Elros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Doğruyu söylemek gerekirse Antalya'da oturuyorum ve tek frp shop da yıllar önce kapandı internetten falan player's hand book bulabilir miyim nerden? Beni aydınlatın....[hline]Elros Lúinwë Protector of Commanchero Enstitüsü Quarter elf Quarter orc half human mage/barbarian Ama Full Türk:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 kazaa dan indir netine güveniyosan. güvenmiyosan amazon.co.uk de olması lazım.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 türkçeside çıktı bilmem biliyomusun... onu daha rahat bulabılırısın herhal[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Eğer antalya'da frp mağzemesi satan bir yer bulursan bana söyle benimde zar almam gerek:D.[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 kazaa'dan d&d, dungeons and dragons diye araştırdım ama bulamıyorum ne diye aramalıyım...[hline]Elros Lúinwë Protector of Commanchero Enstitüsü Quarter elf Quarter orc half human mage/barbarian Ama Full Türk:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Eğer dm'iniz varsa bende size katılabilirim songoku zar satan yer yok magic mağazası vardı fakat orası yıllar önce kapandı tanıdığın varsa başka şehirden getirt getirteceksen bana da haber ver :D[hline]Elros Lúinwë Protector of Commanchero Enstitüsü Quarter elf Quarter orc half human mage/barbarian Ama Full Türk:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Vallahi Çanakkale'ye gelcek olursan seve seve gel aramıza ama burda bizim grup yok tek ben varım.Arkadaşlarla çanakkale'de okuduğumuzdan herkes ayrı bir yere gidiyor.Dahası birimiz istanbul'a gidiyor onun sorunu yok:DAma sömester tatili gibi geldiğimde elimde epey materyal ile gelcem o zaman bir grup kurarız.Antalya'da daha frpciler var birkaç tane daha.Ben oyun oynatırım. Diycen birşey olursa icq:117039080[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro [Bu mesaj ssj4songoku tarafından 28 August 2003 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bendekar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 dnd ya da 3e diye ara player's hand book için ama söyliim kazaa dakiler 3e yani 3,e değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bendekar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 dnd ya da 3e diye ara player's hand book için ama söyliim kazaa dakiler 3e yani 3,5e değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar