Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sinirlerinize hakim olun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en altinda eglence amacli fala ndio ama hehe
ben zaten sinirli olabilmenin ust siirindayim etkilemedi fazla..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
lol be kızlara baktım da
anlam veremiyorum
düzgün insanlar güzel kız bulamaz gibi bir mantık kuracağım yakında.[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words:
"I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !".
Mesaj tarihi:
abi bizim okulda böyle tipler varsa harbiden bi bunları akıllandırmak lazım lol[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words:
Mesaj tarihi:
kesin sizin okuldaki preplerdir
bksana bi resimde bi tip var tıfıl bişey..[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Mesaj tarihi:
resimdeki kişi benim bi arkadaşıma benziyor deli gibi.ama dikkatli bakınca onun olmadığını anladım.kızlar çılgın bu arada eheh :)[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words:
Mesaj tarihi:
tiki kültürüyle dalga geçmek için kurulmuş bi site, biraz abartmasalar bağzı şeyleri belki yerdik hatta daha komik olurdu.
Ama kızlar güzel o ayrı:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
said:
axedice, 26 Şubat 2003 01:28 tarihinde demiş ki:
tiki kültürüyle

düzeltiyorum
tikilerin özentilikten oluşmuş yapay kültürsüzlüğüyle[hline]'Cause everyday we pay the price,

Bob Marley - Jammin'

Mesaj tarihi:
lol ya süper site.. hasta kaldım
tam beni yansıtıyo.
Bu arada "Ismini vermek istemeyen izleyici: Filiz Ovar" olayına ve a/s/l geyiine bittim ya
[hline]Join Our Army.. OrcMasters
DivX Listem

[Bu mesaj GeeM tarafından 26 Şubat 2003 03:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ulan geyiğin dibine vuracağım diyede bu kadar uğraşılmazki, öküzlük ve bir o kadarda buzağılık[hline]There, look, the willow clings over the river,
like a person who bows down, crying for the lover.
Mesaj tarihi:
rOcK oR hiP-HoP doN't metter. iT MaKeS CoMe toGeTheR . . .[hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
Mortis ciddi anlamda yapılmış bi site değil yannız, en aşaıdakli
uyarıyı oku, iyi dalga geçmiş sonuçta. Ama bunlardan herhangi biri KAL daysa acıdım çocuğa...[hline]'Cause everyday we pay the price,

Bob Marley - Jammin'

Mesaj tarihi:
ALLAH RAZI OLSUN!!
1 sene dir bu siteyi ariorum abi[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you!
my potentIaL is nothing but zero..
come and free your hate !!
.--.----..--.----.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-.
Mesaj tarihi:
ehuhe bide bunun anti modelivardı fikirtepğelkiler.com muyduneydi hatta forumlarda vardı hatırlayan varsa beri gelsin[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki :
evet ben olgun biriyim
madem emalethde 13 yaşındaymış
eh işte arada 1 yaş fark var
işler süper olur baba ya
  • Yeni Oluştur...