Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayata geri dönüş böyle bişeymiş valla 40 gündür pc yaşamak adam nasılda koyuyor hemde pc evinde olupda kullanamak haha tamir ettirdim ve hayata geri döndüm seni seviyorum bilgisayar hahaha mutluyum evimde nete girebiliyorum artık 40 günlük cehennem sona erdi hfsdjkfsdfhj oley!!!
Mesaj tarihi:
Aah be günlüküm,bi karmaşanın içersindeymişim de haberim yokmuş.Bihaber dolaşıp duruyormusum.Sıkıldım.Sürekli bi hareketlilik var sacma sapan.Ne zaman duraganlasıcak benim hayatım bee günnük he günnük of günnük canım günnük...
Mesaj tarihi:
ahh günlük kalktım sabahın köründe birazdan dikili yolcusu olcam gidicem akşama kadar yüzücem gelicem sonra geri
ne yaparsın başka türlü geçmiyor günler
Mesaj tarihi:
Günlük lan çok acayip bi ruh halindeyim. Bak anlatiyim ne diyeceksin merak ettim.

Gece 2 de zıbardım zorla, 5 gibi uyandım, uykum kaçtı oturdum Ninca Tosbağalar izledim, sonra iyice aksiyonum geldi bi de üstüne Last Samurai izledim. O ara annem uyandı kahvaltıyı falan hazırlamış haberim yok, kahvaltı falan ettim acaba uyusam mı diye dolanıyorum ortalıkta mal gibi, elime bas gitarı aldım hiç değilse ona çalışayım diye, Suudi Arabistan dan gelen iki arkadaşımla buluşucam bugün, ama uyumam da lazım mok gibiyim, böyle böyle bişeyler günlük..

Öpenzi bitte.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...