Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bayramınız kutlu olsun

2pacAmaruShakur

Öne çıkan mesajlar

said:
Dynun, 06 Ocak 2006 02:02 tarihinde demiş ki:
Millet yarışırdı eskiden, saat 00.00 da ilk açan olmak için. bu arkadaş baya akıllı çıkmış.

Bayramınız da kutlu olsun

yeni yılda da ilk topic acanlardan biriyim ben sölemek isterim yaniii :Pp
tşk gerek yoq[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM
Sosyal ağlarda paylaş

mübarek olsun herkese

her sene için gidiyor ya o kurban kesilen yerin oradan geçince.Eve yakın bizim boş bir halı sahada kesiyorlar.o hayvanların bakışı insani bitiriyor ya.Kesilmesin demiyorum ama o şekilde kesilmeleri.Birde hayvanlar insan ortasında direğe asıp acı çektire çektire öldürüyorlar.Hayvan herifler...[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

yok zaten gitmiyorum oraya geçen sene gitmedim ama ondan önceki sene çok yolum düşüyordu o tarafa.Zaten kurban kesmiyoruz biz para bağışlıyor babam[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CaNNi, 06 Ocak 2006 02:00 tarihinde demiş ki:
Pfff.

adam burada bizim bayramımızı kutluyor sen butun topiclerde yapdıgın oalyı gene yapıyorsun pff ne demek ya sıkılıyorsan buraya msg yazmama hakkınada sahipsin ! kurallara uy biraz a.h
bu arada herkesin bayramı kutlu olsun

[signature][hline]Janjanlı değil, Jınjınlı hardcore istiyoruz!
-+-Fistan'ın msnde nabıon sorusuna demişimki;
hic ya mal mal monitore bakıyom monitorde bana bakıyor galiba biz kesişiyoruz sanırım...

[Bu mesaj deathcore tarafından 06 Ocak 2006 11:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...