Mina Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 www.darkandlight.net buraya girin arastirin ve videoyu izleyin.. Daoc haltetmis bunun yaninda.!!!!![hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici ..... [Bu mesaj Mina tarafından 21 August 2003 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Valla ben bir teknoloji takılacam SWG oynıyacam ama verdiğin oyunda güzele benziyor savşa sistemi oyun sistemini inceledikten sonra belkide bunada başlayabilirim.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Video larini izledikten sonra swg nin cok basit gleicegini sizde anlicaksiniz.. Daha komplike bir oyun .....Swg oynuyan arkadasi izledim .. Anarchy online dan hic bir farki yok combat mode olarak gercekten bu tarz combatlar cok sıkıcı oluyor... Ve bir yıgın bugın bulundugu bır oyun .. Bence gereksiz...Ao motorunda biraz daha genis ve bir kac yenilik var...[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 wwii nin grafikleri adam gibi olsa 24 saat oynarım onu ama grafikler kotu ilerde duzelirse onu alırım[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 hastasiyim direk bta testine sign up yaptik zaten mina kardesimle :) süfer oyun bomba gibi gelicek wow dan once yeter bana[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Yalnız arkadaşlar trailera kanmayın hemen genelde oyunalr trailerlardan ve screenshotlardan çok farklı gelir bunlar üzerinde baya bi oynama falan yapıyolar.[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla düşer donuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Trailer in game ise kanabilirsin .. orda sag altta ingame yaziyor.:P[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 bende olayım signup bari :) durlag beğendiyse güseldir :P[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 durlag begendiyse Acc. umu iptal ediiim bari :-D[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 peki paket eve mi gelcek ?! nettten download yok mu la ?![hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 pn sevmetim. :hmm:[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Sayfaya girip okudum vs.. orda yazanların yarısı dogruysa eğer hakkaten bomba gibi gelicek, 40 miyon km2 alan hayal edememiyorum oyun içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illuin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Oyunun en guzel özelligi yazmıs oldugun script macro ile ld olurken karakterin o macroyu yapıyyo war mode a gecmek savasmak gibi... Bİr diger guzel sey ise craftersan merchant isen sen oyundan ciktiginda karakterin sehirde bir npc satıcı gibi kaliyor vendor oluyor senin icin para kazaniyor. 100000 kisi tek server planlaniyorum cok buyuk bir oyun.[hline][Bu mesaj illuin tarafından 26 August 2003 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 çakal çakal konusup milletin moralini bozma gelmeyim cafeye .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 siz ne diyosunuz yaw swg basit falan.. öhöm. swg bence su ana gelmis gecmis en komplike ve en eglenceli crafting sistemine sahip oyun. combat sistemleri daha pek "balance" ta degil ama su an bile aglanacak sizlanacak kadar birsey oldugunu sanmiyorum. kalici zarar verecek buglar da yok.[hline]you don't like my shit. so sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar