Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Phoebe, büyüdü...

BlackRose

Öne çıkan mesajlar

yok kardeşim ne kedisi ya! Kedilerle pek aram yoktur açıkçası.. bitürlü bağdaşamıyos :D Ama azda olsa severim keratayı :-P Aldın mı Böle bembeyaz, yumak gibi oluyo ya mavi gözlü, heh işte ondan alacan :) Ama köpeği tercih ederim kediye. En azından sahibini korur :D Kedi istediği kadar korusun bi dekmik godumu :) Köpekse ııı, serier derrrmişim :-P Yok yok dur ya türünü unuttum haylazın.. dur size tarif edimde siz türünü söleyin bana.. hani genelde böle sarıya yakın bi kahverenginde oluyo. büyük bi köpek öle kaniş maniş deil. çoğu filmde de görmüşünüzdür zaten. (lessy cinsi deil he :))
bu resimdeki köpeğe benziyor. ama tüyleri çokaz daha uzun.
[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war!
icq no: 97135892
send me a mail to : [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

bizimkarşıkomşunun varbir tane hayvan arada geliyor bizimeve geziniyor kendini sevdiriyor sonra çıkıp gidiyor... ama halagitara aşlışamadı ne zaman gitarçalsam korkuyor salak :)[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki :
evet ben olgun biriyim
madem emalethde 13 yaşındaymış
eh işte arada 1 yaş fark var
işler süper olur baba ya
Sosyal ağlarda paylaş

heh
forumun inaktif üyelerine FYI babında bir bilgi vereyim de içimde kalmasın;
1-benim 6 tane de köpeem var [hala benim yanlarinda oldugum gibi iyi bakiliyolarsa tabi]
2-kedi sahibi olmadan bunun nasil bise oldugunu bilemezsiniz, kediler kopekler gibi sana %100 bagli ve itaatkar olmadiklari icin insanlar nankor falan demisler ama aslinda en sevdigim yonlerinden biri de bu benim, hayvanda hic bir seyi onceden kabullenmemis olmanin rahatligi var, her an her seyle ilk defa karsilasmis gibi davranabiliyo

*her actigi phobe konusunun "kedileri mi seviyorum kopekleri mi" tartismasina donmesinden pek bir oeh olmustur artik"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...