oper Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 zımba gibi delikanlıyım sdfs bugün ateşim falan kalmadı, çıkmaz bi daha inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 offf arkadaşımın kolaltı ve göğüs arasında çıkan topurcuğu beni çok ürkütmeye başladı umarım düşündüğüm şey değildir yeter artık yeteeeerrr hadi gelsin artık şu perşembe yaa :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 her geçen gün tekrara uğrayabilen bir hayatın ucunda kavga vermekteyiz günlük .ne fantastik ha. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Günlüük; Günaydın. Uykum var. Arkadaşıma MSN'den iyidir annecim senden naber dedim. Evet o derece. Suratım da şişmiş bigzel. Bugün bööyle bütün gün evde oturucam valla. Hiç uğraşamam İstanbul sıcağıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 darkness ve ajikal ı çook seviyorum ben yaa onları bağrıma basmak istiyorum sıktırmak istiorum öpmek istiyorum popolarına çimdik atmak istiyorum o derece yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bütün gün bornozumla takılmak istiyorum işe gitmek istemiyorum sadece joe abiyi acıp dinlenmek istiyorum biri beni kurtarsın ya işe gidiyorum lafın kısası birzdan günlük =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ayrılda gel koçum,bende seni seviyorum kelebeem,ama popo olayına girmeyelim,çıkamayız.ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Günlük spora başladım omuzlarım fena ağrıyo biri tepeme cıksada tepinse o kadar rahatlıycam ki. Akşamda her haftasonu olduğu gibi yazlığa kacıyorum. Pazartesi iş başı çok monoton bir yaşam tarzı. Bir manitamız olmadı tip desen var çene desen var eksiklik nerde anlamadım. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ulan günlük ne güzel millet üni ye gidicek seviniyo.Bir an geçmişimi hatırladım ne güzeldi üniversiteli olmak.ama hayat işte,sağ gösterip soldan vuruyo. milyonlarca sperm arasından birinci ol,sonrada şu yaşadığın hayata bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 0ne said: milyonlarca sperm arasından birinci ol,sonrada şu yaşadığın hayata bak. hırsız vaaar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 sechil said: 0ne said: milyonlarca sperm arasından birinci ol,sonrada şu yaşadığın hayata bak. hırsız vaaar :) polise şikayet et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 görürsün sen sürüm sürüm süründürcem seni kurtulamazsın bundan sonra elimden :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yerleşemedim günlük. Sokam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 :P sechil said: görürsün sen sürüm sürüm süründürcem seni kurtulamazsın bundan sonra elimden :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 sechil said: darkness ve ajikal ı çook seviyorum ben yaa onları bağrıma basmak istiyorum sıktırmak istiorum öpmek istiyorum popolarına çimdik atmak istiyorum o derece yani :) bende seni seviyorum bebeyimmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Hacettepe nükleer enerji mühendisliğine içelim günlük :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Günlüüük, Sabancı oldu işte beee! Oley beee :D Ayrıca noter işini hallettim 9 tanecik fotokopiden 82 lira alıp kazığa oturtan devletimize saygılarımı sunuyorum. nuki olmasa yanımda alamıyodum. Neyse ehliyet de geliyo pazartesi kısmetse. Oooohh :) Hadi görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 açım.. deve gibi yiyebilirim.. du o öle değildi sanki.. bir deve bile yiyebilirim.. gidip bi şiler yiyeim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Bugün güneşlerden dönerken can ile bindiğimiz taksi ile bebek istikametinden beşiktaşa gidiyorduk. Klasik taksi muhabbeti , adam gene gevelemeye başladı bişiler biz he hı diyoruz. Eh arkadaş bebekten gidiyoruz dedi cd yi taktı SEVGİLİMİ KOLUMA TAKARIM , BEBEKTE 3-5 TUR ATARIM şarkısını açtı adam ve biz bebek sahilde gidiyoruz. Hayatımın en zor dakikalarından biriydi. Neye uğradığımı cidden şaşırdım. Adamda direk bir apaçi olma eğilimi tahlili yaptık ; ama adam olamıyor böyle bi durumda var , ardından açılan şarkı direk bizim için fatality oldu. Açılan şarkı ismail yk bas gaza şarkısıydı , herif şarkıları yaşamak istediği için bu şarkıdada gaza bastı durdu , lanet ettim , arabadan atmak istedim kendimi. günlük, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Defter, bütünlemeyi geçmişim baya mutlu oldum, bodruma dönüyorum en kısa zamanda! leş gibi sıcak olmasına ramen günümü kadıköyde geçirip oram buram terleyip nargile içtim, iyiydi güzeldi. dark knighte gitcektim gene yalan oldu. TKda wipesız 2 saatte temizledik ortamı güzeldi. creeping deathin sonundaki soloyu bassla atabiliyorum, this is what i call progress! Yarın görüşürüz. İnsanın tam zıttı, yine kendisidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 yarın gitarıma tel alıcam diye ümit ediyorum sabah erken kalkmam lazım ama gene üçledim :( hadi bakalım yatma vakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 günaydın günlüükk dünkü konuşmalardan sonra yine leyla leylayım bi siteyi tamamladık şimdi yeni siteye program yazıcak yine başını şişiricem neyse patron geldi işime döneym ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 said: Rüyada portakal görmek ruyada portakal görmek, çok guzel haber alınacagına ve ask hayatında basarılı olacagına yorumlanır. iri bir portakal degerli bir esya demektir. portakal aldıgını, gören kisi degerli esya sahibi olacak demektir.. ruyada portakallarla dolu bir agaç ev alacak demektir. vay anasını ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Günlük rüyamda neden savaşıyorum kaç rüyadır. ağzımın da suyu akıyo çok zevkli lan. anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar