darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Marl0_on said: Darkness sen işkoliksin lan. Valla. Git bi denize gir, hava al, çimlerde yuvarlan. ahahah valla öleyim işime aşığım ondan :) düzgün bi iş ortamı bulamıyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 günlük; sıkılmış portakal gibiyim :/ napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Sevgili günlük her sabah 6.15 civari yatiyorum.4-5.30'a kadar balkonda dondurma yiyior gelen geçen arabalari izliyorum.Sonra balkondan işiyorum ki ev halki tuvalet sesinden rahatsiz olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 hayata geri dönüş böyle bişeymiş valla 40 gündür pc yaşamak adam nasılda koyuyor hemde pc evinde olupda kullanamak haha tamir ettirdim ve hayata geri döndüm seni seviyorum bilgisayar hahaha mutluyum evimde nete girebiliyorum artık 40 günlük cehennem sona erdi hfsdjkfsdfhj oley!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ah be günlük.. çok aşığım çok.. bende çok seviyorum.. ama arada istemeden üzüyorum onu :/ napıcam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 günlük lan yarın tercih yapıom artık. yeter bu kadar çalışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Aah be günlüküm,bi karmaşanın içersindeymişim de haberim yokmuş.Bihaber dolaşıp duruyormusum.Sıkıldım.Sürekli bi hareketlilik var sacma sapan.Ne zaman duraganlasıcak benim hayatım bee günnük he günnük of günnük canım günnük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 günlük sıkıntılı günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 gunluk elaidi dogru soylemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ahh günlük kalktım sabahın köründe birazdan dikili yolcusu olcam gidicem akşama kadar yüzücem gelicem sonra geri ne yaparsın başka türlü geçmiyor günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ama ben çook çooook aşığımm aşığımm sanaa F.D amca güzel söylemiş günlük evet aşığım özledim günlük. bugün çıkışta uğrasam mı acaba yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Günlük lan çok acayip bi ruh halindeyim. Bak anlatiyim ne diyeceksin merak ettim. Gece 2 de zıbardım zorla, 5 gibi uyandım, uykum kaçtı oturdum Ninca Tosbağalar izledim, sonra iyice aksiyonum geldi bi de üstüne Last Samurai izledim. O ara annem uyandı kahvaltıyı falan hazırlamış haberim yok, kahvaltı falan ettim acaba uyusam mı diye dolanıyorum ortalıkta mal gibi, elime bas gitarı aldım hiç değilse ona çalışayım diye, Suudi Arabistan dan gelen iki arkadaşımla buluşucam bugün, ama uyumam da lazım mok gibiyim, böyle böyle bişeyler günlük.. Öpenzi bitte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 günlük ne kadar üzsede ben ona resmen aşığım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 :G keşke hiç üzmesem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 zaman kötü kerim kolla böbrekleri. vallahi böbrekçi bunlar. ulan her türlüsüne dek geldim. vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 günlük arkadaşlarım ölmek üzere ve ben hala gidip yemek yapmıyorum onlara. niahahha ölsünler. eğer okuduysanız da sçs kib bff =* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 sazxcasd kızlar kötüdür günlük untturma bunu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Günlük, madalyam geldi lan. Bu mesajla hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 forum biraz rahat nefes alır böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Aktif üyeliğe devam, çok sıkılıyorum bir bilseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 süper moleküler modelleme programı yazıyorum sdf matematik okuluna gidip geldiğim zaman bitirmiş olurum herhalde heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 o t harfini hangi fontta yazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 o perlTK denen perl modülünün logosu hehe ben koymadım onu ama isteyerek kaldırmadığın zaman orda çıkıyor perltk kullandığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ha senin yaptığın program yaptırttı sandımda dalga geçiym dedim içmde patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Tabi sen ortadaki T harfine benzeyen molekülü diyorsan evet onu program hesapladı sdf aşağıda görev çubuğundaki Tk'lar perlTK'nın logosu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar