dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 uyumam lazım ama önce yemeğimi bitirmem lazım yoksa öbür dünya da kovalarlar beni! Bir de yazı yazmalıyım...yazmalıyım ama bu yazıyı değil başka bir yazı yazmalıyım! Defol günlük vaktimi çalma :( Küs! Boz! ya da her ne diyorlarsa veya sen küsme ben gaçayım evet bu oldu sanırım.. ben kaçtım![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 günlük.. bgn bi odunla beraber aynı evi paylaşıyoruz hatta aynı yataga..:(:([signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Günlük sıkıldım lan hayattan. Yok mudur şöyle bi zevk alabileceğim bi durumu ha?[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 günlük defol git artık sana ihtiyacım kalmadı haha[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Günlük ahh ahh bi yardımcı ol ya bana..O_o[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Kaç yil oldu saymadim, köyden göçeli Mevsimler geldi geçti, görüsmeyeli Hiç haber göndermedin o günden beri Yoksa bana küstün mü, unuttun mu beni? Dün yine seni andim. Gözlerim doldu. O tatli günlerimiz bir ani oldu. Ayrilik geldi basa. Katlanmak gerek. Seni çok çok özledim, arkadasim essek. Arkadasim es. Arkadasim sek. Arkadasim essek... Yaban taylari çayirda tepisiyor mu? Çilli horoz kedilerle dövüsüyor mu? Sari Kiz minik buzagiyi sütten kesti mi? Kuzularla oglaklar sevisiyor mu? Uzun kulaklarini son bir kez salla. Tüm eski dostlarImdan, bir haber yolla Ayrilik geldi basa. Katlanmak gerek. Seni çok çok özledim, arkadasim essek. Arkadasim es. Arkadasim sek. Arkadasim essek... Arkadasim es. Arkadasim sek. Arkadasim essek.[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 günlük, her geçen gün daha çok içip sarhoş olmak istiorum. ama ben içmeyi hiç sevmemki. bide 3 gün sonrasını tahmin etsene be günlük. şimdi uyusam 4 gün sonra uyansam...[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 günlük, SLM NBR[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 günlük görüyorsun demi hala seni konuşcak diye bekliyolar[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Günlük her zaman emrinizde siz sorunlarınızı yazın o size ulaşıp yardım etcek[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Sevgili Günlük, wc ye gidiyom yapamıyom gene gidiyom gene olmuyo napam?[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Sevgili günlük, Benden önceki post u atan arkadaşa söyle, oturak alsın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 günlük koşşşşşşşşşşşşş . .. . . . . . .. . muahahahhha[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 sıkıldım lan eğlendir beni![signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 gunluk , paticikte kro bayan furyasi basladi. bende bir kro olarak bu olaytan acaip memnunum , paylasmak istedim. ;)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Günlük!! Bilmem sana da öyle geliyo mu birileri bana kıro dedi galiba O_o?!?![signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kardesim gunluk , hatlarda karisiklik oldu , alingan bayan furyasi basladi. :p[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 şş günlük , huleyn sen var ya az deelsin he[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 günnük , evdeyim bugün. 6 gibi çıkıcam o kadar.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 günlük..boynum hala ağrıo.gene denize gittim sabah gittikçe kömürleşiorum..seninle bi sinerji yaratmıştık dün akşam hatırlarsan, mouse düzeldi..[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Gunluk nargıle ıcıcımde benım ses onemlı yaw bu aralar manyak ıcıyorum bu sesı kalınlastırırmı gırtlak gıtmesın...[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 günlük evde bi odunla oturmak ne demek bilir misin sen hayatımdan da çıkaramadım katlanmak zorundayım..:([signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Günlük, KO bölümüne yeni arkadaşlar geldi, MSN de chat yapar gibi mesaj atıyorlar. Laf anlatmaya çalışıyorum. Gerildim...[signature][hline]anforçunitli novan kenbi told vat dı meytriks iz... yu hev tu siğ it for yorself... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemani Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 günlük salı günü izmire dönüom memleketim bodrumdan sıkıldım[signature][hline]HAZİRANDA ÖLMEK ZOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRomper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kısmetse bu pazar istanbuldayım.Bilgisayarıma kavuşuorum![signature][hline]I sense a solve in search of answers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar