Hardter Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 [spo1=Hoş][/spo] [spo2=Hmm][/spo] [spo3=hmm-2-][/spo] [spo4=Tedicit arkadaşımız çekmiş][/spo] [spo5=Dün çektim][/spo] benimde bi paylaşımım olsun dedım ve koydum ılgılenen arkadaşlara Teşekürler[signature][hline]Ey dostum; şarap doldur, hep tut isterim, Şu bembeyaz yüzümü, yakut isterim, Saf şarapla yıkayın ölünce beni; Bir de bağ kütüğünden tabut isterim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 İlk fotoğrafla sondan ikinci fotoğrafa bayıldım. Çok sevdiim bi manzara bu. Bizim burdan da az bulutlu her sabah gözüküyo; bi gün çekecem fotoğrafını.[signature][hline]Today has born the seventh one Born of the woman the seventh son And he in turn of the seventh son He has the power to heal He has the gift of the second sight He "is" the chosen one So it shall be written So it shall be done... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 sondan ikincinin farklı bi havası var deniz siyah beyaz gök renkli gibi olmuş[signature][hline]viva la vuotaggine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ewt çok farklı bi havası var o resmin ceken arkadasta daha çok resım olucak sanırım sölerım atar buraya[signature][hline]Ey dostum; şarap doldur, hep tut isterim, Şu bembeyaz yüzümü, yakut isterim, Saf şarapla yıkayın ölünce beni; Bir de bağ kütüğünden tabut isterim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 [spo1=1 foto da benden][/spo] yazın çekmiştim bunu kordonda gün batımı..[signature][hline]Apeiron mmm_dobar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 @apeiron güzel resim ben koyucaktım senden izinsiz bu fotoyu aslında :)[signature][hline]Ey dostum; şarap doldur, hep tut isterim, Şu bembeyaz yüzümü, yakut isterim, Saf şarapla yıkayın ölünce beni; Bir de bağ kütüğünden tabut isterim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Sonran birincisi güzelmiş. Diğerleride hoş.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sende benim gibi gokyuzu hastasısın[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 [spo1=Bugun çektım sabah 8][/spo][signature][hline]Ey dostum; şarap doldur, hep tut isterim, Şu bembeyaz yüzümü, yakut isterim, Saf şarapla yıkayın ölünce beni; Bir de bağ kütüğünden tabut isterim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ya bu resimler neden böyle pürüzlü? Benim makine de aynen böyle çekiyor,anlamadım gitti...[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bence bunlar sanatsal değil kişisel paylaşım bölümünde olmalı.. Yani burası daha çok emek verilmiş çalışmalara ait bi yer bence. @Sensible: Sen ne ara aldın abi kamera? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 İzmirden demi bu görüntüler.. Süper yahu.[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sondan 1. çok hoş gerçekten.digerleride orta şekerli :P[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 apeiron un ki süper olmuş..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bi tane ben ekleyeyim [spo1=eski baya][/spo][signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solarid Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 forgiver we apeiron unkiler baya güzel:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Tedicit niye bu resimleri istanbulda çekmiş? izmirim daha güzel protesto ediyorum![signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 [spo1=Güzel bi Görüntü][/spo] [spo2=....][/spo] bi kaç resım daha atayım dedım bunlarıda yenı cektım[signature][hline]Kul olup bir güzele gönülden Geçtik her bağdan, her tövbeden Herkes koyu müslüman döner Biz putperest döndük kabeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bende sondan ıkıncıyı begendım ama keske fotoraf makınesını duz tutsaymıs denız yokus yukarı gıbı duyuo sola doru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 4.resim baya hoş gozukuyor[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ollymnor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ben biraz acımasızımdır böyle konularda. sadece Hardter'in 4. fotografıyla , forgiverin fotografını (güneş ve ağaç) hoş buldum. diğerleri de çalışma , emek ama bence övgüyü hakedenler bunlar. yani benim açımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 fotografların..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar