Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 forumdan yeni bir arkadaş edindim sayesinde biraz daha iyimswer olabildim.. burdan ona teşekkur etmk istiyorum: teşekkurler _gZm_ ! :) :) :)[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Hergün bunalım hergün bunalım yeter be demek istiyorum sevgili günlük yeni yeni insanlarla falan tanışayım en iyisi yada boşver uyuyayım evet uyku daha hızlı cozuyor.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** love D.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 günlük.. dua et de yrn gelsin.. cnm çok sıkılıyo..eger yrn istedigim kişi gelirse 7 8 gün rahat etcem.. günlük 1 2 birde be...ki..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 günlük biram bitti bira al bana.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Zaman soyut ve göreceli gibi gelsede soyutluğun ötesinde bir acı veriyor bazen bana... Zamanın geçmesi..gelecek...umutsuzluk.Ne geçmesi zevk veriyor ne geçmemesi... Yavaş ilerleyen tesiriyle öldürüyor beni.Gittikçe ayrılıyorum sanırım kendimden bir parçam geçmişte geri kalanım ise bilincim ile beraber umutsuzca sürükleniyor. Ben neden hep geçmişte yaşamak zorundayım? Acaba sadece benmiyim ihanete uğrayan yoksa diğer insanların aksine bir tek benmi kapayamıyorum gözlerimi?Ben fazlamı duygusalım günlük?Yavaş yavaş öldürüyorum kendimi etime batan kör bir bıçak gibi acılar içinde ve YALNIZ. Keşke bu yazdıklarımı görse.Ben farketmeden okusa belki 2 yıl boyunca söyleyemeyeceğim kadar acı veren şeyleri anlamış olur... Evet her güzel şeyin bir sonu var.Her zaman herşey istediğim gibi olmaz.Ama ger güzel şey kalbimden bir parça alıp zihnimi zehirlemeye başlıyor.Bağımlı olmaya başlıyorum ben.Tek yüzük gibi... Ölümü acil serviste yatan bir insandan veya trafik kazası geçirmiş bir insandan çok daha yakınımda hissediyorum. Tanımlayamadığım bir soğuklukla... [Bu mesaj Shadowcast tarafından 21 Temmuz 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 günlük.. bgn hiç bişey olmadı..klasik bi gün işte..btn gün evde otur fln.. o yüzden cnm çok SIKILIYO.........![signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 günlük herkes üstüme üstüme geliyo. sen gelme bari. hava almak istiyorum artık biraz. taze, soğuk...[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ey be günlük , çıktık gezindik geldik işte ehe.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 günlük, "günlük" ve "güldük" kelimeleri ne kadar benziyo dimi işte bugun onu yaptık. forumuzda bi kaç eğlenceli topic açıldı ben de sana bunları ciddi ciddi anlatıp tribe giriyorum. yoksa sana saygım falan yok yani sen folloş olmuşsun :horace:[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Neden her güzel şeyin bir sonu olmalı günlük ha? cevap ver bana..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 sadece güzelleri değil, hepsinin vardır aslında...[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 günlük çoook sıcak çook![signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 günlük günlük bugün işkence gibi başlayıp süper bitti ... sabah erkenden kaldırılıp balkonları yıkamaya zorlandım sonra evde ne kadar halı varsa elektrik süpürgesiyle temizledim sonra gittim yemek aldım geldim sonraaaaa sevgilimle buluşmak istiyodum ama annem hergün ona gidiyorum die sorun yapıyordu bende süper bi yalan uydurdum && gittim mwhaha =D yazık hastaydı böyle sevdim onu şefkat gösterdim bol bol ;p sonraa şu süper şeker satan yerlerden şeker aldı bana : ) sonra yemek yedik sonra migrostan annemin garip isteklerini aldık sonra eve gittim sonra babam beni 3000 dolar verip yazılım kursuna yollama kararı almış bu kurs baya zormuş ama sevgilimide kandırcam o da gelcek mwhaha ((evet hepsini bilmek istiyordunuz eminim =p ))[signature][hline]my silence knows what your silence means... [Bu mesaj twistedemo tarafından 22 Temmuz 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 günlük.. çok sıcak uykum geldi ama uyuyamıyom.. ne yapcam bana bi vantilatör hediye etsene...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Eyy günlük eyy Kabul etmsi zor, acısı derin, mutluluğu ise anlatılamaz bunlar nedir umarım aşk değildir eğer öyleyse ben aşığım ve korkuyorum.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 sevgili günlük çok açım ya ne yesem?[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaDeSs Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 sewgılı gunluk yenı kalktım aksamdan kalmayım basım kazan gıbım acım henuz bıse yemedım coq sıcak yandım.bhrasdan kadıkoye ınmem gerekıo kıs arkımı almaya gıtjem ewın yolunu orenemedı daha onunda kendıle ılgılı sorunları olsa gerek nese sımdı sıkıldım sora yasarım dewamını...[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 günlük... yarım saat önce kakltım evde koladan başka bişey yok kahvaltı niyetine onu içiyom...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ey günlük , gittim pizza yedim sonradan da stüdyo girdik , iyiydi.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 günlük birazdan bir kelime daha söylerse babam savaş çıkarıcam[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ey gidi yalanci dunya...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 günlük arkadaşdayım çok sıkılıyorum napiyim?[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 asık olmak ıstemıyorum asık olmak hıc ıstemıyorum acı cekmek de ıstemıyorum napıcam ben?[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 @_gZm_: sana şöyle fantastik bir cevap verebilirim. aşk dediğin acısız olmaz ama aşksız da hayat olmaz yani. hayattaki en gerekli şeydir bana göre, ne kadar acı çeksen de hayata bağlar bla bla.. (bkz: aynı gün içinde aynı yorumu farklı iki kişiye yapmak =P) gelelim günümüzee. 23 temmuz deep puprle konserinden sonra eve geldim, msnden düşmüşüm biraz sinirlendim, biraz hüzünlendim, biraz meraklandım, sonra tekrar sinirlendim, sinirlendiğim için kederlendim, kederlendiğim için sinirlendim ve msne tekrar girdim. biraz arkadaşlarla konuştuktan sonra öarrrghh dayanamıyorum ben diyerek yattım. bugün fazla odamda durmadığım için sigara kokmuyordu, tütsü yakmamıştım falan, sivrisineklerin kafası güzel olmadığı için hertarafımı ısırmış hayvan oğlu hayvanlar. kaşına kaşına 4.30 gibi uyandım hadi bari uyanmışken gidip bi su içeyim dedim suyumu aldım ama meyve suyu tadı vardı anlayamadım bu yüzden biraz sinirlendim, biraz meraklandım.......=P photobucket a konser resimlerini upload ettim patiye koydum sonra videoyu upload ederken delirdim neden bu kadar yavaş diye ama sonradan hatırladım ki arkadaşa msnden megadeth - trust ın klibini yolluyormuşum(Akerfeldt yaktın beni =P) sonra acıktım dedim gittim içeri bisküvi aldım kaseye süt koyup içine atıp yedim. kalan süte de çilekli nesquick koyup içtim. sonra tekrar patide dolaşmaya başladım. şuan aklıma geldi ki yarın gitar dersim var ve ben uyanamayacağım. bu yüzden kendime biraz sinirlendim, kederlendim, endişelendim, sonra tekrar sinirlendim, sinirlendiğime sinirlendim, bu olaya kederlendim sonra tekrar...... =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 günlük be çok açım , ekmek arası yapçam da ekmek bayat , fırın iki adım ötede de gidemiyom üşendim.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar