Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ben dasa ya sormuştumki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 pardon -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 olsun utoya da sor, kırılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 yaw müdürü benim onun.. birine bugün yanlış saatler yazmıştım.. birden şaşaladım.. "dur bi sn! yoksa benden mi bahsediyor bu" diye.. özür dilerim utopia.. ben am pm olaylarında özürlüyüm.. yanlışlık oldu.. yarın sana tatil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 HOLEE bi dakka lan bizim birim müdürü sen deilsin ki. GİT.GİT.KÖTÜ DASAAA.KÜÇÜCÜK KIZI KANDIRIYON UTANMIYON MU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 utanıyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 utopia bu konuyu odam da görüşelim istersen! cüce ÇIK DIŞARI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ben utopia'ya sormuştumki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bu konuyu görüşmeye hamburgercide devam edelim sayın müdürüm ne dersiniz? odanız havasız sizin. dandik. hem karnımız doyar. cüce sen de gelmezmin dasaa hamburger ısmarlıcakmış? [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 02:48 tarihinde, utopia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 yihuuu hanbuvvgeer.. çocuk menüsü alsana bana!!! oyuncakları ile oynavız! BUUM BUUMM arabalar!! VRUUUMMM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 benım karnım doyuk, ayrıca mesaim başladı 2 saat kadar önce benım caktırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 haa. pekin. çocuk menüsünün oyuncağını bana vercen dasaa. koleksiyonum var. ben oynucam. BENİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 banane banane vermem! vermiycem işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 -10 derecede küp vişne şarabı, dolayısıyla mutluluğun resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ANNEEEEAA dasaa saçımı çekiyoo. uyucam ben ağlayarak. pis küs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Ardeth'ın mesajı üzerine önce bi aaa bu şarap iciyo durduk yere dedim sonra aaa doru artık içiyo dedim, sonra bende iciyim dedim, ama evdeki tek şarap bi haftalık tıpası kayıp yarım şişe agora kırmızı olduğu için vazgectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: benım karnım doyuk, ayrıca mesaim başladı 2 saat kadar önce benım caktırma ben 24 saat mesayideyim. para bile vermiyolar. bari biri para verse. gerçi bi tanesinin patronu benim ama diğerleri para verebilirdi gayet peh [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 02:55 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 tamamda sen kendin gidip yapıyosun, ben istemediğim bişiyi yapıyorum bide öle düşün. yanı az istemediğim bişiyi diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 join the club bro! bu saat oldu analizler şimdi bitti anca yatıcam. sağlı sollu üç bilgisayar çalışıyorum, yanıyorum sıcaklardan. elimdekileri 13üne kadar bitirmeliyim. sonra başka bi kongerye yolladımız bişi var, onun analizlerini 10günde tamamlamalıyım. ki mastera başladığımda tez konumla daha rahat ilgileneyim.. salıya da seviye belirleme hede hödö bişi varmış. hayırlısı olsun bakalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 günlük patron haftalığı vermedi cumartsi gününden beri bekliyoz it herif dün gelmedi bugünde beklioz ama hala vermdi hıırrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Lotorat TOROROELR Lorratot lorratar lotar lorat vb. geyiğine veya yanlışlıkla söylenen lakaplarımdan sonra,daha değişik bir kökte olmak üzere bir yenisi daha eklendi. Lor peyniri =( [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 14:25 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 sevgili idiot, demin yine birseyler duydum ve paranoyakligimin doruk noktalarina henüz ulasamadim, icime atiyorum yine heralde. yalniz birseyler sakliyorlar, bundan eminim. su noktada gereksiz paranoya mi yoksa gercek mi paranoyasi yapmaya baslayabilirim. hayir, en iyisi kicimin üstüne oturup adam gibi beklemek. napabilirsin ki zaten baska LL maL vaniLLe? neyse. la vita nova.. ya da one-way ticket to GG, izleyip görecegiz. itinayla semsiye actirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 sevgili gunluk reja etsem, bana yapcak bişe bulurmusun, zira cok sikiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 günlük. canhelecanhelecanhelecanhelecanhelecanhelecanhelecan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Günlük az önce 31 rating kaybettik lagspike yüzünden TTnet'e koyup gelsene ben çok sinirliyim kan görmek istiyorum günlük kan! *çiçeh* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar