BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 artık bizimle film izliyor, Anarchy Online oynuyor, dışardaki martıları kovalıyor... Merhaba! Hmm elinde yastıkla dolaşacağına adam gibi bir X-3 alsa...kafa yok ki adamda peh... Şu oyundan ne anlıyo bu adam? Yeter bu kadar poz uykum geldi...[hline]Byron `Metafizikci` Craddock, -drunken- metafizikci of atlantean clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o ) Demarcus `Soth` Craddock, -drunken- engineer of atlantean clans Myles `Kwama` Peak, -drunken- martial artiz of atlantean clans Anubis `Heraklius` Andropulos, -drunken- nano teknisyen of atlantean clansLord Soth,Lord Theros,Gzar of Atlantic Novgorod Demarcus -The Lag King- spear hero of Sultans of Hibernia of Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Büyümüş ,ama o hala gönüllerimize taht kurmuş şirin kedicik :)[hline]Cartman: Here's a little dreidel That's small and made of clay But i'm not gonna play with it 'Cos dreidel's fucking gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 6. resimde acayip bakmış , korktum valla :P[hline]Cartman: Here's a little dreidel That's small and made of clay But i'm not gonna play with it 'Cos dreidel's fucking gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ikinci resime bakınca kafam koptu ''Ne var kardeşim ne bakıyosun! Şşşt Alo sana diyorum öle ters ters bakma çizerim seni'' demiş resmen[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Resimlerin yorumu: 1. Karanlıklar prensi 2. Kıllanan kedi 3. Masum ayakları 4. Sinirlenen kedi kafa atarken 5. Masum ayaklarına yatıp hunharca planlar yapma 6. 5den devam hain planları gerçekleştirmek için strateji belirleme 7. Beyin gücünü kullanarak bilgisayarı patlatmak için konsantre olma 8. Zihinsel gücün doruklarına ulaştığı an 9. Alla alla bu bilgisayar niye patlamadı? 10. Busefer alttan sabatoj denemek için kablolara yönelme 11. Görüntülendiğini farkedince uyuma ayaklarına yatma :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Yok abi yok benm ayrı eve çıkmam şart oldu... Ailem kediyi yasakladıkça benm tutkum daha da büyüyo[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Bu hayvanın hastasıyım ben de, köpeksever bir kişi olarak genelde kedilere pek şefkatle yaklaşmam oğlumun da etkisiyle ama buna bayılıyorum =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ya benımkılerde evde hayvana artık sıcak yakla$mıyo daha onceden 2 alman kurdu 1 tanede dalmacyalı wardı alman kurtları ben kucukken dalmacyalıda orta 1 deyken fılan geldı ama artık bakamıyoruz dıye almıyolar uff uff bende ıstıyorum ya bnn[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Bunun yavrusu olsa.. sonra onu ben alsam. ne güzel olur dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 zaten yavrulayacam diye bas bas bağırıyo bir hafta boyunca da biz gerekli malzemeyi vermiyoruz eline =) hayvan bir hafta böyle şirin, diğer hafta boyunca da yırtınıyo, anlamadım gitti, benim bildiğim bu kadar sık olmaması gerekiyo ama bakalım şimdi küçük, hele bir yaşını bi geşsin de düzenli haler gelir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Marta yaklaştı tabi normaldir :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ya ben kedilerden pek anlamam eğer normal halları kambur gibi değilse, bu kambur galiba[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ya ben kedilerden pek anlamam eğer normal halları kambur gibi değilse, bu kambur galiba[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Hehe, özlemiştim ya helal olsun BlackRose, kırmız gözlerieni barbarı level kaç oldu fibi nin? Anarchy Online da mı char açtı yoksa[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 gözleri kırmızı çıkmasın diye flashsız çekiyorum ama onlar da düzgün çıkmıyo, gün ışığında bile benim ev loş olduğu için flash olmadan ancak bu kadar çıkıyo =) diabloyu bıraktı şimdi AO seviyo kedim, koca koca hoparlörleri de koydum civ civ [lazer efekti] sesleri arasında uyuyup gidiyo valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 hoca sende illa monitorun multiscanini gostericen..:))[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 aaaaaaaııııııııııııııııııııhhhhhhhhh hastayım bunun ya war mı böle bi haywan hiç bi haywanı sewmedim şimdiye kadar ama bu bu bu bu başka bişi ben de istiooooooom[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.----..--.----.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 niye mortis multiscan kelimesine alerjin mi var? =) multiscan çok matah bişe mi ki gösterince görgüsüzlük olmuş nedir hehe ona bakarsan kedimi bile göstermem ben kimselere, yemişim multiscanini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 bakın beyler plan şu: Fibi yi kaçırıcaz, sevcez ya multiscan monitörünü vbericek ya da fibisini ne türlü olursa kârdayız :P inşaat makinelerine alerjisi olmayanlar gelsin[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 inşaat makinesi yok artık burda :p daha doğrusu ben onların olduğu yerde değilim artık zor bulursunuz beni hehe, Ordu'dayım şu anda, zaten mültisken de bozuk ayrıca, renklenme var titriyo abuk subuk, kedimi rahat bırakın da monitörü atabilirsiniz camdan *haritada Ordu'nun yerini bakmaya gidenleri izler* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 haşşa adımın eskiden en çok benzetildiği yerin yanında olan yere neden bakıyım Bartın'ın yanı işte, fazla fark yokki Karabük ile Ordu'nun?[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 olmuş bu olmuş yakında kızışır da[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: general83, 25 Şubat 2003 20:11 tarihinde demiş ki: olmuş bu olmuş yakında kızışır da[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin lol ben ne anlatıyorum ki zaten haftada bir oluyor diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 kediler kucuk kalmali :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 bence yavru halleri daha güzel.. söyle tostoparlak, şirin, tatlı bakışlı.. bu biraz haşin bakıyor ve zayıf yapılı.. benim tarzım değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar