gunluk yarın ferreroyla bulusucaz...
holey be gunluk ınsanın en yakın erkek arkadasıyla bos bos gezmesı nası guzel bısey sen bılıyor musun?
mac e gıdıp yemek bılem yıcez sonra bıde play statıon2 de oynarız
gercı cumtesı gordum daa ama olsun gunluk cok sevıyom onu cok eglencez yarın[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Mesaj tarihi:
ya günlük cokı sıkılıyom saatlerdir su UO nun patchleri bitmedi yaw 400 mb indirdi ben bittim bu bitmedi noolcak yaw bun7un sonu... ? :([signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Mesaj tarihi:
Aynen bende öle Uo pathcleri bitmiyo eimde tuborg siseleri önümde bi kaşarin fotograflari GRRR..! hayat böle geciyo![signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
Günlük bendeki ilk sayfan bu..ne mutlu ki sana, kız arkadaşımla buluşacağım..ve tabii ki ne mutlu ki bana...çok özledim onu be..sarılırım şöle sıkı sıkı...[signature][hline]Herşeyini Kaybedersen Özgürsün
Mesaj tarihi:
Cok mutluyum ..Dostum oldugunu soyleyebılecegım hayatımda 2 kısı oldu ve ıkısıylede aynı sınıfa dusucem oburkı sene muthıs oldu ya 2 sene aynı sınıftaydık bı 2 sene daha oldu ne guzel :)..Bır gun belkı unıdede onlarla olurum:9..Allah be cok mutluyum ...Helal Be bap...:0...*UCAR*..[signature][hline]
Life it seems will fade away...Drifting further everyday....
Mesaj tarihi:
günlük ya çıkıyorum ama aşık değilmi galiba yaa
napcam,ayrılsammı?ne yapsam?[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes)
Mesaj tarihi:
Günlük bu sana ilk yazım...

Yazokuluna kaldım bu cehennemin ilçesi olan dünyevi şehirde, sırf seneye tekrar almayayım diye 3 dersi, şimdi 2'sinden kalıyorum... Hayır bi de benim eşşekliğim, başkasına kabahat da yükleyemiyorum ki...

Neyse günlük yarın gidiyorum zaten, kafamı toplarım biraz, seneye inşallah daha iyi olur...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
Mesaj tarihi:
Günlük says: YETER LAN, BAKKAL DEFTERINE CEVIRDINIZ SAYFALARIMI DORU DUZGUN ŞEYLER YAZIN BARİ BE.
KİŞİSEL GÜNLÜGÜZ DİYE YAPMADIGINNIZI BIRAKMADINIZ HA.
YAKINDA ATİİCİGİM KENDİMİ ATEŞE ONA GÖRE...
[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
günlük, bugün doğum gnümü fln kutladk böle arkadslarla fln dersaneden sonra önce bi samanyolu'na gttik nargile yaptık.. sonra da bi kenar biraneye gidip deli gibi içtik.. :) biras başım ağrıyo ama oluıck o kadar.. yaptım, pişman diilim.. :P[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...