Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gecinn Daoc'u arkidisler yeni ne oyunlar geliyor .. Bir oneri ...

Mina

Öne çıkan mesajlar

www.darkandlight.net buraya girin arastirin ve videoyu izleyin.. Daoc haltetmis bunun yaninda.!!!!![hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici .....

[Bu mesaj Mina tarafından 21 August 2003 00:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Valla ben bir teknoloji takılacam SWG oynıyacam ama verdiğin oyunda güzele benziyor savşa sistemi oyun sistemini inceledikten sonra belkide bunada başlayabilirim.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Sosyal ağlarda paylaş

Video larini izledikten sonra swg nin cok basit gleicegini sizde anlicaksiniz.. Daha komplike bir oyun .....Swg oynuyan arkadasi izledim .. Anarchy online dan hic bir farki yok combat mode olarak gercekten bu tarz combatlar cok sıkıcı oluyor...

Ve bir yıgın bugın bulundugu bır oyun .. Bence gereksiz...Ao motorunda biraz daha genis ve bir kac yenilik var...[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici .....
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun en guzel özelligi yazmıs oldugun script macro ile ld olurken karakterin o macroyu yapıyyo war mode a gecmek savasmak gibi... Bİr diger guzel sey ise craftersan merchant isen sen oyundan ciktiginda karakterin sehirde bir npc satıcı gibi kaliyor vendor oluyor senin icin para kazaniyor.
100000 kisi tek server planlaniyorum cok buyuk bir oyun.[hline]

[Bu mesaj illuin tarafından 26 August 2003 16:38 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

siz ne diyosunuz yaw swg basit falan.. öhöm.
swg bence su ana gelmis gecmis en komplike ve en eglenceli crafting sistemine sahip oyun. combat sistemleri daha pek "balance" ta degil ama su an bile aglanacak sizlanacak kadar birsey oldugunu sanmiyorum. kalici zarar verecek buglar da yok.[hline]you don't like my shit. so sue me.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...