sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Selamlar, Bu türde müzik yapan ve tavsiye ettiğiniz grupları buraya yazarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Moonspell Gothic Methal denebilir Sisters of Mercy, bildigim kadariyla bunlar Goth du lar direk Andrew Eldritch falan Emaleth apla yazar o boiliyo olmali[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 nightwish ve iced earth tür olarak neye giriyor peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 power metal[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 iced earth'ün ilk albümleri power trash ...[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paradise Lost=>Bir Gothic Efsanesi.....ehaha ilanlar böleydi walla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Beseech Graveworm Tiamat Theatre of Tragedy Macbeth Winds aralarında "Doom" olanlarda var tavsiyedir. [hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" [Bu mesaj SadButcher tarafından 28 August 2003 09:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Sady'e ek olarak bende yaziim 1-2 tane; Draconian Silentium Morbydia Lacrimas Profundere Bazilarinda doom ogeleri yok degil ama gothic yanlarida oldukca tatmin edici...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 gothic metalde paradise lost gothic rockta him rullaz[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Tavsiyeleriniz için teşekkürler, Nightwish ve Iced Earth ün bütün albümlerinin siparişini bu forumu açmadan önce vermiştim. Şimdi yazdığınız grupların albümlerini de en kısa zamanda edinmeye çalışıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Him gothic rock değil de love metall oluyor tür olarak. Ve love metall ile gothic arasında pek bir bağ yok bence. Tavsiye konusuna gelince: Belki tam da gothic diyemeyebiliriz ama istisnalar dışında gothic öğelere daha çok yer veren ve süper bir grup olan My Dying Bride önerebilirim.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: Natural_Jedi, 27 August 2003 19:44 tarihinde demiş ki: iced earth'ün ilk albümleri power trash ... iced earth'un ilk albumleri her hangi bisi olabilir ama çöp asla olamaz... [Bu mesaj HellHound tarafından 29 August 2003 02:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 hellhound haklı. sanırım yine kendisi bu hataya dikkat çekmişti. bir kere de ben açıklamalı şekilde dikkat çekeyim: trash: çöp kutusu, çöplük, değersiz şey thrash: dövmek, pestilini çıkarmak, dayaktan öldürmek v.s[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 sanırım HIM ile başlayan gay metal akımının sevenleri tarafından isimlendirilmiş hali[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri. ::arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: I really tried,I did my time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Love Metall iskoçya dan doğmuş bir müzik akımı. Öncü grubu olarak Him gösterilebilir. Okunuşu da bildiğin love işte... Müzik türü olarak death metall ezgilerine biraz daha aşk v.s sözleri ekliyip değişik bir ortam, bir hüzünlü güzellik yaratmak gibi birşey. Yani aslında varolmayan saçma sapan birşey... bir nevi glam metall... aman gereksiz saçma bi tarz işte.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laroux Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Moonspell, Paradise Lost.. umm.. doom olacak bu, Lacuna Coil. hatta doom'a girmi$ken empyrium.. yalnız karın kası yapabilmek mümkündür empyrium dinlerken.[hline]i have no fears, there is only ryan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ne alaka karın kası? empyrium headbang lik bi grup diil ki[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 sdelamon neresi gereksiz oluşyomuş acaba? yani hangi bilgeliğe dayanrak gerksiz diyosun? Gereksizmiş Pöh! Tın![hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Benim görüşüme göre gereksizdir çünkü çok sallama şarkı sözleri vardır. Tamamen aşk kuş romaztizm v.s ögelerine girelim sonra bizim akıllı genç kızlarımıza albüm satalım düşüncesiyle yazılmış sözlere benzemektedir. Neredeyse glamle aynıdır sırf glam olmasın diye fazladan bi iki solo eklenmiş bana göre GEREKSİZ bir müzik türüdür. Berk insanların düşüncelerine saygı göster, katılmayabilirsin ama yok efendim çokda tın yok şöyle yok böyle diyede eleştiremezssin. katılmıyorum deyip nedenlerini söylersin, çok daha güzel bir tartışma ortamı olur.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Him iyidir güzeldir severim (Sözleri süper dikkatinizi çekiyorum!!) Dinleyin yani...[hline]Elros Lúinwë Protector of Commanchero Enstitüsü Quarter elf Quarter orc half human mage/barbarian Ama Full Türk:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar