mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Yeni bir anakra buluşmasının vakti gelmedimi gerçi bone yok ama bu sefer arda bey ve aykanın katılımını bekliyorum ne zmaan yapalım ne yapalım fikirler gelmek isteyenler..[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
scarab Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sınav donemlerı basladı. bıraz zor olur bence.
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ankara belki bende gelebilirim tarihler uyusursa.[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling
ivy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 temmuz, yalan olur bence[signature][hline]Redogskim benim, Biricik gay sevgilim...
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 temmuzsa bende gelrim önkayıt mı alıyosunuz ankara bulusmaları icin :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 temmuz daysa 2 ay daha sıkın dişinizi eylül 23 de buluşalım hemde bneim doğum günüm onu kutlarızz[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM
ivy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 temmuz madmaximus un adı:) ahhaha süpersiniz...[signature][hline]Redogskim benim, Biricik gay sevgilim...
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 opuahahshd temmuz dedi gizem bende bakıyorum bu hangi ayın şeysi die :P[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com
Apache Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 finallerden sonra olursa benim gibi birçok kişi gelebilir.uygun bir tarih bulunsun,güzel olsun.[signature][hline]shinsetsu desu francesko.. hordebab
chagy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ocak sonu hariç herhangi bir zaman gelebilirim :)[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail
scarab Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 8 ocaktan sonra olursa buyuk ihtimalle gelırım.
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bayram sonrası olsa çok daha süper olmazmı?[signature][hline]Who Let The Cat's Out Ankara Cats #20
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 pauhahahah m illet temmuzda sanmış temmuz benim adım :D ne zman olursa olsun somestda en az bi kere buluşalım ama[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
fede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ben varım ne zaman olursa. Yannız 6 22 ocak arası olmasın lütfen[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram [Bu mesaj fede tarafından 31 Aralık 2005 17:30 tarihinde değiştirilmiştir]
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 20 şubat gübü buluşalım o zmna içime doğdu bi anda aklıma geldi şubat varsa itirazı olan cıksın değiştirelim .[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM
scarab Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: scarab, 31 Aralık 2005 01:25 tarihinde demiş ki: 8 ocaktan sonra olursa buyuk ihtimalle gelırım. subat yazıcağıma ocak yazmısım gelsın bitsin şu finaller artık bitsin bu işkence yok mu kurtarannnnnn imddddaaaaaatttttttttttt :-O :-? :-o :-? [Bu mesaj scarab tarafından 31 Aralık 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir]
N-c Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ben gelasem zannımca ivy ve temmuz rahatsız olur o yüzden ben hiç yorum yapmıorum sadece içimden geldi yzdım belki birilerine bişey ifade eder die![signature][hline] komi ap komi ap komi ap itz de *garbage sevenler derneği üyesi* garbege ı kurtaralıım ben geldiimde çok zevkliydi bura bile monoton oluo nooluuurr!!!
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 peki biz sizi ararız[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Private Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ara 1 ayım var yapın o bir ayda ister sabahlayalım int kafede isterseniz amuda kalkalım gelirm.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
ivy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bayram öncesi uygun değil mi? mesela 7-8 gibi?[signature][hline]Redogskim artık sevgilim değil, Tamamen benim... Gay de olsa insan insandır!
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 belki bende gelebilirim geliyim mi ?[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com
ivy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 gel tabi kaan ayıpsın. hem sensiz ank buluşması mı olur?![signature][hline]Redogskim artık sevgilim değil, Tamamen benim... Gay de olsa insan insandır!
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 o güne uçak ayarlıyabilirsem gelicem buluşmaya =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com
lilynessy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ocak sonuna doğru ank'dayım.Gelirim[signature][hline] Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 haggard konserı ıcın belkı gelıcem bellow gel beraber kacalım :-P[signature][hline]Benim varlığım senin yaptığım bir nakış Türlü güzel renklerini senden almış Kendimi düzeltmeye nasıl varsın elim Senden güzelini yapmak bana mı kalmış
Öne çıkan mesajlar