Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Göze Hos Gelen Baskt ayakkabısı(en son çıkanlarden)

RiMURAJ

Öne çıkan mesajlar

t-mac 1 hakikaten güzel ayakkabi ama yeni çikan bir ayakkabi değil
t-mac5'te fazla havalı geldi bana[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

t-mac 3 den sonra o seri bitti bence yok kilit varmış yok3.5 bilmem ne.. bence gittikce kullanışsız hale getridiler..
nerde o eski kb8ler..
özel isim için üretilmiş ayyakabılardan cok markaların kendi modelleri daha kullanışlı.[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
Sosyal ağlarda paylaş

Kobenın eskıden sımsıyah bı ayakabbısı vardı cok sade gozukuyordu ama bence hos duruyordu.Kobenın ayakkabıları rulz :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben şu Wade'nin Converse'lerini bir türlü göremedim.Link verirseniz iyi olur.
-------------------------------------------------
Ben NBA Live 2005'te menü resimlerinde Carter'ın bir resmini gördüm.Ayakkabısının altı çok muhteşemdi.Ayakkabının adı, Air Shox VC III'tü galiba.Yanlış yazmış olabilirim belki.[signature][hline]YaŞaSıN NbA
yAşAsIn vİnSaNiTy...
Sosyal ağlarda paylaş

Converse mağazalarında olması lazım.
Ben Istanbul/Kadıköy'de mağazanın içinde büyük bi posterini görmüştüm ama girip de bakmadım hiç ayakkabıya. Boğanın karşısındaki sokaktaydı adını unuttum şimdi,dershaneler sokağı deniyor sanırım.[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel bişiler almayı planlıyorum bende bu sene ki maçlar için, ilerde de lazım olacak zaten!
Yalnız Erzurum'da hiç birşey yok.
İnternetten alabileceğim bir yer var mı ?[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman...
Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AthleT, 05 Ocak 2006 14:30 tarihinde demiş ki:
Güzel bişiler almayı planlıyorum bende bu sene ki maçlar için, ilerde de lazım olacak zaten!
Yalnız Erzurum'da hiç birşey yok.
İnternetten alabileceğim bir yer var mı ?

Şu var mesela[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
ya bugün nautilusa gittik arkadaşla. Nike'da bi ayakkabı gördüm,jordan'ın. içinde 20 yazıyodu artık 20. yıl mı ne demekse. Çok güzel bi ayakkabıydı böyle elleyince falan farklı bişeyden yapılmış çok güzel ve rahat bişeye benziyodu, aklım kalmadı değil. var mı bunun gibi bişeyler bilen, modelini söyleyebilecek? veya modellere nerden bakabilirzi?
Sosyal ağlarda paylaş

t-mac 5 kaba bence.bende team-mac var seriye dahil değil ama tracy giyiyo onu da .süper olduğunu düşünüyorum.
işte o:)

http://img51.imageshack.us/img51/5083/20050126kyoforever1416123le.jpg

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 12:25 tarihinde, fiona tarafından güncellenmiştir]

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 12:26 tarihinde, fiona tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...