Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Grup : Kesinlikle Pink Floyd. Kişi : James Hetfield. :p[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 lol[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 grup: beatles, pink floyd kişi: elvis presley, frank sinatra olabilir hendrix de olabilir tabi[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Baalzebul Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Grup: Pink Floyd Kişi: Jimi Hendrix bir de elektro gitarın mucidi olabilir.[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Elektro gitarın mucidi iyi fikir bak =) Moviemax da HENDRIX i izleyeniniz var mı? Jimi Hendrix in biyografisi, çok güzel, izleyin yani.[hline]Penthesilea, Elan Realms. Elan Realms UO Shard my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 İyi de bugünkü manasıyla elektro gitarın mucidi Jimi Hendrix zatn. Genel olarak bahsedicek olursak da Charlie Christian diycez galiba... emin diilim. Ama yine de Miles Davis'in yaptıını kimsenin yapmadığını düşünüyorum.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
can Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 John Lennon'dur abi. Kişiliğiyle ön plandadır, çaldıklarından öte. Adam budur, felsefesine bağlı yaşayan adam budur.[hline]There's a heaven above you baby...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 tamam. filozof olarak john lennon peki müzik sanatçısı olarak kim?[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Etos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 grup: Pink Floyd kişi: Elvis Presley
Fragrant Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Jimi Hendrix yaptıklarıyla ilah sıfatını haketmiş bi adam..o yüzden kişi olarak kesinlikle Jimi Hendrix.Miles Davis te aşmış bi amcadır. Grup olarak müzikal anlamda Led Zeppelin bence rock müziği yönlendiren gruptur. Ama söylem ve yarattıkları etki yönünden Sex Pistols'ı tercih ederim.[hline]I can forgive and I'm not ashamed to be the person that I am today.. Staind - So Far Away [Bu mesaj Fragrant tarafından 29 August 2003 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Ya bişe sölicem tutamıyom kendimi... YEMİŞİM HENDRİX'İ. Oh be...[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Fragrant Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 yalnız boğazında kalabilir,dikkat et ;)[hline]I can forgive and I'm not ashamed to be the person that I am today.. Staind - So Far Away
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Grup : Beatles Kişi : Micheal Jackson diyim..[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 grup:Black Sabbath:adamlar heavy metal i yarattılar şahsiyet:Jim Morrison:hakkında bilinecek daha çok şey varken geberdi
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Bende CSNY ve Styx diyorum. (Not: bunlar en sevdiğim gruplar değil,bunlar bir zamanlar çok dinlenen eski gruplar diğer yandan ikisinide çok seviyorum.)[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg
Öne çıkan mesajlar