Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Günnük ciddi ciddi aklımı kaçırıyorum sanırım. Sinirliyim ama mutluyum. Gülüyorum ama gözlerimden yaşlar akıyor. walla bak hemde gözyaşı akıyor. Mantıklı düşünemiyorum. Düşleyemiyorum. Bisey düşünürken öbürünü istiyorum. İsterken birini öbürünü söylemeyi unutuyorum. Yani ciddi ciddi delirdim sanırım ya. YANİ CİDDİ CİDDİ GİDİYO MUSUN?? - bengüüüüüüüü !!!! aaahhhhhhhhhh bengüüüüüüüüüüüü !!!!!! *sahneye atlar* 300 500 300 500 300 napcam ben ya :S çok fenayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 günlük; bugün herzamanki gibi derse geç kaldım. neyseki hocamla kanka modundayım. oturduk bi güzel sorularımızı çözdük konumuzu anlattık. havada çok sıcak. hiç ders yapılası degil moralde biraz kötüydü benim hocacığım bana bi şarap açtı. hadi bi kadeh içelim dedi. içtik yetmedi birer şişe bitirdik sonra (= ben bu kadını çok seviyom ya. muhabbetin dibine vurduk zaten. öyle işte.. eğlendim. yarın 2 deneme çözücem, kararlıyım. hadi şimdi ba bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 hayatıma giren her insan, ne zaman alissam, deger versem o dakikadan sonra agzima sicmak ve sonunda terketmek mi zorunda beni? ulan bu erkek milletine zerre guven olmaz "babana bile guvenme" diye bi laf var, neden anana değil de babana? erkek cünkü. cok canim sikkin gunluk, yine ayriliklar basti herbir yanimi, boyle patlamamak icin pilav bile yaptim, sen düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 günlük senin de işin zor be yaw herkes sana dırdırdırdır omque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 sevgili günlük bi kızın hayatına girdim, alıştırdım, değer verdi, bende sonra AĞZINA SIÇTIM VE TERKETTİM. çok eğlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 sen consa akil fikir ver. ve o fazladan madalyanın yanına bi bonzi ekle allaam. günlük sen de kovala bu herifi. burda salya sümük dert yaniyoruz dalga geciyo pislik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 evet günlük hiç uslanmaz bu cons pislik yaws. garbıçadam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Özlem Tekin & Badem - Kalpsiz tek şarkı yazdım ama düşüncelerimi de yazayım. aralıksız 2 saattir filan dinliyorum. durduk yere adamın ... koyan şarkılarda top 10 a da koydum şarkıyı. lan nerden gördüm de dinlemeye başladım. hey allam ne hanzo adamım lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 tekmelerimi esirgemedigim hayatımda herşey yavaşça düzene oturmaya, ruhumun derinliklerindeki arsız doyumsuz çatlak ama fazlasıyla cesur kızın yerini derin düşünen adımlarını ip atlar gibi degil de arnavut kaldırımlarındaki taşların çizgilerine basmamak gibi bir saplantısı olan bireyin titizliginde atan bir ayşecik aldı sanki mutlumuyum mutluyum elbette çünkü beni benden alan, gözlerime mıh gibi saplanmış ve oradan hiç çıkmaya niyeti olmayan biri var içimde, kalbimin taa içisinde mutlumuyum mutluyum elbette sonunda gercekten birine kalbimi oldugum gibi açabildim saf, temiz, içten, çıkarsız ve yalın... mutlu muyum mutlu degilim bu ay bizim kotaya fazlasıyla girmiş be günnük :( nese bidaa olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 günlük kızlar hep arkadaş oluyor be agatör. insanın 1000 tane kız arkadaşı olunca haneye bir tane daha eklemek çok mutlu etmiyor adamı. üni diyip durdum, durduk, durdular. sabretmeye devam ediyorum az kaldı. bu arada üni demişken off çalışmaya devam ediyorum. 1 haftayı biraz geçti sanırım tam bilmyiorum, bir süredir çalışıyorum. dersane 15 dergi vermişti. o dergileri çalışarak bide arada azcık soru çözerek açıklarımı kapatma çabasındayım. en son 210 yapmıştım 3 hafta önce falan denemede.. yani çalışmaya başlamadan önce. şuan 12. dergideyim. bu dergiyle beraber 4 dergilik işim var. günde 1 dergi bitiyor ortalama. hazirana taşırmadan bu işi halletmek istiyodum ama beceremicem büyük ihtimalle /: geri kalan zamanda zaten sürekli deneme çözcem günde 2 adet olmak üsere... günlük stres geliyor arada bir fena halde. umarım bu kadar hızlı konu işliyorum falan hepsi giriyodur, adam gibi öğrenebiliyorumdur. şaka maka 2-3 hafta kaldı lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 kötü çok kötü berbat bilmiyorum her şey çok ters gidiyor işte ancak huzura kavuşabilme ihtimali ile hareket etmek zorundayız işte.. olan kayan hayatıma ve üzülen aileme oluyor.. beni de ailemin üzülmesi üzüyor. bir kişinin bok yemesi herkesi nasıl etkiliyor, inan tahmin edilemiyor, öngörülemiyor.. şimdilik her şey kötü her şey boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ismail sana da bitek dertliyken geliyoz ayıb ediyoz hacı da neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 günlük çocukluk arkadaşımla sevgili olup uzun bi ilişki hayal ediyorum..olur mu la sence ? yani ikimizde adam gibi bi ilişki istediğimizden ve eskiden beri çok iyi anlaşıyo olmamızdan dolayı ilişki moduna girmek üzereyiz.. hadi hayırlısı diyorum mersindeki kızdan ses soluk yok zaten bi ara aricam onu. ankaradaki rahat bırakmıyo deli olcam !1 şimdilik durum bu..ayrıldığm kanaldaki kıza yazcam günnük..kısmetse onuda ayarladıkmı tmmdır.. hadi görüşürük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 günlük yarın yine erken kalkıp moral eğitim sınavına girmem lazım. ne kadar moral verio bilio musun? moral deil morar eğitim sınavı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bugün yaşadığım sıkıntı bu yaz ayvayı yediğimin habercisi.herkesin okulu bi an önce bitsede kurtulsam. bide allahtan yazokuluda var:)(niye allahtansa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
king50 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Cons said: sevgili günlük bi kızın hayatına girdim, alıştırdım, değer verdi, bende sonra AĞZINA SIÇTIM VE TERKETTİM. çok eğlendim eglendıysen sorunn yokk. zaten Hayat deil mi bencillikten ibaret olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ya yok ben hakketten gelemiyorum böyle insanlara sonra diyolar gizem neden umursamaz oluyor napıyım takıp paranoyak mı olayım hey allam sinirlendim çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 gunluk *bi sira dolu küfür burda* okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
king50 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 dlmgdvxcvxcvxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 günlük. uyumamam lazım uyumamalıyım yoksa ders çalışamicam.iki haftadır filan sabaha karşı 5 gibi yatıp 8 de kalkıyorum sırf biraz daha test çözebilmek için.o kadar çok saplantı yaptım ki o 3-3 buçuk saatlik uykumsudan da bi halt anlamıyorum.ama artık aptala döndüm sadece kahveyle besleniyorum neredeyse ve artık o da beynimin uyuşmasını engelleyemiyo! vakit kaybı diye sağlığımdan olucam yahu. yemişim sınavını da diyemiyorum çünkü ankaradan gitmek istiyorum hem anne çenesi denilen şey cinnetlik hale getirebiliyo insanı.susması için güdümlü anne terliğine bile razı olabilirim o derece. yaa işte öyle. uyumamam için deli-atraksiyonlu önerilere ihtiyacım var. kahve yapıp çalışmam lazım. tarih 2 m rezalette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 sinava 6 saat var daha bi halt bilmiyorum dogru dürüst 3-/ eder mi sana 50 puan bu da epic fail advancedden kaldim AARGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 günlük, yine sınav var, yine çalışmadım. ha bide eski kız arkadaşımla bi kaç aydan beri ilk defa konuştuk, arkadaş olduk. bu sefer depreşmedim, gelişme var bende. ama gel görki hala bu sabahki sınavı olan dersten kalıcam lan. sana kopyamı yazsam günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 sınava kaldı 2.5 saat, toplamda 2 saat çalıştım ve beklediğim puan 80 neden bu kadar İYİYİM günlük ? diğer insanlara haksızlık olmuyor mu ? sen en iyisi cevap verme ben bunu kendim bulayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 lan çok pis uykum var günlük bugün nasıl geçer lan uyumam lazım ama günün 24 saati yetmiyor be uzatmak lazım şu günleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 günlüüüğğkkk sabah 8.33 çok sıkıldım bülüpbüpdıdaaak sınavıma gitmek için hazırlanmam lazım moralim çok bozuk saçmalıyorum bgn çok işim var..james'de diğerleriyle gidiyomuş zaten sinir oldum bok gibi ortada kaldım..neyse öptüm seni günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar