Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

teras kasi olayi,


CriZz

Öne çıkan mesajlar

surrender etmeyi dusunuyorum, varmi bu skillde gelisen , varsa ilerki seviyelerde nasil ? pvp de ilerledikce duzeliyomu? suan itibari ile bu pingle pvp de pek basari gosteremiyorum, halbuki iyide oynarim bu tarz oyunlari, anca kek gibi yere yatanlari felan yetisip indirebiliyorum. kosarak kacanlara yetisemiyorum bile bende diger yone dogru kaciyorum oyle durumlarda :p yane o kadarda kastim 1-2 basamak yukseldim, elimde gitmiyo ama yer kalmadi kascak ya bunu birakcam ya marksman kastim 1 az onu birakcam , 1 turlu cikamadim isin icinden, varsa benden daha gelismis 1 teras kasi fikirlerini yazarsa sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben teras efendiyle cok egleniyorum, ilerledim 6 tanesini doldurdum,bana gore en zevklisi bu, grup avlarında en fazla XP yi ben alıyorum ancak PVP denince yaş iş teras kasi, karete yapan koşan ördekten başka bişi olmuyorsun ben o yüzden CH da oldum ayni zamanda, korkup kaçan silah kullanıcılarını yakalayacak kadar hızlı koşan kedi taşıyorum yanımda, PVP ye henüz dalmadık ama planım bu kedi yakalar ben öperim:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Senin bilecegin is unarmed xp almak ranged e kiyasla daha zor.Butun dmg i siz yiyorsunuz daha once bir pet bile saldirmis olsa siz gidince peti birakip size vurmaya basliyorlar. Zor ve cok emek geretiren devamli wound alabileceginiz bir meslek. Surrender ederken bu nedenle insanin eli gitmez :). Fakat baska bir meslek ile iyi combine edilirse tactical olarak dehset bir karaktere sahip olabilirsin...
Bu meslegin cok zevkli yanlari da var tabii herhangi bir hayvan saldirisinda tum rangedlar arkalarina baka baka kacarken ve devamli popolarindan isirilirken cok guluyorusunuz. Size saldirdiklarinda ise silahinizi kaldrip basliyorsunuz tokatlamaya . Oyundaki petlerden sonraki tek TANK dir TK. Daha TK nin baslarinda naboo da plain hunter ile solo yapabiliyordum. Oyunda hangi meslek tek basina bir gurreck, rancoru night sister initiate, tusken warlordu solo olarak alabilir ki?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...