avp Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Öncellikle paticik.com forumlarini işgal ederek sunucu'nun açildiğini duyurduğum için yetkililerden özür dilerim. Fakat sponsorumuz bir forum kurmamiza izin vermiyor. Kullanicilarin shard'imizin tekrar açildiğini haber alabilecekleri en etkili yerde paticik olduğu için burdan duyurmak istedim. Anet Exile UO tekrar sizlerin hizmetine kaldığı yerden devam etmektedir. Herzamanki kullandığınız client programi ile serverimiza bağlanabilirsiniz.. Teşekkürler[hline]when yøu wanna ultima ønline cømen exile Uø Wørld. http://uo.anet.net.tr
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Bilgilendirdigin için Saol Avp Gorusmek Uzere[hline][b]Email:[email protected] [b]Ultima Zone Editoru Ultimazone
Gigabyte Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 vallahi clienti bile inmiyor serverin.[hline]Istıaron Ultima Online Shard
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Hayırlı olsun[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 www31.brinkster.com/atlantisuopanel/ Bide kısa ad aldım exile.forumu.com exile için upload ettim bu forumu avp istedigin an özel mesajlarından admin şifreni ögrenebilirsin. [Bu mesaj Tcpip tarafından 30 August 2003 18:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar