Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ey günlük , yine şveps içtim pek güzel geldi ohh.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
Gunluk yavas yavas patıye veda edıyorum belkı 2 aylıgana belkı de 12 aylıgına ders calısmam gerek once not yukseltıcem snra da calısmaya baslıcam Galıba artık son gunlerım gunluk....:([signature][hline]MSN:[email protected]

[b]Gelebek....
Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem...
Mesaj tarihi:
günlük o değilde bi ilhan irem vardı noldu ona ?[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Mesaj tarihi:
gunluk msn açılmıyo.. senmi bozdun lan[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
heh tmm açıldı.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
evet günlük evet adsl bağatıorum bundan sonra tek kelime dahi karalamıycam sana nihohohohh :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???
Mesaj tarihi:
günlük uyuz oldum.. eve geldim anaaa internet yok.. allahtan şimdi geldi yoksa parçalıyodum modemi..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
gunluk ns102 sınavında çok afedersin gene zıçtım.yaz okulunda olduğum gerçeğini bir turlu kabul edemiyorum çalısmam lazım artık =([signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
Mutluyum+mutluyuz günlük.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Mesaj tarihi:
günlük
yemekte gene makarna war.. 5 gündür makarna yemekten içim dışıma çıktı artık içimde makarna agacı çıkacak..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
lan günlük çok sıkıldım beahh..Yeter artık ev kızı oldum lan böyle otura otura yrndan itibaren "aktif" hayatıma dönüyorumm kararlıyım! Ahh ahh nerdesin geçen yaz??[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Mesaj tarihi:
günlük, ben kendimi iyi hissediyorum bu aralar.ama geçcek buda eminim.[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
ey günlük , hava bi hoş böyle.
yağmurumsu bişey yağıyodu , kesildi.
güneş açıyo hafiften , bulutlara gri.
off depresyondayım lan.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 02 Ağustos 2005 00:48 tarihinde demiş ki:
Günlük Allah belanı versin lan

+1

said:
Lopeth, 02 Ağustos 2005 07:52 tarihinde demiş ki:
günlük karı bul lan bana allahsız

+1

:D

Günlük senin ben içine ediyim hemi..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
günlük sıkıldım hayattan yeni bişiler yapmam lazım.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Mesaj tarihi:
günlük..akşam çok içtik galiba başım çok kötu agrıyo..az önce kalktım kafam kazan gibi.. evde yiyrcek bişey de yok ztn..üfff..:([signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...