Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Buluşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
opuahahshd temmuz dedi gizem bende bakıyorum bu hangi ayın şeysi die :P[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Mesaj tarihi:
Ben varım ne zaman olursa. Yannız 6 22 ocak arası olmasın lütfen[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram

[Bu mesaj fede tarafından 31 Aralık 2005 17:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
scarab, 31 Aralık 2005 01:25 tarihinde demiş ki:
8 ocaktan sonra olursa buyuk ihtimalle gelırım.

subat yazıcağıma ocak yazmısım
gelsın bitsin şu finaller artık
bitsin bu işkence
yok mu kurtarannnnnn
imddddaaaaaatttttttttttt
:-O :-? :-o :-?

[Bu mesaj scarab tarafından 31 Aralık 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben gelasem zannımca ivy ve temmuz rahatsız olur o yüzden ben hiç yorum yapmıorum sadece içimden geldi yzdım belki birilerine bişey ifade eder die![signature][hline] komi ap komi ap komi ap itz de
*garbage sevenler derneği üyesi*
garbege ı kurtaralıım ben geldiimde çok zevkliydi bura bile monoton oluo nooluuurr!!!
Mesaj tarihi:
bayram öncesi uygun değil mi? mesela 7-8 gibi?[signature][hline]Redogskim artık sevgilim değil,
Tamamen benim...

Gay de olsa insan insandır!
Mesaj tarihi:
belki bende gelebilirim geliyim mi ?[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Mesaj tarihi:
gel tabi kaan ayıpsın.
hem sensiz ank buluşması mı olur?![signature][hline]Redogskim artık sevgilim değil,
Tamamen benim...

Gay de olsa insan insandır!
Mesaj tarihi:
o güne uçak ayarlıyabilirsem gelicem buluşmaya =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Mesaj tarihi:
haggard konserı ıcın belkı gelıcem bellow gel beraber kacalım :-P[signature][hline]Benim varlığım senin yaptığım bir nakış
Türlü güzel renklerini senden almış
Kendimi düzeltmeye nasıl varsın elim
Senden güzelini yapmak bana mı kalmış
  • Yeni Oluştur...