Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Sevgili günlük şimdi bunu görünce yazasım geldi birkaç gündür üzerimde birşeyler oluyor yalnız kalınca sıkılıyorum sinilenip bazı arkadaşlarımla durup dururken kavga ediyorum ağlayasım geliyor üzüntülüyüm üzerimde lanet mi vardır anlamıyorum[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Sosyal ağlarda paylaş

günlük yarın yolculuk var...[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

günlük sabahtan beri bekliyorum online olsa diye nerdeeee!!! bu akşam ayvalığa gidiyorum gitmeden bi allahaısmarladık diyemezsem çok koyar. bu saatden sonra da zor ehliyet kursuna gidiyo gelmez şimdi. ya günlük nedir inadı bu kızın ya niye kabul etmiyo!! bide hiçbişi yokmuş gibi davranıyo utanmasa yakında kanka dicek. günlüüüüük!![signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...