dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ARANIYOR: İstanbul'da 64bitlik bilgisayar aranıyor! Sadece bi analiz için bir bilemedin iki saat kullanılacak. Elimizde mevcut 32bitlik 2ghz ve 2GB RAM içeren makinenin pörtlemesi yüzünden zor zamanlar geçiriyorum. Belki de aradığımız sistem canavarı sizdedir! Böylece hem topluma faydalı bir işin bir parçası olma fırsatını değerlendirmiş olacaksınız, hem de dasaaa ile tanışıp "sen bana hede hödö demiştin lam! GEL BURAYA!!" diyip kafasında klavye kırma fırsatına ulaşacaksınız. "klavyedelikanlısı olmak kolaaaay" diye de bağırabilirsiniz elbet. Ya bööle işte.. canavar bi makine lazım, 64bitlik. |=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ben durup durmadık yerde kederlendim günlük. kendi kendime kuruntu modundayım. neden geceleri oluyor bu hep? neden hobarey, üniversiteli olucam ne güzel diye sevinmiyorum? niye garip garip konuşuyorum? neyse kalbim sıkıştı şimdi. hadi günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 edit [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 01:30 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 günlük; 3 senedir freshman i gecemeyen yaptigi hatalardan ısrarla ders almayan çok güzel seyleri bile göz acip kapayincaya kadar mahvedebilen o yesil gozlerin, siyah saclarin hastasi ,o cocuksu olgunlugun kölesi hislerinin köpeği olan ve gecenin bu vaktinda kayseri mantisi isteyen az kivrimli, fazla duygusal beynimi zahmet olmazsa iyice bi uyarir misin? hayir arkadan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Günlük yine çok rutin bi gündü. Sıkıldım artık aynı şeyleri yapmaktan. Sabah kalk , kahvaltı yap , pc başına geç , net her 5 dk.de düşsün , sinir ol , kafeye git , ultimada action yap , eve dön , yemek ye , tivide güzel film ara , pc başına geç , sabaha kdr pinekle. Off offf. Sıcaklarda dışarıda çıkılmıo ki günlük. Yani anlayacağın deişik bişiler yapmak lazım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 günlük feysbukda da hayvan edindim. adı tatakcan. level 7 şu an. onunla oynuyorum bilmemkaç dakikadır. ama feysbuk şerefsizlik edip tatakcanımı level 2 gösteriyor. =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 günlük yüzüm pislendi yıkamaya üşeniyorum evet ne pis adamım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 günlük yine uzun bi yola çıkıyoruz. duraklicak yer bulana kadar yokuz. görüşürük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Öff günlük öff hayat ne çabuk geçiyor,yaş oldu 22 iş güç sahibi olma derdi bi taraftan askerlik bi taraftan,ben kaçtıkça sorumluluklar bi tarafımdan girmeye çalışıyo,aha güvenli bi hat buldum günlük matrixe yolla beni,sonrada tüm alet edevatı yoket bidaha dönmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 sonunda patladım günlük, ya herro ya merro.. pişman değilim. bi daha olsa bi daha yaparım. hem ne demişler, "içinde patlaycağına, kıçında patlasın" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 sarmam dediğim minilere sardım ben pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 günlük 3-4 tane dergi dvd falan aldım. şimdi okuyacam hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 günlük tercihlerimi verdim bugün hayırlısı bakalım artık benden çıktı bu iş... salak bi mutluluk,rahatlık var üzerimde.. hafta sonuna kadar bi hayalet modda gezicem haberin olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 2 gündür hastayım yaz günü ne iştir yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 günlük salakça başlayan günlerimin aynı şekilde bitmesine alıştım ama evdeki misafirlere sövüp evden çıkıp gitmek benim için yeni bir şey oldu. mutsuzum, sanırım bayağı depresyondayım. düzelemiyorum. feysbuk da açılmıyor tatakcanım vardı ona bakamıyorum. özledim onu da. bi de aynı şarkıda takılıp kaldım her zamanki gibi. wandering stars, for whom it is preserved, the blackness, the darkness, forever . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 günlük bugün öğlen dışarı çıktım. arkadaşıma uğradım.dergi aldım bir sürü, eve geldim, filmleri izledim. ilk kez sosis pişirdim hayatımda. annem geldi aferin oğlum dedi duygulu anlar yaşadık. :p ankaraya gideceğim için duygulandı. sana kim yemek yapacak diye. dedim anne ağlama. :d [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 21:41 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 çok sevdiğim birini kaybetmek üzereyim çıldırıcam offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Tercih yapmanın össden bin kat zor olduğunu anladım stresten abuk sabuk şeyler cıktı yüzümde sınavda bu kadar kasmamıştım imdak benim yerime sen seç günlükğh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 günlük nasıl yorgunum bir bilsen...masaj plx 8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Stream is up at 64 kbps with 0 of 32 listeners (0 unique) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 günlük elim durdu cizemiyorum kktncbygg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 hastayım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 sonunda erken kalkmayı beçerdim günlük.artık böyle yarında 9 gibi kalkarsam olay tamamdır, düzenli hayat bekle beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yaptım bi saçmalık. şimdi aklımdan çıkmıyor. napsam netsem bilmiyorum. utanıyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 çıkamıyoz nan günlük. kaldık eskişeer'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar