ivy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ankaradan cacık olur yada olmaz! hardter sen herzamn davetlisin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 AAA üzülüyorum böle toplanamazlar flaan filan :D. Bal gibinde toplanırız ki toplanmışlığımız vardır birde bunnarı geçelim çok da güzel bi lan parti yapmışlığımız vardır gerçi devamı gelmedi ama ossun. Nerde Lan Partiyi yapan adamlar bi daha isteruk. *Sanerixx'e doğru orta açar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 hmm o saatler icerisinde o civarlarda olursam ugramaya calisirim kesin bir plan yaparsaniz yazarsaniz iyi olur. Yoksa kizilayda bir kartona Paticik diye dolasan birini gorurseniz benim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanerixx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 *havadan gelen ortaya voleyi çakar* valla ben elimi ayağımı çektim organizatörlük işlerinden, siz yapın ben gelirim ama : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 buluşma topiği konu dışında. tarih:12 şubat pazar yer:karanfil dost kitapevi önü saat:12.00 benim anladığım gelen kişi listesi: bone(zaten onun şerefine) horrible ivy(+1) akerfeldt fede oper apache laraken keyzar dreammer madmaximus [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 17:15 tarihinde, ivy tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 benim anladığım gelen kişi listesi: bone(zaten onun şerefine) horrible ivy(+2) akerfeldt fede oper apache laraken keyzar dreammer madmaximus burtones şimdilik 14 kişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 :( gelemedim:(:(((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 sağlık olsun biz eğlendik baya bi. bu seferlik baya bi tanışma geyiği oldu bidakine daha iyi olur kanaatimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 yeni bir buluşma lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 evet yenisini isteriz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 haftaya cumartesi uygunmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 evet olsun olsun buluşak :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 başka kimse yokmuuu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vanilla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 gelcem bende... Çıban var ama .( oturamıkyorumç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yakın bi zamnda pati buluşması yapılması düşünülmüyor=) yada şöle diyim bone gelsin hala bi bakalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 oo boncuk gelirse tmmdır abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ya kıskandım istanbuulluları lan party lun party yapıyolar bizse anca apos party yapıoz<:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bizde yapcaz çocuum sakin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 lan parti yogun istek aolursa yapalım kafe kapatalım sabahlayalım g3nk varmı burada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 LAN Party isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ağlamak isityorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Tekrar bir buluşma ayarlanırsa çok hoş olur bende gelirim tanışmış olurum herkesle bu arada ankaralı patilerin hepsi birbirini tanıyormu??Ben tanışmak için gelcem de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 mail yaz. genelde ank buluşmaları mail üzerinden ayarlanır. yakın bi zamnda organizasyon yapılcak gibi ama bone u bekliyoruz=) evet genel bikere de olsa gördü birbirini anklı patiler (yani buluşmaya gelenler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 bone ne zmn gelcek?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 buna kesin gelecem.haber edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar