Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

az kaldı günlük.
daha fazla uğraşıcak gücüm kalmadı.
elimden gelenin fazlasını yaptım.
kendimi aştım.
naz çekmezdim,naz çektim,
herşeye rağmen alttan aldım.
ama yok günlük.
bitiyor az kaldı.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Sosyal ağlarda paylaş

tatil yerindeyim her gece yeni ayrildigim 2 senelik kız arkadasimi arkadaslari ile yanında baska burali erkeklerle görüyorum nasil yanlis tanımısım onu diye kendimi parcaliyorum.... bana nasil 2 sene yalan söylemis diye kendimi parcaliyorum ama kendi kararlarimi daha iyi yazdim artik kafamda bundan sorna artik sadece İş ve Güç olacak vede tabi para icin savasicam asla ask icn savasmıcam..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look

[Bu mesaj Ancalagan tarafından 08 Ağustos 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

harika bir gündü ve gerside var bügün mutluyum beee mutluyum lay lay lomm[signature][hline]Kim tanrıları ister ya da onlara ihtiyaç duyar ki?Kesinlikle ben değil.Hiçbir tanrısal güç hayatımı kontrol etmiyor ve ben de bundan memnunum.Kendi kaderimi kendim seçerim.Hiçbir insanın kölesi değilim.Neden bir tanrının kölesi olayım ve bir rahibin veya din adamının bana nasıl yaşacağımı söylemesine izin vereyim?

White Rose//Anialeyn - Priest(60)
Sosyal ağlarda paylaş

Hala uyuyamadım! Biraz uyudum ama karşı apartmanda cephe kaplama işi var. Ne gürültü... tahmin bile edemezsin. Kısacık uykuda kendimi Sandman olarak gördüm.(Saçlar uzadı darmadağınık... tam sandman oldum :)) Bir iki kişinin rüyasını gezdim geldim. Uyumam lazım. Sessizlik ve uyku tüm isteğim. uyumalıyım. sadece biraz uyumalıyım.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

ferreroya sozum olmasa bu gece ıntaar ederdım...
canım yıne acık
-canım dııl camım-
[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...

[Bu mesaj _gZm_ tarafından 09 Ağustos 2005 02:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aşık oldum...zor kabul ettim ama aşık oldum ve tek ben biliyorum ve hep böyle kalıcak.[signature][hline]Kim tanrıları ister ya da onlara ihtiyaç duyar ki?Kesinlikle ben değil.Hiçbir tanrısal güç hayatımı kontrol etmiyor ve ben de bundan memnunum.Kendi kaderimi kendim seçerim.Hiçbir insanın kölesi değilim.Neden bir tanrının kölesi olayım ve bir rahibin veya din adamının bana nasıl yaşacağımı söylemesine izin vereyim?

White Rose//Anialeyn - Priest(60)
Sosyal ağlarda paylaş

günlük..
uyku düzenim bozuldu yaw.. ben eskiden böle degildim 11 dedin mi uuykum gelirdi şimdi saat 4 5 oluyo hala uyukum olmuyo.. ama bugün biraz serrin oldugu için erken yatcam..hadi ii geceler sana..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

sana üşenmeyipte mesaj atmamın neden %50 can sıkıntısı %50 post kasmak.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

günlük, bu sabah uyanınca balkona gelen güneş ışınlarının oluşturduğu gölgenin açısına baktım ve saat 3 dedim, saate baktığımda saat gerçekten 15:00 dı wooohhooooo..
not: evet 15:00 da uynadım
not 2: 18:00 da da uyanmıştım ne olmuş yani...[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler...
ımph!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...