Dynun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Dişlerim bitti. Gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 gratz dinan dişlerim enkaz; ama ödevim bitti. gz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ekmek'in araya girmesi zaten komik olan, toptan anlamamışsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Günlük. Hayvan gibi bel ve sırt ağrısı çekiyorum. Çok acıo lan bazen. 96,3 evet... Aştım kendimi ama zayıflamam lazım günlük. Yardım edersin dimi bana :D Haftaya da pazartesi günü okula gidicem daha. Okuldan ayrıldığıma dair belge almam gerekiyormuş. Sonra onu alıp Avcılar askerlik şubesine doğru yola koyulcam. Gidip dicem böle böle. Ahanda belgem. Ben öss veledi oldum, nah alırsınız beni askere dicem. İçimden tabi :D Neyse günlük. Fazla yazamıcam bugün sana. Bu yüzden özür dilerim. Çünkü yatmam gerekiyor, çünkü sırtım ağrıyor. Böhü diyor ve sözlerime son veriyorum. İyi geceler herkese =) :elsallayanchibismile: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 günlük, hoca bana hareket çekti nah yaptı 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 günlük bugun moralim çok bozuk zaten sabah erken kalkıcam bide ama uykumda yok bakalım ne olcak... puffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bugün yine bir ihaleye girdim. telefon aldım. yarın satıcam. şimdi uyuyorum. ohs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 o_O! lam; thomas robert malthus ile bazı düşünceleri paylaşıyorum.. haklıymış adam.. (tabii ben de haksız olabilirim, değer yargıları neye göre kime göre..) ilginç be.. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ya bukadar yoğun bir hafta olamaz ağzımın tadı kalmadı uyuyamamaktan Direk GG ben bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 sevgili günlük. bugün zor günlerden biriydi. az kalsın tarafıma dava açılacaktıki, son anda caydılar. morelim hala bozuk. koley gelsin. seni seviyorum günlügüm. mcx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Yarın vize var ohş.Sıfırım eminim ama bir umut işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 wowdaki itemleri yazarsın. flüt parçalarını yazarsın komple. je m'apelle erçin yazarsın. ya bi git erçin, sen sıfırken sınava giricen?afsd. asıl geçen günkü slayt üstü gafımızdan sonra turizm ekonomisinden geçme şansı olmayan ben ne yapayım? adamın adını asst diye değil de ass. ahmet demirci diye kısaltmışız. hayatımda da ilk defa kötü düşünmedim böyle bir şeyde. vay siz bana nası "ass" dersiniz diye cıngar çıkardı adam resmen sınıfta. şimdi ben bu sınava çalışsam çalışmasam ne olur ki allasen? ne olur yani? güle güle erasmus şansım:((((((88888888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ay bizde erasmus çok kolay kız selin. gel bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 sen geleceğdin bre zındık. gelmedin. sus şincü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
secrets Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 sevgili günlük, keşke erkek olsaydım dedim bu gün... hiç bir zaman 5 dk hazırlanıp okula yetişemedim. sanırım saçlarımı kestiricem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 günlük , gene yenildi gs lan. böyle takıma kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 @secrets ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Sevgili günlük salladım salladım gene dona düştü son damlası. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 lan günlük, içtik kafam güzel. gs olarak yenildik acıttı 2 kupon birden yattı b.munih yüzünden içimde hissettim okulda sınav olduk girdi lan naabıcam ben pöf :( ne berbat bi gün yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gunluk ders calısamıyorum içimden gelmiyo bi turlu bişeyler yapmam lazım calısmam lazım vizeler baslıyo yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 portecho konserinden döndüm ve ölüyorum yorgunluktan çok güzeldi acayip oynadım ama çok kalabalıktı ve 10da gittik 00.45 de çıktılar bekle bekle öldük önümde gaylar vardı paso birbirlerinin arkadasına geçiyorlardı ehe sora ayıcık bulduk yerde konsere de özel davetiye ile gitmek de ayrı bi güzel oluyormuş yahu =) sora tam çıkışta sarhoşun teki içeri girmeye çalışıyordu ben de eğilip geçiyim derken ''dansss ediceeeğğm'' diyip işaret parmağını alnıma değdirdi oyy pek huylandım hep de bana denk geliyor zati böle şeyler ehe ve o konuşmayalı kimbilir kaç gün oldu kaç dakika.. bigün özler mi sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 sevgili günlük. gece 10da uyanıp, 2de uyandım. başım çok ağrıyor. fazla içtim sanırım. birde dişim ağrıyorki of of. nasıl uyucam simdi. pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 gun agardi agracak, hadi az kaldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 of günlük, alerji oldum sanırım. kolumun çok kötü kaşınıyo, kaşımaktan yara yapacam bu gidişle :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Günlük lan dershaneden çıkıp eve gelene kadar canım çıktı. Hiç oturamıcammı ben ya bu otobüslerde =( Akşama lan party var. Katılmıcam ama bi uğricam. MADBOY ile bi güreşçekmişim. Öle istio :D dsfgdfg Neyse günlük. Kendi bilgisayarım hala salaklık yapıyor, beni deli ediyor. Ben gidip bi onla uğraşiim. Olmazsa fırlatıcam camdan aşşa :D Haydin görüşürüz. Öptüms :D :elsallayanchibismile: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar