Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
günlük, gülmekten altıma şeyetmeme az kaldı, karnıma kramp girdi.
gülmekten acı çekiom günlükkkkkkkkkkkkkk :D:D:D:D:D[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın.
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Mesaj tarihi:
günlük bi kızla tanıştım
benden hoşlanıomuş
günlük kendime inanamıorum bu benmiyim??
:horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???
Mesaj tarihi:
günlük çok yorgunum ya üztümde nedenini bilmedigim bi agırlık war..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
günlük , baydım[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
Günlük 1 sene oldu sanırım.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
Sevgili günlük,
Aramızda ajanlar var, nereli olduğunu sen de biliyorsun...[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
Camel sigara gibisi yok birazdan cıkıp jazz bara gidcez Menkalinanla ve canlı müzik dinlicez brz artislik yaparsa Menkalinan kardesimiz orda Live sölicek vokal yapcak barda hehe :P Jazz bar adi ama Rak yapiyo[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
günlük..
çekip gidecem bu diyarlardan..kimsem kalmadı adam gibi..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
Mesaj tarihi:
sevgili günlük bu gün yine hiç bişi yapmadım ancalaganla yüzdük eylendik ama efkarlıyız ikimizde... kız yok para yok.. hiç bişi yok yaw üffff :( bak günlük bunları bşkasına okutma haaa sana özelimi açıyom ona göre.....[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Mesaj tarihi:
Sevgili günlük,
bu 3dmax çok kral bir program
ayrıca soğuk sütlü fındıklı nescafede süper[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
günlük üşenmeden gittim bira alsım kafam bozuk içiyorum...[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...