sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 günlük naaber kanka? hep ben anlatıyorum yaw birazda sen anlat...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Noolsun be sheref... Takılıyoz işte... Her gün bi sürü eleman derdini yazıp duruyor. 78sayfalık günlüğüm napıyon ne ediyon var mı bi derdin diyen olmadı. Hain bunların hepsi!"Vefa" sadece bir semt adı değil! Sallandıracaksın ikisini pati meydanında bak bir daha yapıyorlar mı... Herkes yazıyo "şok yalnızım günlük" Noldukine?? Bende yalnızım! Yazıyom mu ben sevgili kullanıcı şok yalnızım. Yanlış bunlar yanlış sheref! Ben gidiyim günlük kullanıcıları gelmeden dükkanı temizliyeyim. Bir daha da ben gelmeden, dükkanı açmadan yazı yazıp kapının altından atma sheref! Ayıp oluyo sheref! Yakışmadı sheref! Ama bu sefer affediyorum sheref![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 günlük , ekmek almaya çıkıcam. bi de corn flakes alıcam yicem onu. sonra da dershane.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 öhüh sabah 6da uyuyup aksam 4te uyanan bi bünye olarak bu saatte dersane sınavı için kalktım kötüyüm be günlük. Neyseki arkadaşları falan görücem yoksa hiç çekilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 sevgili günlük. Ben sevgilimi yine çooooooook özledim[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Sevgili günlük, Senden uzun süredir haber alamadığım için bunları yazıyorum. Nasılsın? İyimisin? Ahmet abinin yeğeni ne yaptınız? Bir işe soktunuz mu? Beni sorarsan, yuvarlanıp gidiyorum işte. Neyse, ben sıkıldım. Yine yazarım. Your Sincerely, Zlorwf.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 günlük, ben bi kaç gün burda olmıycam çok sevdiğim birisi hastalanmış ona bakmaya gidiyorum. umarım düzelir. (ya da lütfeeen düzelsin) :( hoşcakal!!![signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu... ne de bir yangını bölüşmek seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 sekerim günlük,yarın bursaya gıdıcem doktora fkt hala aptal sekter aramadıgı ıcın annemın bıtmez tukenmez dırdırına maruz kalıorumm,denıze gıtmıorum cunku bugun cuma cuma gunlerı kendı capımda takılıorumm ruhanı ıslerlee,yegenım geldı bıze ablamın bebegı 2 aylık paso kuuso ustume kustu yınee ama sevıorum sırıneyı,bıde dun aksam tıyatroya gıttım 'gozlerımı kaparım vazıfemı yaparım' tavsıye ederım sanada canm guzeldı yıne boktan bı gun hadı hayırlısı dıoruz artık sevgıler saygılar hurmetler günlükcüğüm hadı operımm cnm :)[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 25th Hour daki Fuck you sekansını ben de yapmak istiyorum. Bir dolu küfür etmek istiyorum sağa sola. Sonra da kendime lanet okumak istiyorum.. Bu arada günlük Fuck you![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 günlüüük allah belamı versin beniiim!gözüme aknefug kaçtı ölüorum laaan!! :([signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 günlük.. yaklaşık 20 25 dk önce kakltım başım çok feci şekilde arıyo.. akşam fazla kaçırdık galiba..yemek yiyim de kendime gelim biraz ya..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Dün yaptıgım maçta kafamı yardım günlük MUTLUYUM.Şu an sigara içicem,yeter sana bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gunluk coooook yoruldum.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 günlük.. çok sıkıldım yaw.. yapcak hiç bişi yok..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gunluk en kolay sey dımı nefret etmek nefret etmesı gecer mı acaba?[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Gunluk bazen ne yapmam gerektigini tam olarak algilayamiyorum... mesela yukarida bir arkadas sigaradan bahsetmese ben su an sigara içmem gerektigini anlamayacaktim... Deişik bişi dimi hadi kal saglicakla...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 uyumak zorundayım cok erken uyanmam gerekıyor...:([signature][hline]../asdasdsdfsdfsfs../ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yarın açıklanıcak eğer marmara ingilizce işletme olursa süper seviçnli olucam söz tüm paramı birine vericem o da sevinsin die NOOLUR MARAMARA İNG İŞLETME OLSUN[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gunluk kendım ıcın bısey ıstemıyorum bugun yukarıdakının ıstegı gerceklessın ve mutlu olsun ama parsını kımseye vermesın[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 olsun olsun zaten 30 milyonum var bi dilenciye versem ne sevinir di mi ama hem ben o kadar sevinince dünyaya haksızlık olmaz mı benimde birini mutlu etmem gerek pof dilimler değişmezse giricem neymiş ? dilimler değişmesinmiş sağol iyi dileklerin için =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 dılımler degısmesın ozamn:) paranı verme onun yerıne herhangı bırını dınle.. paradan daa cok mutlu olurlar bence:)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 sanmıyorum seni dinliycem desem para ver defol der hatta bi keresinde bi kadın dilenciye birmilyon yüzbin verdim yüzbini üstüme attı bu para mı die =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 günlük yarın sonuclar acıklanıo nolur bılkent olsun kurtulayım burdan bu hayttan ıgrenc ınsanalardan...[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 günlük yarın yerleştirmeler açıklanıyor lan :) çok mutluyum. -niye acaba? ulan ben girmiyorum ki niye seviniyorum günlük mutluyum len günlük kafayı yedim. herşey gönlünce olsun yaprakların hiç bitmesin günlük.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 günlük devamlı mutlu kalabiliorum şu ara,acaba düzenli bi hayat moduna mı geçsem ne.bugünde elemanlarla beraberdik yarınsa full bos bi gün beni beklio[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar