Volfied Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Setroth sende Jaguar falan mı var :P Keşke bi kuzgunum olsa, Hobbit de cücelerin kuzgunları gibi konuşabilsem onunla...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 heh yok.. hamster rulz :) sıkıcaksın, mıncıklicaksın, okşicaksın, atıp tutucaksın (dikkatli heh)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 yok kardeşim ne kedisi ya! Kedilerle pek aram yoktur açıkçası.. bitürlü bağdaşamıyos :D Ama azda olsa severim keratayı :-P Aldın mı Böle bembeyaz, yumak gibi oluyo ya mavi gözlü, heh işte ondan alacan :) Ama köpeği tercih ederim kediye. En azından sahibini korur :D Kedi istediği kadar korusun bi dekmik godumu :) Köpekse ııı, serier derrrmişim :-P Yok yok dur ya türünü unuttum haylazın.. dur size tarif edimde siz türünü söleyin bana.. hani genelde böle sarıya yakın bi kahverenginde oluyo. büyük bi köpek öle kaniş maniş deil. çoğu filmde de görmüşünüzdür zaten. (lessy cinsi deil he :)) bu resimdeki köpeğe benziyor. ama tüyleri çokaz daha uzun.[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war!icq no: 97135892send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 bizimkarşıkomşunun varbir tane hayvan arada geliyor bizimeve geziniyor kendini sevdiriyor sonra çıkıp gidiyor... ama halagitara aşlışamadı ne zaman gitarçalsam korkuyor salak :)[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Walla kedi sevmezdim. Pepelek(şimdi paticik) ve phoebe sayesinde sevmeye başladım. Kırmızı gözleri kıllandırıyor adamı ama olsun:)[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Süfer kedi Hastasıyım... :) Yirim onu ben....[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Köpek besleseydin keşke.. ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 heh forumun inaktif üyelerine FYI babında bir bilgi vereyim de içimde kalmasın; 1-benim 6 tane de köpeem var [hala benim yanlarinda oldugum gibi iyi bakiliyolarsa tabi] 2-kedi sahibi olmadan bunun nasil bise oldugunu bilemezsiniz, kediler kopekler gibi sana %100 bagli ve itaatkar olmadiklari icin insanlar nankor falan demisler ama aslinda en sevdigim yonlerinden biri de bu benim, hayvanda hic bir seyi onceden kabullenmemis olmanin rahatligi var, her an her seyle ilk defa karsilasmis gibi davranabiliyo *her actigi phobe konusunun "kedileri mi seviyorum kopekleri mi" tartismasina donmesinden pek bir oeh olmustur artik" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Prdn... Ama kediler biraz nankör falan deniyor ama karar senin...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 guardlarımla ilgili konu basligi hatta dur resimlerini de koyim; tom the shortshanks halis ve muhlis [halis kurç olan ;)] rivaldo the notorious bu da yeni üyemiz fındık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 rivaldo şaşı eheh[hline]Join my army of the elves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Manyak köpekler ha ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 pek bişe farketmiyo, şaşı olduğunu sen farkedene kadar zaten kaçmış oluyosun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 bizimki test edildi onaylandı hayatının koşusunu yapmazsan para yok =) alırken söylememişlerdi zaten, biz keşfettik, boşuna notorious değil herhalde lakabı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 köpekleri daha çok seviyorum ama sadece bana sirnasan sirnasik bi kedim olsa o da makbul yani.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b] Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 o kopekleri yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 inek? Hasan mı? onu köyde birine verdik bakıyodu bizim için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 eheh bizim kedinin bi fotosunu scanletsem de koysam şuraya walla şüfer hayvandır kendisi. böle fiibinin uzun tüylüsü bi de surat iran. hastasıyım[hline][i] qu est ce que c'est:"viande ne yaa?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 rivaldonun surata bakınca bi 10 dakika güldüm heralde süper köpek ya :)) bu köpekler süper tatlı ya, hele en sonuncusu[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Ehehe şu baştaki köpek çok klas :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 hehe Tom o öyledir valla bütün köyde sırnaşmadığı dişi köpek yok bazen gider kaybolur 15 gün sonra sürüne sürüne gelir, çok komik bi hayvan, hatta ben içinde insan olduğunu düşünüyodum bazen *köpeklerini özlemiştir* *fırk* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: BlackRose, 26 Şubat 2003 00:02 tarihinde demiş ki: inek? Hasan mı? onu köyde birine verdik bakıyodu bizim için =) ROFL![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Hasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ahahahaha!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar