Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Noolsun be sheref... Takılıyoz işte... Her gün bi sürü eleman derdini yazıp duruyor. 78sayfalık günlüğüm napıyon ne ediyon var mı bi derdin diyen olmadı. Hain bunların hepsi!"Vefa" sadece bir semt adı değil! Sallandıracaksın ikisini pati meydanında bak bir daha yapıyorlar mı... Herkes yazıyo "şok yalnızım günlük" Noldukine?? Bende yalnızım! Yazıyom mu ben sevgili kullanıcı şok yalnızım. Yanlış bunlar yanlış sheref! Ben gidiyim günlük kullanıcıları gelmeden dükkanı temizliyeyim. Bir daha da ben gelmeden, dükkanı açmadan yazı yazıp kapının altından atma sheref! Ayıp oluyo sheref! Yakışmadı sheref! Ama bu sefer affediyorum sheref![signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili günlük,
Senden uzun süredir haber alamadığım için bunları yazıyorum. Nasılsın? İyimisin? Ahmet abinin yeğeni ne yaptınız? Bir işe soktunuz mu? Beni sorarsan, yuvarlanıp gidiyorum işte. Neyse, ben sıkıldım. Yine yazarım.
Your Sincerely, Zlorwf.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
Sosyal ağlarda paylaş

sekerim günlük,yarın bursaya gıdıcem doktora fkt hala aptal sekter aramadıgı ıcın annemın bıtmez tukenmez dırdırına maruz kalıorumm,denıze gıtmıorum cunku bugun cuma cuma gunlerı kendı capımda takılıorumm ruhanı ıslerlee,yegenım geldı bıze ablamın bebegı 2 aylık paso kuuso ustume kustu yınee ama sevıorum sırıneyı,bıde dun aksam tıyatroya gıttım 'gozlerımı kaparım vazıfemı yaparım' tavsıye ederım sanada canm guzeldı yıne boktan bı gun hadı hayırlısı dıoruz artık sevgıler saygılar hurmetler günlükcüğüm hadı operımm cnm :)[signature][hline]shut up when I'm talking to you!
Sosyal ağlarda paylaş

Gunluk bazen ne yapmam gerektigini tam olarak algilayamiyorum...

mesela yukarida bir arkadas sigaradan bahsetmese ben su an sigara içmem gerektigini anlamayacaktim...

Deişik bişi dimi hadi kal saglicakla...[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Sosyal ağlarda paylaş

gunluk kendım ıcın bısey ıstemıyorum bugun
yukarıdakının ıstegı gerceklessın ve mutlu olsun
ama parsını kımseye vermesın[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Sosyal ağlarda paylaş

olsun olsun zaten 30 milyonum var bi dilenciye versem ne sevinir di mi ama

hem ben o kadar sevinince dünyaya haksızlık olmaz mı benimde birini mutlu etmem gerek

pof dilimler değişmezse giricem

neymiş ?

dilimler değişmesinmiş

sağol iyi dileklerin için =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Sosyal ağlarda paylaş

dılımler degısmesın ozamn:)
paranı verme onun yerıne herhangı bırını dınle..
paradan daa cok mutlu olurlar bence:)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Sosyal ağlarda paylaş

günlük yarın yerleştirmeler açıklanıyor lan :)
çok mutluyum.
-niye acaba?
ulan ben girmiyorum ki
niye seviniyorum
günlük mutluyum len
günlük kafayı yedim.
herşey gönlünce olsun yaprakların hiç bitmesin günlük.[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Sosyal ağlarda paylaş