Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 günlük.. bugun okuldan sona yerini bulmakta biraz zorlandıgımız bi hamama gittik arkadaslarla.. süperdi acaip eglendik..önce ufak bi duş sonra cumburlop havuz.. sonra biraz keselenme faslı ve sauna.. en zoru da saunaydı içerisi 90 derece ve 10 dakika durmak yürek istiyodu..ztn fazla duramadık ve kendimizi soğuk havuza bıraktık.. en sonunda bi duş daha aldık ve çıktık.. arkasından ps2 kapıştık arkadaslarla yemek yedik evlere dagıldık..şekil itibariyle süper bi gundu.. yarın da arkadaslarla okuldan kaçıyoruz...bu aralar zaman çok çabuk geçio be gunluk..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Acı çekmeyi kabullenmemmi gerekiyordu Günlük?Kahramanca mı davramam gerekiyordu?Sevmemem mi gerekiyordu?Hayat gereksizliklerle dolu ama ben ne yaptığımı biliyordum.O yapamadı,bilmiyordu.Veya çok iyi biliyordu.Baştan uyarmıştı "Sana sadece zarar vereceğim.."Öylede oldu.Ayrıldım dün.Rhatmıyım değilmiyim bilmiyorum.Ama kendime yararı olan irşey yaptığım kesin..Hoşçakal Günlük,Elveda demeyeceğim asla onun dediği gibi belki de kendine iyi bak derim ancak.. ; )[signature][hline]Headbangers Rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Avatarım gelmiş çocuklar gibi şendim bugün.[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 oo duyunun avatar yapmışsın hayırlı olsun üstat :)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 aaa avatar! yeni! *!üstüne basar* hayırlı olsun dynun;)[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 günlük , senin huzurunda arkadaşlara teşkür ediorum /teşkür[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 aşık oldum avatara..evlencem :P[signature][hline]sen bu lağamdaki en büyük boksun..:P bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 avatar güzel:=)[signature][hline]freeeeeeeeeeeeeeeedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Sevgili günlük sıradan bi gün gecti şimdide yatıcam. Uykum geldi yarın erken kalkmam lazım pffff[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 sefgulü gunluk, bugun doom gunum bugunun pek bir ozelligi yok.normal bir gun =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Sevgili günlük bugun yapıcak çok işim var hangisinden başlasam... Şarkılaramı çalışayım.. Evimi toplayayım.. Kız arkadaşım içinmi süsleneyim..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 sevgili günlük sabah kalktım baktım patide kımse yok oturdum çizgi film izledim sonra bı daha baktım yine kimse yok balkona cıktım bakındım sonra bıraz uzandım sonra kalktım müzik dinlemeye basladım böle ılerlıyor zamanım[signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri Unutmak için içerim şarabı Acı mı? öylesi gider hoşuma Bu acılıktır ömrümün tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 günlük.. bugun okuldan kaçtık.. önce bişiler yedik sonra natilüse gittik organize işlere izledik..süper filmdi ya bi kere daha izlerim yani.. sonra çıktık gene yemek yedik işte.. bi baktık saat 3 olmuş ya sonra dagfıldık öle evlere.. şekil itibariyle güzel geçti bugun..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 b.k gibi gündü işte[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yarın son kez yazılı olcaz sonra özgürüz![signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 sefkili günlük..bu gün zmn kavramını kaybatmiş oluşumdan ötürü komik sevinçler yaşadım. bu günü çarşamba, pztsi ya da salı sanıodm okula gittiğimde..sora bi de baktım, bu gün perşembeymiş. e dolayısıyla yrn cuma, sora da yeni yıl=) yani saat sekizde kalkmıcam cmtsi günü ve gece onikide yatmak zorunda kalmıcam..ölle mutlu oldum. bu arada sinir oluorm şu hocalara..sınavlar bitti hala ders işliolar...üçte eve geldim, kapıyı açtım, çantamı tam yere savuruodm ki annemi gördüm bi anda, ne gördümü anlayamadım, az kalsın kalp krizi geçiriodm, meğer seslenmiş ama duymamışım..bu gün evdeymiŞ.. dalgınlık... nesse işte, sıradan bi gün..[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 günlük. ayrılık yıldönümümüz.dönsem mi dönmesem mi bilmiyorum. sevio muyum bilmiyorum. yine kaçar mıyım bilmiyorum. of ya hiçbişi bilmiyorum![signature][hline]when the poor young girl was deeply in love with the young boy, it was too late for everything, what a shame... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 buğün sabah 7 dekalktım ve 8 deki derse girdim ve hiç aralıksız sadece 1 saat öğle arasıyla akşam 4.30 a kadar ders işledik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 günlük elektronik sınavından 100 aldım,beşinci 100 oldu bu,hadi hayırlısı :-p[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yaaa artık iyi olmasını istiyorum günlükkkkk[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
him_28 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bi turlu beceremedgım sey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 günlük dün akşam çok güzeldi çok eğlendim konser süperdi bi daa istiom:([signature][hline]kissy kissy...boo!! she belongs to "RaiN"... Garbage =o= FM@ wj -alatariel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FireTiger Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 iyi geceler günlük[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 uykum geldi bende kaçar iyi geceler herkese[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 güzel bir gün olmasını nyanında mahçup oldum çok be[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar