Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 me forever :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Geldim.[signature][hline]G 3 N K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 isleri ayarlayip son finalden persembe ogleden sonra ciktiktan sonra aksam istanbula gelebilir isem cuma lan party ye katilirim. yoksa zora girebilir.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 %60 ihtimalle ben de varım[signature][hline]me=> KhanX / KahnX <=me Im BaCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 iyi geliyim bari uyelik sistemi basladigi aksam uye oldum uhauhauha neyse gelirim herhalde o gun karne alıyoruz zaten eve gitmesem daha iyi[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ben tek geliyorum buyuk ihtimal yanımda biri yok. olursa haber veririm.[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Sabırsızlıkla bekliyorum, heyecanlanmaya başladım valla çok uzun süredir hasretim lan party'ye :)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ardeth lan partiye giden adam değil dedi :(((8888[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Dedim.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 neden :([signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 selam, silph'i de zorlayın da gelsin yaw. o gelmiyor diye ben de gelmiyorum :( saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 arkadaşlar, yaklaşık 40 kişi olacağımız için rahat oturmamız açısından LAN party nin gününü perşembe ya da pazar akşamına çekebiliriz. Öteki türlü karambol olabilirmiş. (Cuma-Cumartesi akşamlarının yoğunluğu) Ayrıca, o akşam dağıtacakları sınırlı sayıdaki adeks üyelik formunu doldurduğunuz takdirde, saat başına %20 indirim uygulanacakmış. (Üye tarifesi saat ücreti olarak 80 Ykr) Fiyat olarak: [üye] 9.6 YTL (12 saat boyunca) + (menü ücretleri, menüye göre değişir) = yaklaşık 15 YTL civarı olacaktır. Üye olmadan saat fiyatı da 12 YTL imiş, bunu da bize 3. kere geldiğimiz için yaptıkları bir kıyak olarak değerlendirebiliriz. :) Yani özetle, cuma günü olsun mu olmasın mı? olmayacaksa hangi gün olsun? Çarşamba akşamına kadar cevapları yazabilirseniz çok iyi olur. SAATLER: Akşam 20.00 - 08.00 arası oldu. Biz beraber takılacağız hehehoy diyenler, toplu halde buluşup gelsinler ki rahatça yanyana oturabilsinler. Bunun dışında başka birşey yok, çoğunluk adeks'in sorduğu bu soruları yanıtlarsa sevinirim. Das List Coldwind Sly-One Disappear geffen spidee Quivalen Soth (+1 kişi) Dogdog (+1 kişi) Sacros Tarist Thomas Wish (+5) Penth Dela Elaidi AlexiSeptimus Xaenin Akerfeldt zaidral Bathory Pha Narstil stainless Finrod Toggie Mesh (+1) Narstil Ancalagan Kfg Helcaraxe (+?) metboy(?) Ancalagan Lyrent DynamicK kanix (?) CustodeM paramecium & Silphatos (gelin işte..) 40 ta bitirelim diye birşey yok, ne kadar çok o kadar iyi. ayrıca patiden "karpuz" gibi sık gelen üyelerini de görmek istiyorlarmış. :)[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Cuma olmayacaksa pazar günü olsun bence, daha iyi olur.[signature][hline]Tomoe [Bu mesaj Spidee tarafından 02 Ocak 2006 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Abi cuma-cumartesi olamassa cuamrtesi-pazar olsun perşembe sakat ya okul fln var zaten 12 gun devamsızlıgım var :D. cuma -cumartesi iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 pazartesi günü tatil? ne okulu?[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 cumadan sonra bayram dolayısıyla yola falan çıkılıyo genelde. cuma ideal bence. bayram telaşı vs.... cuma olmazsa patlar bu buluşma söyliyim. ve hafta içi hafta sonu diye bi kavram yok tatil olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Doğru, daha evvelden değiştirmemiz gerekirdi. O zaman aşağıdaki tarifeye göre, bu cuma günü saat 20.00 dan bu cumartesi saat 08.00e kadar birlikteyiz. [spo1=..]Cuma akşamı dağıtacakları sınırlı sayıdaki adeks üyelik formunu doldurduğunuz takdirde, saat başına %20 indirim uygulanacakmış. (Üye tarifesi saat ücreti olarak 80 Ykr) Fiyat olarak: [üye] 9.6 YTL (12 saat boyunca) + (menü ücretleri, menüye göre değişir) = yaklaşık 15 YTL civarı olacaktır. Üye olmadan saat fiyatı da 12 YTL imiş, bunu da bize 3. kere geldiğimiz için yaptıkları bir kıyak olarak değerlendirebiliriz. :) SAATLER: Akşam 20.00 - 08.00 arası oldu. Biz beraber takılacağız hehehoy diyenler, toplu halde buluşup gelsinler ki rahatça yanyana oturabilsinler. Das List Coldwind Sly-One Disappear geffen spidee Quivalen Soth (+1 kişi) Dogdog (+1 kişi) Sacros Tarist Thomas Wish (+5) Penth Dela Elaidi AlexiSeptimus Xaenin Akerfeldt zaidral Bathory Pha Narstil stainless Finrod Toggie Mesh (+1) Narstil Ancalagan Kfg Helcaraxe (+?) metboy(?) Ancalagan Lyrent DynamicK kanix (?) CustodeM paramecium & Silphatos (gelin işte..) 40 ta bitirelim diye birşey yok, ne kadar çok o kadar iyi. ayrıca patiden "karpuz" gibi sık gelen üyelerini de görmek istiyorlarmış. :)[/spo][signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 gelmeye çalışıcağım..[signature][hline]Lianna Human Paladin Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar? Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı? Lianna: LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Cuma olmayacaksa olmaz. Cumartesi tatile cikiyorum.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 evet cuma olacaksa olsun olmazsa olmaz.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 KEsinlikle geliyorum lütfen listeye ekleyin %100 geliyorum Helcaraxe ile birlikte.. kthxbyeomfgwtfbbq... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bakalım bi. Eğer olursa haber veririm =)[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim 11 Kasım 2005 - Therion @ Yenimelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bedne geliyorum yuzde 90 beni de yazın listeye[signature][hline]Lianna Human Paladin Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar? Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı? Lianna: LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bu cuma günü saat 20.00 dan, cumartesi saat 08.00e kadar birlikteyiz. Das List Coldwind Sly-One Disappear geffen spidee Quivalen Soth (+1) Dogdog (+1) Sacros Tarist Thomas Wish (+5) Penth Dela Elaidi AlexiSeptimus Xaenin Akerfeldt zaidral Bathory Pha Narstil stainless Finrod Toggie Mesh (+1) Narstil Ancalagan Kfg Helcaraxe Ancalagan Lyrent DynamicK CustodeM mADmaXimus MADBOY kanix (?) metboy(?) ZaugnaKhaldun (?) Silmarwen (?) paramecium & Silphatos (?) (gelin işte..)[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. [Bu mesaj Coldwind tarafından 03 Ocak 2006 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ben de 1 kişi getirebilirim yanımda ama belli değil perşembe günü haber vericek (Zewex). Ama büyük ihtimal gelmez o kolpacı :)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar