Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Aritmetik PowerPoint Slide, o yüzden internet explorerda acin veya sag tiklayip save as diyin.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Hahahaa iiimiş :)[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ellerine sağlık güzel olmuş :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
Drall Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ahahah süper ya, özellikle; evli erkekler bekar erkeklerden daha uzun yaşarlar ama biran önce ölmek isterler :D[signature][hline]Corell yıldızı oturmaya elverişli 5 tane gezegen tarafından çevrelenmiştir ; Selonia, ikiz dünyalar Talus ve Tralus,[/b]Drall[/b] ve Corellia.
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Ahah çok iyiymiş ya, +rep plz[signature][hline] ABH
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Birkaç tanede ben ekliyim: -Kadın daima onunla evlenmek istemiş olan erkeğin anısını yaşatır. Erkek daima evlenmediği kadının anısını yaşatır. -Erkeğin kadını anlamadığı iki dönem vardır Evlilikten önce ve evlilikten sonra. -Evli bir erkek hatalarını unutmalıdır: İki kişinin birden aynı şeyi hatırlamasına gerek yoktur. -İnsanın karısını mutlu kılmak için iki şeye ihtiyacı vardır Kadının kendi bildiği gibi davrandığını sanmasını sağlamak. Kadının kendi istediği davranmasına izin vermek.[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
Öne çıkan mesajlar