Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Off moralim çok bozuk..

netron

Öne çıkan mesajlar

Bugün kız arkadaşımdan ayrıldım.. Çok pis kavga ettik yanlış tanımışım ya neden yanlış tanıyorum insanları. Şu 1 haftadır arkamdan bıçaklandığım kadar hiç bi zaman darbe yemedim. Nedir bu ya acaba ben mi değiştim bende mi bi sorun çıktı tek tek değer verdiğim insanları kaybediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

imzamdaki ettigim vecibeye dikkatinizi çekiyorum. Sadece senin o kızda göremedigin prizmanın yüzleri ortaya çıktı.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Sosyal ağlarda paylaş

netron eger gerçekten kendini böle hissediyorsan sana ciddi bir yardim gerekiyor diyebilirim. Hayatta hiçbirşey özellikle başka bir insan intahar etmek için bir sebep degil. Dolayisiyla kendini yorma. Ama ilgi çekmekse ki niyetin buralarda intahardan sorumlu insan Prawler[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Sosyal ağlarda paylaş

ya off ciddiyim çokda sarhoşum. Çok fazla içtim galiba.. Hımm gidip bi tıraş bıçağını alıyım... Ya off kırdım ucunu bileğimi kesiyorum ama derin kesemiyorum. Yaşamak istemiyorum olmek istiyorum. Ya niye derin kesemiyorum. Heralde bişi beni hayata bağlıyo ama ne bulamadım.. hafif kanıyo ama derin kesemiyorum nedense..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...