huun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 lan günlük akıyorum bugün, yatayım di mi birazdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Gunluk bugun ciddi ciddi sinirim bozuldu sana geldim. 2 yildir gitar calan adam gelmis bana kafa tutuyo.Yedirmez miyim o laflari? Musadenizle cocuklar, sira bana geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Yarin sabahin korunda kalkacagim, ama sabahlamayi falan ozlemisim be. Taksim'e gidip bir iki bisi iceyim yarin da keyfim yerine gelsin. Yaladim gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 günlük dayt. lan yine kavga mode on.Artık takmıyorumda,he he ok demekten başka bişey kalmadı.Yani hayatımı sikme konusunda üzerine yok.Telefon fasılımız bittikten sonra düşüncelere daldım heh.9 gibi uyuyakalmışım zaten öyle yatakta düşünürkene.Az önce kalktım.Öyle işte,çay yapayım bari.. [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 06:17 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 acıktım günlük ne yesem bilmiyorum ki pufff ev yemeğini özledim yaa hergün hamburger,döner falan bıktım artık:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Günlük, dün akşam ve bu öğlen olmak üzere, tavuk şiş, adana, tavuk kanat, közde patlıcan, lahmacun, çiğ köfte, 2 litreye yakın ayran + acılı ezme yemiş biri olarak çok mutluyum, Adana Yüzevler var göztepede, adamlar harbi işi iyi biliyorlar, 50YTL'yi bayıldım ve yaklaşık 4 gün idare edebilecek kebap combosuna sahip oldum. Çıkışta sorun olacak mı bilmiyorum gerçi, feci yakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bbg başlamış gene! ama güzel kız yok içeride.. off çook kafayı taktım buna yahu gözlük! dertliyim efkarlandım içiyorum.. ehah.. şaka tabii. ama bbg'de güzel kız olmadığı geröek. tamam kötü program yayımlayacaksın 3-5ay. oke. ipler senin elinde bişi demiyorum, diyemiyorum. ama güzel tipler koy bari! ne biliim erkekler için güzel kızlar, bombacılar, minyonlar ve atlar. kızlar için geniş omuzlu atletik erkekler ve.. ve.. e... artık neden kadınlar hoşlanıyorlarsa işte. megaloman bir şekilde "aslında bana benzeyen erkekler koysan yeter" falan diyecektim ama sıradan basit bir espri ve egodan kurtulma çabası içindeyim. yüksek bi egoya sahip olmasam dahi reel hayat içerisinde bu seviyedeki egodan bile sıyrılmak zor gibi gözüküyor şu an. çalışmalarımız devam ediyor. bunun dışında babamın tea çin'e gitmesi ve 4fuar gezip gelmesi gibi bi hede var ki.. :( diyorum sadece. burayada daha önceleri yazdığım gibin babam kalça kemiğini kötü bir şekilde kırdı ve yine bir ameliyata daha girmesi lazım. çünkü implatnlardan biri kıkırdak dokuya oldukça yakın ve hatta değiyor üzerine üzerine. ancak bu yaz yapılması gerek ameliyat pıhtı atma ihtimaline karşı soğuk havalara doüru atıldı.. doktorun dediği "şu an bile böyle bir pıhtı atma ihtimali olabilir. kan incelticilere devam" sözüne rağmen babamın 10sa uçak yolculuğu yapıcak olması ürkütücü gerçekten. salı günü sanıyorum doktorla görüşecekler ve nihai kararı doktoru vericek. sonuç ne olursa olsun, babaya selam korkuya devam! garip işler işte. diğer yandan da sorunlar devam ediyor ancak bana olan sorunları ben kendi çabam ile aşabılıyorsam ne önemi var di mi? yoruldum, uyumak en iyisi galiba bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ah ulan başıııım. 10 kamyon gücünde ağrıyo. içmiştik ya dün gece. nası çarpıldım lan ben böyle anaa. soğuk suya mı yatırsam kendimi. hala aynı derece saroş gibiyim. bu ne bee. çok feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 pufffffffffffffff bu son pazar. artık pazar günleri çalışmicam:) okullarda açılıyo 17sinde bu sene son ya bakalım nasıl geçicek:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 of be ne boş geçiyor günler. birşey yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Günlük ^^^akşam parti var dostum bi 2 kasacık aldık yetmezse bi kasa daha alırız.. işin güzel tarafı oz da tanıştığımız kızlarda bu akşam partide bize eşlik edecek^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 günlük gebericem galiba lol. tümör çıkarsa ne halt yiyecem. dua et günlük nan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Deniz kokumu özledim ben Şimdi tüm sülale yerine o olsaydı burda ooh süper bi gün geçirmiştik Gidin kardeşim benide bağlıyosunuz bide eve Günlük söyle gitsinler günlük.. ühü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 q tab enter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 günlük tatil ne cabuk geçti ya bişi anlamadım bugun vapurda kuşlara simit atmak cok eglenceliydi heh 2 parca bana 1 parca onlara:) artık en ufak seyden zevk almaya bakıcam.sarkı yazıcam bu gidişle hadi bakalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Üzgünüm günlük. Hayat ellerimden düşen bir bardak gibi kırık kırgın . Ne kadar daha bu cam kırıklarının üstünde yürüyeceğim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 işten geldim 1.30da. sabah işe gitmek için servise binicem 6.30da. TRİLAYLAYLAAAYTRİLAYLAYLOO. 25 günüm kaldı. sabıır sabıır yaa sabıır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 pyro kel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ehöaah işten geldim 1.30da. sabah işe gitmek için servise binicem 6.30da. ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 vardiyalı çalışıyoruz havaalanında. 4-12 yaptım bugün yarın 8-4e gidiyorum sabah. shiftimi öyle yazmış sevgili(!) birim müdürüm. bu kazığı bana ikinci atışı. havaalanı da eve 1 saat çekiyo, servis de 12.30da kalkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 son bi soru daha hangi havaalanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 izmir adnan menderes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bende onu sorıyım bari ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 servis elemanıyım. bildiğin garson. AGA BAŞKA SORUSU OLAN VARSA SORU BAŞINA 50 YETELE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: irin üye § 03 Eylül 2007, Pazartesi - 02:28 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- pyro kel mi? hayır fodul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar