netron Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Bugün kız arkadaşımdan ayrıldım.. Çok pis kavga ettik yanlış tanımışım ya neden yanlış tanıyorum insanları. Şu 1 haftadır arkamdan bıçaklandığım kadar hiç bi zaman darbe yemedim. Nedir bu ya acaba ben mi değiştim bende mi bi sorun çıktı tek tek değer verdiğim insanları kaybediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Yat uyu, oturdukça kafayı yersin. Sabah sağlam kafayla tekrar kararlar verirsin.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Duş al,takma maya çalış kafana sonra da yat uyu veya bilg. oyna çok kafa daıtır[hline]Endoskopi sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 imzamdaki ettigim vecibeye dikkatinizi çekiyorum. Sadece senin o kızda göremedigin prizmanın yüzleri ortaya çıktı.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 bak kardeşim zor geldiğini biliyorum ama emin ol hayatta çok daha zor şeyler var.allah korusun başına öyle bi iş gelirki "ulan nelere üzülüyomuşum" dersin.kafana takamamaya çalış.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
netron Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ya uyuyamam off ya çok kötü.. Aklıma kötü kötü şeyler geliyo psikolojimi kaybetmeye başlıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
netron Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Ya arayıp tekrar mı konuşsam ya offf intihar edicem.. Telefonuda kapattım acaba mesaj atmışmıdır hımm aramışmıdır acaba. Ama yok mesajı okuduğumu anlamasın atmışsa bile. Ya ne var 2 bira daha içip intihar etseydim açık tekel varmıdır acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 bence de yat uyu salla sımdı kızı ne kasıcan :)[hline]Rahatım... --------------------------------------------- Saol DraculaVigorous... Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 netron eger gerçekten kendini böle hissediyorsan sana ciddi bir yardim gerekiyor diyebilirim. Hayatta hiçbirşey özellikle başka bir insan intahar etmek için bir sebep degil. Dolayisiyla kendini yorma. Ama ilgi çekmekse ki niyetin buralarda intahardan sorumlu insan Prawler[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
netron Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ya off ciddiyim çokda sarhoşum. Çok fazla içtim galiba.. Hımm gidip bi tıraş bıçağını alıyım... Ya off kırdım ucunu bileğimi kesiyorum ama derin kesemiyorum. Yaşamak istemiyorum olmek istiyorum. Ya niye derin kesemiyorum. Heralde bişi beni hayata bağlıyo ama ne bulamadım.. hafif kanıyo ama derin kesemiyorum nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 böyle zaten yaz biter sonbahar sonra kış sonra ilkbahar falan dönüp duruyo bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sea_Witch Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 said: netron, 30 August 2003 03:38 tarihinde demiş ki: Ya niye derin kesemiyorum. Heralde bişi beni hayata bağlıyo ama ne bulamadım.. hafif kanıyo ama derin kesemiyorum nedense.. o g.t korkusudur bişeyin seni hayata bagladigindan değil ölümden tırsmandandır. bol kanlı geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar