Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
30 dakka kadar mtg kartlarının fiyatlarını cıkardım sonra işte birazdan yatcam nblda para kastım bütün gün bi ara staffa küfür etttim fln[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mesaj tarihi:
Biraz dışarı çıkıp gezdim. Alışveriş de yaptım hatta . Güzel çiçekli böcekli bir mayo aldım. Umarım bu hafta giymek nasip olur[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Mesaj tarihi:
işe gitmedim. kızı armak için telefonun yes tuşuna 100no yada 101 kere bastım. en sonunda msnde karşılaştık konuşuyoruz hala.[signature][hline] "Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır.
Harry Truman"
Mesaj tarihi:
ey günlük be , boşluktayım böyle , zaman durdu gibi böyle hani Matrix'de var ya böyle mayışıyo ortam adam kurşunlardan kaçıyo bildin mi ? aha öyle.

Lou Reed - Perfect Day dinleme günlük , bak dinleme diyorum.[signature][hline]peace!
Mesaj tarihi:
ah günlük ahh!! hic bu kdr bunaldıgım da olmamıstı.. o kdr cok ndn war ki bunalmak icin; dısarda hawa 42 derece etraf ask yasıyan turist kız we garson oglan dolu (!) we ben kac ay oldu hala eski sevgilimi unutamıorm. off off :([signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Mesaj tarihi:
sevgili gunluk ben gidiyorum. ama uykum var. simdi biraz daha uyusam cok mu ayip olur kizlara. yok daha bavuluda hazirlamdim. sunum mu onuda bitirmedim. yok onlarida almadim : ([signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
Mesaj tarihi:
ehe. Gunluk kac haftadir sana bakmiyorum. Bak bugun yazdim kirilma tamam...[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Mesaj tarihi:
günlük dün akşam avşadan geldim.. acaip eglenceliydi hergün bi olay oldu..çok eglendik de zmn çok çabuk geçti.. keşke bi kere daha gitsek..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
günlük cnm çok sıkılıyo.. yapıcak bişey söle bana..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
Mesaj tarihi:
Yapıcak hıc ısım yoq sıkıntıdan kafayı yıyıorum gıtar mıtar calcam gıtar akordla urasamam :P Canım ıstemıo zaqten uo oynardım o da baydı 1 aydır oynamıorum.. Napıcam ben ya:([signature][hline]MSN:[email protected]

Benı vareden sımdı neden yokedıyor....Korkusu mu var sevgımısı....Yoksa ınancımı...
Mesaj tarihi:
günlük kafam girsin sana
yeni kalktım karnım aç evde kimse yok su yok ne biçim bi gün bu yaa..cnm çok sıkılıyo ztn..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
Mesaj tarihi:
günlük be çok tuhaf hissediyorum bugün sevgilimi son kez gördüm.fethiye ye gitcek 1 ay görüşemicez:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...