Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 günlük, gülmekten altıma şeyetmeme az kaldı, karnıma kramp girdi. gülmekten acı çekiom günlükkkkkkkkkkkkkk :D:D:D:D:D[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 günlük bi kızla tanıştım benden hoşlanıomuş günlük kendime inanamıorum bu benmiyim?? :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 günlük çok yorgunum ya üztümde nedenini bilmedigim bi agırlık war..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 günlük , baydım[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Günlük 1 sene oldu sanırım.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 buğün stajın son günüydü,Tabi bazıları için son gündü bizim okulumuz 45 iş günü istediği için çalışmaya devam aff
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Sevgili günlük, Aramızda ajanlar var, nereli olduğunu sen de biliyorsun...[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 günlük..kedim oldu bi canavar çok fena ısırıo it..meyve yiyorum ister misin?[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin!
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 selam günlük. karnım aç , kalbim tok.... öyle bişiler.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Günlük ya ben niye bu Dünyadayım??[signature][hline]"Umut iyi bir kahvaltı,kötü bir akşam yemeğidir!!" Bacon
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 gunluk yigenim 7 aylik oldu bugun yihea...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
heso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Günlükkkkkk Beynim zongluyo, ben yatıyorum[signature][hline]Liv Tyler [WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 15
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Camel sigara gibisi yok birazdan cıkıp jazz bara gidcez Menkalinanla ve canlı müzik dinlicez brz artislik yaparsa Menkalinan kardesimiz orda Live sölicek vokal yapcak barda hehe :P Jazz bar adi ama Rak yapiyo[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 günlük.. çekip gidecem bu diyarlardan..kimsem kalmadı adam gibi..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 sevgili günlük bu gün yine hiç bişi yapmadım ancalaganla yüzdük eylendik ama efkarlıyız ikimizde... kız yok para yok.. hiç bişi yok yaw üffff :( bak günlük bunları bşkasına okutma haaa sana özelimi açıyom ona göre.....[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 gunluk mactan geldim cok yorgunum, yendik ayricada cok mutluyum..[signature][hline]alkol, en iyi dostum..
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Sevgili günlük, bu 3dmax çok kral bir program ayrıca soğuk sütlü fındıklı nescafede süper[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 günlük üşenmeden gittim bira alsım kafam bozuk içiyorum...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 gunluk uykum yok ve cok yedim bu saatte grr :/[signature][hline]alkol, en iyi dostum..
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 günlük çok sıcak yahuuu pişiyorum... :([signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 günlükcüm,tatilde baydı ya[signature][hline]shinsetsu desu..
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 günlük! walla ben bu gün ist.e dönüyom tatil bitti sonunda :) bilgisayarıma kavuşcam patiden cıkmıcam...[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 yalova'ya yolculuk var pff.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 günlük nedir bu insanların problemleri böle yazık yaw valla seni okudukca üzülüyorum :([signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Günlük, Daraldım lan...[signature][hline]anforçunitli novan kenbi told vat dı meytriks iz... yu hev tu siğ it for yorself...
Öne çıkan mesajlar