NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bende 20lik çıtırım 20lik çıtır arıyacam tabi :D[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerli_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ko dünyasına girmiş artık dönüşü yok :D:D[signature][hline]Kendinize bir iyilik yapın ke unInstall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 K2 networkun yaptıgı haksızlılar kurbanı olsun bırakır bırakır Alsınlar acoundunu satsınlar bırakır[signature][hline]NP:24775/128895 lvl: 59 (my RoguE)/62 (my priest) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 olurmu lan öyle şey.[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Şakayı bir tarafa bakıp değerlendirmek gerekirse kardeşinin psikologa gitmesi şart. Bence anne babanla konuş ve bir psikologa götürün kardeşini. Yazık valla. Şunu anlıyorum sonuçta insanlar karakterleriyle kendilerini çok özleştirip gerçek hayatla bağlarını kopararak orada yapamadıklarını oyunda yapmak istiyorlar ama kardeşinin ki çok fazla. Sonuçta bu sadece rol yapma oyunu :-) Psikolog şart yazık valla lise son sınıf öğrencisi...[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 2 tane agzının ustune koydumu bi daha ne knight oynar ne bilgisayar basına oturur :D[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Bana Char'in id ' ve pass. yolla ...Bi daha oynatmam ben onu :D[signature][hline]lvl 60 ( 61 olcam az kaldi ) Olympia Arch Mage Xtreme_Chill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Dexteriyus, 06 Ocak 2006 08:32 tarihinde demiş ki: Şakayı bir tarafa bakıp değerlendirmek gerekirse kardeşinin psikologa gitmesi şart. Bence anne babanla konuş ve bir psikologa götürün kardeşini. Yazık valla. Şunu anlıyorum sonuçta insanlar karakterleriyle kendilerini çok özleştirip gerçek hayatla bağlarını kopararak orada yapamadıklarını oyunda yapmak istiyorlar ama kardeşinin ki çok fazla. Sonuçta bu sadece rol yapma oyunu :-) Psikolog şart yazık valla lise son sınıf öğrencisi... valla ben hem psikoloğa gidiyorum hem de psikiatriste bi faydası olmuyo xD o yüzden clanın adını bile şizofreni koydum :D[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Schzophrenia Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bak ben bıraktım lvl 62 char kaybedince adamın oynayası gelmio koda vurdum kendimi ^^ baktım vizelerde düşmüş finalleri kurtarayım bari ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Bende sıkıldığım zaman K.E.'den Most Wanted oynuyorum çok zevkli. Tavsiye ederim :-p[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 1 haftada bitirdim :D War hammer 40k Dawnof war oynuyom strateji ^^ ama hala kopmadım forumlarda konuluyom arklarla :D said: Dexteriyus, 06 Ocak 2006 09:53 tarihinde demiş ki: Bende sıkıldığım zaman K.E.'den Most Wanted oynuyorum çok zevkli. Tavsiye ederim :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: fenerli_, 06 Ocak 2006 03:49 tarihinde demiş ki: ulan ben sana buluyum bizim mah.28 yasında evde kalmış illada koca diyen biri var :D charı ver bu iş tamamdır :D Bende yaş 30... Bi el at bakalım yaf ::P[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses...... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: HyM_xR (Birleştik ve efsane geri dönecek) Lvl: 61 Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
father Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 çözüm bulacağınıza çöpçatanlık yapmaya başladınız yazık yazık :D[signature][hline]----1_VS_1 ---- ----61 LVL ---- ----136K NP---- ---- Orc ---- ---- Ares ---- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 pazartesi interneti kapatıyorum bakalım sonrası ne olacak tavsiyelerinize uyucam arkadaşlar sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: yagmur, 06 Ocak 2006 12:43 tarihinde demiş ki: pazartesi interneti kapatıyorum bakalım sonrası ne olacak tavsiyelerinize uyucam arkadaşlar sağolun. bence yapma düşman kesilir size[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 61 rogue (lvl down by paticik)(DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 yaş ufak degil zaten tak koluna biraz ortamlara falan sok biraz kız falan gorsun degişir :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar