wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 p2p olayindan kotu etkilenen firmalar artik emule'a kazaa'ya falan fake serverlar/userlar yerlestiriyorlarmis. buradan cektigin zaman da isp ne falan bildirip gerekl islemi yapiyorlarmis. tabii turkiyedeki bir adama su an bir sey yapmazlar sanirim ama, mesela amerikada universite baglantisindan film indiren bir adamin baglantisini kesmis universite bu sirketlerden gelen uyari sonucu. 3. kerede universiteden yolluyorlarmis falan. buna karsi peer guardian diye bir program var. ama tam olarak ne yaptigini, nasil kullanildigini falan anlamadim. galiba bu ajan serverlarin iplerinin oldugu bir database i var ve bu serverlarla baglanti yapmani engelliyor. ama sadece programi acik mi tutucaz korunmak icin falan filan gibi bazi noktalari anlamadim. programa suradan erisebilirsiniz: tıktık anlayan olursa bana da anlatirsa sevinirim :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 oha diyorum abi sadece oha!. herifler iyice kızmış ki yani isp fln ohoo. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 koysunlar fake koysunlar milyonlarca kazaa kullanıcısının paylaştıı milyonlarca dosya arasında çok etkiler kullanıcıları bu fakeler salak bu adamlar anlayamadılar hala boşu boşuna p2p programlarıyla ve özellikle de kazaayla uğraştıklarını bu peer guardian programını bilen warsa açıklamayı rica edelim[hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Aslında arkadaşı universite'den kovamazlar.Bir davada ağzına sıçarlar firmanın.Çok iyi bir tazminat alıcağına iddia'ya bile girerim.Tabi downlaod ettiği şeyin hemen bir orjinalini bulması gerek:DDavadan önce.[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" [Bu mesaj ssj4songoku tarafından 29 August 2003 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Bizde daha 20 sene boyunca bişi olmaz. Ama üniversiteden atma çok salakça, disiplin suçumu işledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Amerika'da bu tür dosyaları indirmek hırsılıkla eşdeğer olarak gözüküyor ve hırsızlık da yüz kızartıcı bir suç. Yüz kızartıcı suç işlemiş kimse herhangi bir kamu kurulundan çıkartılabilir.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar