yagmur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 erkek kardeşim tam bir knight esiri olmuş durumda ne işe (lise son olduğu için stajı var)gidiyor nede okula gündüz 7 deye kadar uyuyor ve kalkıp hemen bilgisayarın başına geçiyor sabah 4-5 bilgisayarın başından anca kalkıyor oda annemin zoruyla. ayrıca sınıfta da kaldı iştende atıldı sanırım.ne biçim oyunmuş bu ya bende oynuyorum ama bu kadar kaptırmak olmazki.. dışarı bile çıkmıyor 24 saat evde kurtaralım kardeşimi yardım pls.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: yagmur, 05 Ocak 2006 14:09 tarihinde demiş ki: erkek kardeşim tam bir knight esiri olmuş durumda ne işe (lise son olduğu için stajı var)gidiyor nede okula gündüz 7 deye kadar uyuyor ve kalkıp hemen bilgisayarın başına geçiyor sabah 4-5 bilgisayarın başından anca kalkıyor oda annemin zoruyla. ayrıca sınıfta da kaldı iştende atıldı sanırım.ne biçim oyunmuş bu ya bende oynuyorum ama bu kadar kaptırmak olmazki.. dışarı bile çıkmıyor 24 saat evde kurtaralım kardeşimi yardım pls. kardeşinin charıyla oyuna gir ban yedir :D en iyi çözüm bu[signature][hline]Knight OFFline artık :D sieeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bütn itemlerini sil yada şfre deiştirmeyi anlatalm sana yada kardeşnde bizm gibi zombileşecktir belkide zombileşmştr:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bilgisayara format at kablo, ram vb herhangi bir şeyi söküp sakla yada internete bağlanamasın yeterli olucak tabii ki int cafeye gitmezse[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyberian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Banlatsan bile çözüm olmaz yeni bir account alır. en iyi çözümü şudur.Bir doktora götürün onu.Etkisi olacaktır mutlaka. MMORPG tarzı oyunlar insanları hasta eder.Bağımlılık yapar.Kurtulmanın yolu doktordur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: yagmur, 05 Ocak 2006 14:09 tarihinde demiş ki: erkek kardeşim tam bir knight esiri olmuş durumda ne işe (lise son olduğu için stajı var)gidiyor nede okula gündüz 7 deye kadar uyuyor ve kalkıp hemen bilgisayarın başına geçiyor sabah 4-5 bilgisayarın başından anca kalkıyor oda annemin zoruyla. ayrıca sınıfta da kaldı iştende atıldı sanırım.ne biçim oyunmuş bu ya bende oynuyorum ama bu kadar kaptırmak olmazki.. dışarı bile çıkmıyor 24 saat evde kurtaralım kardeşimi yardım pls. sendemi oynuyorsun lvl kaç xDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 alakası yok bnce doktor kurtaramz kardeşine ilerde onn içn ii olmayacağını filn söle olmadı bni anlat bak yada aware3 ü fen lisesi sonncularıyız şuan ikimzde yüksek puanlarla girdk ama şu an halimz epeii kötü buna bnzer şeyler anlat ( yaaaa şimdi anlatnca fark ettm biri beni kurtarsn:horace:)[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 interneti kes eger internet kafeye giderse para da vermeyin :)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
new_bie_you Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Pc'Yi FoRmaTlamaN ÇöZüm OlMaZ BeNce TeKraR KuRaR KO'Yu BeNce Pc'Yi ÇöKerT KOmpLE:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsong Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Olan olmu$ ztn,birak takilsin çocuk.[signature][hline]Dolls 62 lvl Rogue/Assasian Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gRim_Adr Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Bedo nun ablası msını sen?[signature][hline]Server:cypher Clan:Furious_Bears lvl:62 Np:4xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bide önceden internet cafede çalışıyodu ondan parada sorun olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeST_BaNG Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 kralı kurtaramaz kusura bakma !!! :P BeST_BaNG lvl 56 clan:knightonline ölümüne karus np yok sadece xp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gRim_Adr Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 sen kesin bizim bedo nun ablasısın :D[signature][hline]Server:cypher Clan:Furious_Bears lvl:62 Np:4xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anatolia090 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Kardeşini bu oyundan koparabilmen için onu oyuna bağlayan şeylerden uzaklaştırmalısın.. Örneğin charıyla ilgili değişimler yapmalısın..İnternet i kapatmak PC den parça sökmek çözüm olmayacaktır..Çözüm Sorunun içindedir Her zaman..Kardeşini oyuna bağlayan nedenlerden uzaklaştırmalısın buda oyundaki charından geçer...Kolay gelsin... Ben bunları yazıyorum da niye kendime yapmıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 kurtuluşu yok,kurtarcaksa varsa benide kurtarsın[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 charlarn şifresini ver plato kurtarm sni:D:horace::P[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human [Bu mesaj Ji_Ber tarafından 05 Ocak 2006 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Önce doktoru dene, baktın olmuyor pc'yi sat. (Sen cafeden takılırsın), daha da olmazsa, dövün gitsin. Yatırın yere üzerinde tepinin. Yapın bişeyler.[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses...... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: HyM_xR (Birleştik ve efsane geri dönecek) Lvl: 61 Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerli_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Öldür al eline tabancayı öldür:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ^o)[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 kardesine bir kız arkadas ayarla yada guzel bir arkadas ortamına sok böyle oyunları oynayanların %80 iii yaa ilgisizlikten ya arkadassızlıktan yada sosyal aktifiteleri olmadından bagımlı olurlar en buyuk nedeni ise 1 kiz arkadastır benim eski sefkilim geri dondu ben oyunu bırakıp herşeyi satiyorum dusunun 7/24 oyunda olan biri isallah sizde kurtulursunuz KE off real hayat on[signature][hline]karakter: paper mage level:63 ırk: org:) np:168 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM satin almak isteyen ler [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 banada bi kız arkadaş bulun bende bırakayım hatta kız arkdadaş bulana charımı veriyim :D[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerli_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ulan ben sana buluyum bizim mah.28 yasında evde kalmış illada koca diyen biri var :D charı ver bu iş tamamdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 illa koca diyen birisi ve ben hmmm kolay gelsin ona mümkünse görüşmeyelim :D[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerli_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 :D Sende 20 lik cıtırmı arıyon yoksa Ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar