RiMURAJ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 benim dusuncem en son görduğum kadarıylaki t-mac 5 var..sizin yorumlarınız nedir arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 t-mac 1 hakikaten güzel ayakkabi ama yeni çikan bir ayakkabi değil t-mac5'te fazla havalı geldi bana[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RiMURAJ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 t-mac 5 ve 4 tip olarak aynı sayılır fakat çok hos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 t-mac 3 den sonra o seri bitti bence yok kilit varmış yok3.5 bilmem ne.. bence gittikce kullanışsız hale getridiler.. nerde o eski kb8ler.. özel isim için üretilmiş ayyakabılardan cok markaların kendi modelleri daha kullanışlı.[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Kobenın eskıden sımsıyah bı ayakabbısı vardı cok sade gozukuyordu ama bence hos duruyordu.Kobenın ayakkabıları rulz :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Carmelo Anthony'nin ayakkabısı çok hoşuma gidiyo. Nike'ın Jordan Melo modeli olması lazım.[signature][hline]^Dallas Mavericks^Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Kötüymüş :p. Wade'in converse'ler yakıyor bence...[signature][hline]D'akmor so 80's Haklıyım tabi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VinsanitY Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ya ben şu Wade'nin Converse'lerini bir türlü göremedim.Link verirseniz iyi olur. ------------------------------------------------- Ben NBA Live 2005'te menü resimlerinde Carter'ın bir resmini gördüm.Ayakkabısının altı çok muhteşemdi.Ayakkabının adı, Air Shox VC III'tü galiba.Yanlış yazmış olabilirim belki.[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bende beenmedim güsel diel.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 şööle bikaç çeşit..[signature][hline]^Dallas Mavericks^Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 daha iyisi gelmedi,[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdırarap atasözüoldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Kingin son ayakkabısı güzel.[signature][hline]Geldiğin yollardan 30 kere geçtik , aldığın nefes kadar lan esrar içtik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bak ayakkabı dedın de benım de alasım geldı..Ayagımdakıler çürüdü artık maclara cıkarken utanıyorum be :D[signature][hline]Unuttum dediğim anda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RiMURAJ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 lebron un kilerde çok hos duruyo aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicotine Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Dwyane Wade'in ayakkabılarını nerede bulabilirim?Hemen alıyorum..Benım adam zaten :)[signature][hline]Web Design&Alan Adi Kayit | Forumlarimiz.. | Radio Fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Converse mağazalarında olması lazım. Ben Istanbul/Kadıköy'de mağazanın içinde büyük bi posterini görmüştüm ama girip de bakmadım hiç ayakkabıya. Boğanın karşısındaki sokaktaydı adını unuttum şimdi,dershaneler sokağı deniyor sanırım.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Güzel bişiler almayı planlıyorum bende bu sene ki maçlar için, ilerde de lazım olacak zaten! Yalnız Erzurum'da hiç birşey yok. İnternetten alabileceğim bir yer var mı ?[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: AthleT, 05 Ocak 2006 14:30 tarihinde demiş ki: Güzel bişiler almayı planlıyorum bende bu sene ki maçlar için, ilerde de lazım olacak zaten! Yalnız Erzurum'da hiç birşey yok. İnternetten alabileceğim bir yer var mı ? Şu var mesela[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 TR'ye geliyor mu? Türkçe site var mı peki ?[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarface_x Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yaa 2000ın ılk basıında ıverson nın ayakkabısı wardıı I3 ler bılen bılır, hala duuro bende :)biraz yırtılsada :) ondan sonra pek ayakkabı cıkmadıı.onun ustune tanımıorumm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hashishin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 daha gelmedi sanıorum türkiye ye ama maçlarda dikkat ettiğim kadarıyla kobe nin ayakkabısı en hoş olanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 http://www.pickyourshoes.com/ eski modelleri görmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ya bugün nautilusa gittik arkadaşla. Nike'da bi ayakkabı gördüm,jordan'ın. içinde 20 yazıyodu artık 20. yıl mı ne demekse. Çok güzel bi ayakkabıydı böyle elleyince falan farklı bişeyden yapılmış çok güzel ve rahat bişeye benziyodu, aklım kalmadı değil. var mı bunun gibi bişeyler bilen, modelini söyleyebilecek? veya modellere nerden bakabilirzi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 t-mac 5 kaba bence.bende team-mac var seriye dahil değil ama tracy giyiyo onu da .süper olduğunu düşünüyorum. işte o:) http://img51.imageshack.us/img51/5083/20050126kyoforever1416123le.jpg [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 12:25 tarihinde, fiona tarafından güncellenmiştir] [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 12:26 tarihinde, fiona tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 team mac gerçekten çok güzel bir ayakkabı rahat,konforlu,esnek ve sağlam. Fiyatınında çok uçuk olduğunu sanmıyorum ben aldığım zaman 100ytl civarındaydı. öyle havalı bir görüntüsü yok. millet aa adamın ayakkabısına bak demez. sadedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar