RogueSpear Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ujio o pm in benden gelmis olma olasılıgı yuksek gibi durdu bea :D[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 buda benden olsun ama gercekten lord_mozartın memleketini bilmiyorum inş hemşerimdir :D[spo1=:D][/spo][signature][hline]bu oyun char için deil charın oluşturduğu arkadaslıklar için oynayın ben öle yapıom ve zevk alıom :DIts_My_Life:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 [signature][hline]S: AresC: Ins0mnIaL: 65J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Daha nasıl anlatayım ? [spo1=Hava desteği yolda, koordinatlar ......][/spo][signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/57 Np:205.xxx/5xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 [spo2=Varan 1][/spo] [spo3=Varan 2][/spo] [spo3=Buda kopanzi][/spo] Adama seeking ac diorum Why die yanıt gelio Turkingiliz :D[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 benimkiler de yolda gelio. çok var ama[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 şu 1 [spo1=......][/spo][signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 [spo1=gerzek heralde][/spo][signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 [spo1=sadasdas][/spo][signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 [spo1=nası alayım ona ?][/spo][signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: RogueSpear, 06 Ocak 2006 08:10 tarihinde demiş ki: ujio o pm in benden gelmis olma olasılıgı yuksek gibi durdu bea :D emin misin ?[signature][hline]<3 christian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 yok la ne isim olur da ole kerane merane deince :D Benim tarzıma uygun bise :D[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 metakuso hepsini bi yerde toplasaydın...[signature][hline]<3 christian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 [spo1=acıların cocuu][/spo] şimdilik bu kadar. kalanını sonra yollarım[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: RogueSpear, 06 Ocak 2006 10:37 tarihinde demiş ki: yok la ne isim olur da ole kerane merane deince :D Benim tarzıma uygun bise :D :D[signature][hline]<3 christian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bak doru aklıma gelmedi XD bundan sonrakileri aynı yere koyarım[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 elimde ss yok ama maradonda bi human klan istemişti, bir keresindede şöyle bi pm geldi; aga bizim klana gelsene klanın adı ne? ülkücü gençler ee ben ülkücü değilim napacaz cvp gelmedi :D[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 [spo1=lol... ][/spo][signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 [spo1=lol.. Vol.2 ...][/spo][signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 [spo1=lol... Vol.3 ....][/spo][signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 tosbağa süper lol ki ne lol :horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 :)[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Metakuso, 06 Ocak 2006 10:38 tarihinde demiş ki: [spo1=acıların cocuu][/spo] şimdilik bu kadar. kalanını sonra yollarım hahaha "aga oglum hasta" ahahahha bi baba gircek sana aga dicek asdasdasdasf ahahhaha aga aga agag[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar