bilinc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Bunlardan binlerce var ama hiç bir ülke vatandaşından bu tarz sorular yanıtlar ve zırvalıklar bulmak mümkün değildir. Kimi zaman güldüren, kimi zaman sinirden çıldırtan insanlar topluluğu... Bakın biraz gülün biraz da siz kızın bakalım... [spo1=Seçmeler saçmalar...][/spo][signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 69 NP: 175xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 devam gelsin güzel bi konu =)[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Judgement_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Peuheuheuıafafya Olum için ilaç içmeye gittiye yarıldım^^[signature][hline]Nick:SPEAK_TURKISH Class:Kasar Hood lvl:6x server:ares hacked :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 koptum[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 harbi süper olmuş daha varsa yolla da daha çok gülelim[signature][hline]NedeN Ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 lan ne akıl hastaları var bunlar daha bişey değil. bazıları kafayı ciddi şekilde yemiş ve gelecek cok karanlık malesef :([signature][hline]Kendinize bir iyilik yapın ke unInstall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 hadi yaa yollayın okuyalım abi ozaman.[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 buyrun burdan yakın :D [spo1=AGA PARTY PLS][/spo][signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxxdeli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo[Bu mesaj JoNyBLaCk tarafından 06 Ocak 2006 04:51 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj JoNyBLaCk tarafından 06 Ocak 2006 04:52 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj JoNyBLaCk tarafından 06 Ocak 2006 04:52 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj JoNyBLaCk tarafından 06 Ocak 2006 04:53 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj JoNyBLaCk tarafından 06 Ocak 2006 04:53 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj JoNyBLaCk tarafından 06 Ocak 2006 04:54 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj JoNyBLaCk tarafından 06 Ocak 2006 04:56 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj JoNyBLaCk tarafından 06 Ocak 2006 05:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: JoNyBLaCk, 06 Ocak 2006 04:51 tarihinde demiş ki: [spo1=AGA PARTY PLS][img=http://img322.imageshack.us/img322/3271/asdasda4kz.jpg]>[/spo] açılmıo :S[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 gece gece deli oldum ha :D yapamadım spoileri yaw http://img322.imageshack.us/my.php?image=asdasda4kz.jpg[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxx deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 [spo2=jonynin ki]http://img322.imageshack.us/my.php?image=asdasda4kz.jpg[/spo] [spo2=bu da benim ki][/spo] daha önceden koyduk bu resmi ama bu başlığa baya bi uygun :D[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By[Bu mesaj NightHunter666 tarafından 06 Ocak 2006 04:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ahahha benimki gene olmamış :( http://img322.imageshack.us/my.php?image=asdasda4kz.jpg [signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxx deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo [Bu mesaj JoNyBLaCk tarafından 06 Ocak 2006 04:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 kerhan falan demiş nediyo o night.cocuk ciddi özürlümüş muahahaha :D:D:D bi tek alt clan ver onu anladım[signature][hline]Kendinize bir iyilik yapın ke unInstall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Seninki komik değil pek olmasın zaten:P[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 69 NP: 175xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 kabul ediyorum ben spoiler yapma özürlüsüyüm :horace:[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxx deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bilinc yok mu sende daha?Warsa sen yolla sendekiler harbiden güsel :D[signature][hline]NedeN Ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 hayırlı ramazanlar demiş.Sonra almadığın için küfür ettimi merak ettim :D[signature][hline]Kendinize bir iyilik yapın ke unInstall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: JoNyBLaCk, 06 Ocak 2006 04:59 tarihinde demiş ki: kabul ediyorum ben spoiler yapma özürlüsüyüm :horace: http://forum.paticik.com/view.php?id=159548[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bende kabul ediyorum.[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 tamamdır bu spoiler özürlülügünden kurtuldum ujio sayesinde :D sadece imageshackstan yanlış linki katıyormuşum buraya [spo1=Aha yaptım sonunda][/spo][signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxxdeli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenjuro_40 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 [spo1=patiye takılan bi türk.][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 tüh ss almayı unutmuşum aradım o kadar adamın biri abi ben yetimim anam babam yok elindeki mirage swordu bana ver sevap işle demişti bende sultanahmete git demiştim :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Judgement_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: bubbaChucks, 06 Ocak 2006 05:10 tarihinde demiş ki: tüh ss almayı unutmuşum aradım o kadar adamın biri abi ben yetimim anam babam yok elindeki mirage swordu bana ver sevap işle demişti bende sultanahmete git demiştim :-) Belediye Versin :lol:[signature][hline]Nick:SPEAK_TURKISH Class:Kasar Hood lvl:6x server:ares hacked :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 [spo1=bu da var][/spo] daha önce yayınladım ama buraya da gider[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses...... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: HyM_xR (Birleştik ve efsane geri dönecek) Lvl: 61 Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Eğer bu tür konuşmaların hepsini buraya upload etmeye kalksam herhalde bir hafta falan sürer. Artık o kadar alıştım ki böyle olaylara yadırgamıyorum bile. Ancak elimde olsa da şu adamlara yaptıklarını benim gözümden gösterebilsem diye düşünmedim değil.[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar