pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 sevgili gunluk,kafami koparip sonrada sol elime alip duvara 12 kere carpasim geliyor hersey ustume geliyor senden nefret ediyorum herkesten ettigim gibi yokk ol[signature][hline]I try to laugh about it,hiding the tears in my eyes `cause boys don`t cry...dont cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 git dedim. bu sefer gitti. iyi mi kötü mü umrumda değil.[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 gunluk bugun veli top vardi ingceci disinda memnunlarmis.. guya ingde konusuomusumm.ulan en cok sustugum ders o..:D sora bugun dersane snvi vardi kimya full cikardim $ok durumudur.. ii gidio:D[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 slm günnük.bugün epitel dokusunu çiziktirmişim gözümün..şimdi dünyayı yeşil kırmızı ve gri görüyroum=) dünyaya kırmızı gözlüklerle bakmak bu olsa gerek..çok yorgunum..uyiim bn en iyisi..pyy..görşürz günnük..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ne yapıon gunluk.. bgn üstümde pozitif bi şey warya heryere pozitif elektirik dagıtıorum.. mutluyum ama nedenini bile bilmiorum.. boşwer ya..bgn fenerde maçı aldı sevincime sevinç katıtı ztn..ama yrn yazılı warmış hiç bi şekilde çalışmadım ve çalışamam da bu saatten sonra aklıma geldikçe sinirleniorum..takmaya degmez ama ne yapim işte..uykum da yok sabaha kadar takılırım belki..bgn düşünmek istiorum bn ya sabaha kadar.. nese gunluk başını agrııttım yeter bu kdr..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yrn dersim var ama sabaha kadar ödev yapmanın vereceği aptallık ile bütün gün napacam bilmiyorum :D[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 sevgili günlük hiç aşık olamamaktan korkuyorum çünkü bir kızın ne zaman dikkat çekici kalçaları veya göğüsleri olsa, gözlerim kene gibi yapışıyo.Yardım et günlük ben bu kadar sapık değildim bişeyler oldu banaa![signature][hline]me=> KhanX / KahnX <=me Im BaCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 gunluk dun aksam garip biseyler oldu astral seyehat mi dersin artik uyku felcimi karabasanmi karar veremedim ama baya tirstim.[signature][hline]I try to laugh about it,hiding the tears in my eyes `cause boys don`t cry...dont cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Günlük günüm iyi başladı böyle gider umarım.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Minke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Günlük çok sıkıcı birgün benim için. Oha falan olasım , saçma sapan şeyler yapasım gelio.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 sevgili günlük ; Dynun neden bu kadar çok konuşuyor ? ;)[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 günlük selam sakalları kesti rahatladım oh bea[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 böööööhüüüüüüüüüüüüüüü[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Seviyorum be günlük çok alıştım ona daha bu kadar zamanda 8-)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 öf ya yarın bi çalışmam var öğretmen aksi halde fazla ödev veriyo.ya ne yapıyım?günlük ama benim okul yıllarım çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bgn hayatmn en boktan günlerinden biri.hergün yazıcam bnu=)[signature][hline]viva la vuotaggine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 gunluk naaber:)bugun ev ark ıma benım yerıme okula gıtsene ya dedım gıtmedi.yıne ben gıttım ben cektım dersleri.naapmalıyım sımdı onu dovıım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 aşık olmuşum haberim yok[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 allah kahretmesin yaa off seviyorum deliler gibi[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 alah kahretsin sewemiorm deliler gibi :)[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cdkutusu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 uyumayı öğrenebilsem ne güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ewt gunluk ıcımde deli bi ateş var anlam veremedıgım gözlerımı en fazla 3 saat kapatabılıorum aşıkmı oluyorum bırısıne acaba suan 8.kez ölüm hasretınle adlı sarkıyı dınlıorum daha yenı bı arkadas yolladı aglamak ve şarab ıcmek ıstıorum işte böle klasık bi gun gecırdım ya senden ne haber ben yokken sıkıldınmı?[signature][hline]Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bu gün kötü bir gündü. son günlerde seyrek yaşadığım kötü günleri sık sık yaşamaya başladım depresifleşmem lazım o zaman günlerim sıradan hep ayni geçiyo farklı geçince kötü oluo cünkü[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sentinel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 günlük...ne iş günlük??? yoruldum be gnlük bugn.3 ders boştu bnde basket futbol ne warsa oynadım.Hatta futbol oynarken millete çaktırmadan tutku ydm gnlük...Ne bu bnde ki tutku tutkusu.Günde n az 2 paket. Neise gnlük bugn pek bişey olmadı ama sıkkınım ya.Nie sıkkınım ln bn gnlük? -Tutku istermsn?...Günlük?...Ordamsn?...Sende mi be![signature][hline]"Ümit, gerçeği reddetmektir.Bu atın önünde sallanan, boşu boşuna atın ona ulaşmasına neden olan havuş gibidir." Raistlin Majere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 günlük.. azına koyam... cnm sıkıldı be yrn yada öbur gun okuldan kaçcaz canımın sıkıntısını böle geçirmeyi düşünüorum..:D[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar