thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Elinde olan, veya fazla olan, kullanmayan account varsa istediğiniz şey karşılığında alınır :) Kafayı yemek üzereyim, arkadaşlarla hayatımız sözlük oldu fakat account'umuz yok.. Bir yardımcı olun memetali bey :D [iiiirencim] PM'ler beklenir.. Kurallara aykırı topic değildir umarım, öyleyse uyarın ;)[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 cok merakliysan kadikoyden 50 kitap toplayip bagisla bir yere gonderip acc. hediye ediyolar da alip napicaksin ben sana satayim cuzi fiyata[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 bnm vardı eskiden sonra unuttum kullanmadım silmişler sonra bi ara tekrar açtım ondanda baydım silmeleri kötü[hline][i]-->Four String Magic<-- This is [b]My Own Summer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Ewt siliolar yaw bnm de wardı şifresini unutmuştum gecen gün maillere bakarkene gördüm 2001 yılında gelmiş şifre fln yazıogiriim dedim silinmiş:([hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 said: Infeqted, 20 August 2003 23:52 tarihinde demiş ki: cok merakliysan kadikoyden 50 kitap toplayip bagisla bir yere gonderip acc. hediye ediyolar da alip napicaksin ben sana satayim cuzi fiyata icqdan goruselim.. pm atiyorum..[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 baskasının nickiyle olcak iş diil bence, ssg hayatta deiştirmez[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merovingian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 sözlük kullanıcısı olmak için para vermek zekice olmazdı pek.[hline]being the god's worst enemy or nothing. which one would you choose? we're the middle children of history with no special purpose or place, and unless we get god's attention we have no hope of damnation or redemption. hell or nothing. which is worse? burn the museums. wipe your ass with mona lisa. this way, at least god will know your name. radiant victor! //system halted. enjoy the silence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar