Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

bunu gördük gene yazıyoruz dün yazdıklarımın aynısı ama biraz daha arttı hrrr[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.

[Bu mesaj Malkavian tarafından 03 Ağustos 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

günlük saat 2 de yatıcaktım saat 5 olmuş e yuh diyorum ne zaman geçmiş o kadar vakit?
neyse burda son veriyorum çünkü UYUCAM.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Sosyal ağlarda paylaş

günlük , 5 saat otobüs yolculuğu.
zöfff diyorum.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Hmmmpfffffssss!!!!
Yorucu, yoğun bir hafta! Dün az biraz tv seyredeyim dedim. Tv karşısında uyumuşum. Sabaha karşı geçtim yatağıma. Neyse, hala dinelenememişim anlaşılan. Az önce kendimi Banu Alka, Serpil Çakmak(lı?) nın rol aldığı garip bir filmi izlerken yakaladım.
Tv.den ve koltuktan uzak durmam dileğiyle...

imza: dasaaa the fubar
Sosyal ağlarda paylaş

gunluk ;
bu hayatın içine.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sasha, 06 Ağustos 2005 00:25 tarihinde demiş ki:
said:
Loli-pop, 04 Ağustos 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
günlük bu emule denilen şey ne kadar uyuz böyle yaa..
emuleyi salla limewire iş görür

ben emuleden film indiriyorum. filmler o dedigin programda var mı..?[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

Gece yarısı barfiks monteledim kapı kasasına!! Şimdi barfiks çekiyorum. Tv'de Tuğba Özay var. Bu kız çok köşeli yaa! Eski Amerikan çizgi romanlarından fırlamış gibi... Bu cümleyi yazarken duvara devasa uçan bir böcek çarpıp yere düştü! Terlik ile ezdim (BÖÖĞĞĞĞKK) böcekler iğrenç hayvanlar!![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

günşük
çan sıkıntısından kafayı yememek için hergün deişik bi işle ugrasıyorum
mesela bugun oruc tutucam 1 gün tutulan oruc 3 yıl tutmus gıbı oluyoMUS.
öle işte 3 aylar dolayısıylaymış.
Neyse.[signature][hline]msn/mail|mail|icq
Main***
elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...