2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim . tüm paticiğin bayramını en içten dileklerimle kutlarım malum pati bayramda kapalı . şimdiden açim dedim .[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 berhudar ol evladim.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Öncelikle buydu. Neyse Herkesin Bayrami Mubarek Olsun Ey Musluman Kardeslerim :P Optm herkesi.[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Pfff.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Millet yarışırdı eskiden, saat 00.00 da ilk açan olmak için. bu arkadaş baya akıllı çıkmış. Bayramınız da kutlu olsun[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 heheh evet hele o gecevartlari nie kalkti ya.. neyse Hepinizin Bayramını mübareklettriiym[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Dynun, 06 Ocak 2006 02:02 tarihinde demiş ki: Millet yarışırdı eskiden, saat 00.00 da ilk açan olmak için. bu arkadaş baya akıllı çıkmış. Bayramınız da kutlu olsun yeni yılda da ilk topic acanlardan biriyim ben sölemek isterim yaniii :Pp tşk gerek yoq[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 harbi yaw şimdiden kutlayalımda ayıp olmasın :D:D:D[signature][hline]NedeN Ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bayramdada ne gezilir beeeeeeeeeeeee.ohhhh tatil.[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 mübarek olsun herkese her sene için gidiyor ya o kurban kesilen yerin oradan geçince.Eve yakın bizim boş bir halı sahada kesiyorlar.o hayvanların bakışı insani bitiriyor ya.Kesilmesin demiyorum ama o şekilde kesilmeleri.Birde hayvanlar insan ortasında direğe asıp acı çektire çektire öldürüyorlar.Hayvan herifler...[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 sen hayvan kesilirken geç pc başına bakma onlara.Ben geçen yıl ööle yapmıştım walla(çünkü boş boş oturup pc başında zmn geçirmek gosel oluo). :tup: Katılın Bana[signature][hline]NedeN Ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 yok zaten gitmiyorum oraya geçen sene gitmedim ama ondan önceki sene çok yolum düşüyordu o tarafa.Zaten kurban kesmiyoruz biz para bağışlıyor babam[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 herkesin bayramı mübarek olsun. sağlık, mutluluk, başarı, para, aşk falan fişman getirsin hepsini :) yeni yıl dileği gibi olsu idare edin.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 hepiniziki mübarek olsun . bayramda gezin bolbol. hem tatil. acaba otobüsler beleşmi :D[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bende büyükleirmin elinden küçükleirmin gözlerinden öperim :) iyi bayramlar ve iyi tatiller.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 herkeze iyi bayramlar . :tebrikz:[signature][hline] / 0 0 =o=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 kutlu & mutlu olsun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ne bayramı?[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: CaNNi, 06 Ocak 2006 02:00 tarihinde demiş ki: Pfff. adam burada bizim bayramımızı kutluyor sen butun topiclerde yapdıgın oalyı gene yapıyorsun pff ne demek ya sıkılıyorsan buraya msg yazmama hakkınada sahipsin ! kurallara uy biraz a.h bu arada herkesin bayramı kutlu olsun [signature][hline]Janjanlı değil, Jınjınlı hardcore istiyoruz! -+-Fistan'ın msnde nabıon sorusuna demişimki; hic ya mal mal monitore bakıyom monitorde bana bakıyor galiba biz kesişiyoruz sanırım... [Bu mesaj deathcore tarafından 06 Ocak 2006 11:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnnaPerenna Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 herkezin bayramı kutlu mutlu ve bi o kadar coşkulu olsun[signature][hline]Anlayabildiğimiz kadarıyla, insan varoluşunun tek amacı evrenin anlamsız karanlığında bir ışık başlatmaktır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 herkesin kurban bayramı kutlu olsun...[signature][hline]Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Çok erken bir topic aslında ama hadi neyse hepinizin bayramı en içten dileklerimle kutlu olsun canımcıklarım ;)[signature][hline]<% Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..." %> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Bende herkesin bayramını kutluyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 amin cümlemizin[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar