puzzles Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 günlük boktan ınsanalr varya bole ruhsuz pıslıkler onlardan nefret edıorum hepsını bogasım gelıoo bedende yasayan ıtlerden ahlaksız hayvanalrdan bunaldım artık heryerde onalrdan var ve cogalıolar sahıp oldugum ruhu tanıyamıorum onlar yuzunden ellerınde olmaktan muthıs rahatsızlık duyuyorum neden yazdım onuda bılmıorum ama bole ıcımden geldı gunluk sende kelek yapma mumkunsee hadı sevgılerr...[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 günlük mutlu değilim e o zaman gene g.tüne koyim Kafiyeli oldu lan şerefsiz..[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! [Bu mesaj Prawler tarafından 19 Ağustos 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 allah belanı versin gunluk[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 günlük yarın dersane sınavı var.. 2 kimya 3 fizik çözdüm matematik'e hiç dokunmadım yetermi acaba..( sonuncu olmamaya)[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 günlük.. bgn 4 de kalktım hala uykum war o yuzden ben gidiom.. hadi sana gömdüm..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 günlük yine çok içtim sanki =) yarın üniversteye girdiğim kesinleşiyor, 6 sene lise okudum, inşallah 10 sene üni okumam =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 günlük ingilizceden "D" aldım, "gelecek seneye baştan başla hadi of pof" modundayım. İnşallah bikaç arkadaş da kalmıştır, öyle beraber çalışırız lol... Hayatta kaldığım ilk ders! İngilizce-language. Literature'den kalmayı düşünüyordum c almışım. Language üstünde o kadar uğraşmıştım bi de, language > literature olduğundan lit sınavından yarım saatte çıktım, inşallah notları karıştırmışlardır. Litten d alsam bile geçebiliyorum :P LANG SUX! NERF LANGUAGE! ühühühü :-P Neyse ki tek dersten kaldığım için sınıfta kalmadım hebeloy. İlk kaldığım derse bakılacak olursa, o kadar da kötü diilmiş derste kalmak :-P[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 günlükkk yaşasam mı ölsemmi karar vermek zorrr[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 gunluk uyku yok pff..[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 gunluk bugun cok agladım kustum bıde o sapla yasamayı ogrenmelıyım gunluk:) 9 saat sonra patı bulusması var ve ben daa yatmadım gunluk gunluk uyku nerde? sapımın adı ne olsun gunluk?[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 günlük i kiss you janem yarın pasaport işlemleri için start veriyorum, son sürat ülke dışına sürgünüme başlıyorum, orada evi hazırlıyorlar, adsl takılacak gittiğim gün. paticik.com'a devam edicem seni de unutmıcam[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 uyku tutmuyo gunnuk[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Onumuzdeki hafta yani 25 inde ayin tam 5 tane sinavim var gunluk kendimi cok igrenc hissediyorum gecmek için genelde 70 i ve herbirinden en az 51 i gecmem lazim ben ayvayi yedim gunluk..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 günlük iyi uykular[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ya kafamda dikiş var halen ben gidiyorum ekmek almaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 günlül bilkent oldu ama istediğim bölüm olmadı yandan yedik be günlük simdi ıkıleme düştüm napsam diye gitsem mı gıtmesem mı hay a.q demekten baska bısı gelmıo ıcımden günlük..hadı cnm optum senı[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 günlük..çok mutluyum yrn çok güzel olacak..:D:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Berbat bir gun ellerim agrıo[signature][hline]../asdasdsdfsdfsfs../ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 günlük cuma günü sevgilim geliyo çooooooook mutluyum ya.ama okullar açılcak yakında dersane fln başlıcak napcaz ya:-?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Berbat bi gün bide haftasonu olucak bune ya günlük...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Günlük tutmam ben günlük, ne kadar tut desende tutmam tutamam. İşte benim kaderimde bu günlük[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 günlük.. ya hiç uykum yok ya bir an önce yarın olsada kurtulsamm..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 gunluk ilk kitabi bugun bitirdim epey yazi yazdim epey calistim annican kafadan 1000 kelime cikti.. yahu bu dil işi zor iş. bir kiz bulup dilini dilimemi degdirsem ki ? daha mi kolay olur hersey ? aman canim daha neler... darisi yarina birazdan yatarim herhalde.. yarinda 2 kitap bitirmem lazim inş..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 günlük..snrm sevmio ya..[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 günlük.. snrm vermicek ya.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar