Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

bugun erken kalktım uykumu alamadım of[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

butun gün ksoturdum terledim gezdim ama beynim hep bi sokta hala hala onu düsünüyo :/ ... cunku aynı tatil mekanındayiz ve simdi burdan cıkcam aynı bara gidcem ne yaziki baska bar yok duzgun ve onu orda baskalariyla görcem :( (herifler bi bokada benzese hadi kabulencem!!)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük bana oynayacak oyun bul yoksa sayfalarından origami yaparım
edit: Günlük seni seviyorum, bozuk sandığım oyun çalıştı.

[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S

[Bu mesaj Ardeth tarafından 13 Ağustos 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük,
yatmadan önce belirtmek istiyorum
evet ben manyağım
ayrıca kağıttan yarasa yaptım(demiştim yapraklarından origami yaparım diye, bunu yaparım) batman'e yollamak için, metal olanlara para harcamasın gariban[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S

[Bu mesaj Ardeth tarafından 14 Ağustos 2005 01:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...