Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Player's book'u Nasıl bulacağım??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Doğruyu söylemek gerekirse Antalya'da oturuyorum ve tek frp shop da yıllar önce kapandı internetten falan player's hand book bulabilir miyim nerden? Beni aydınlatın....[hline]Elros Lúinwë
Protector of Commanchero Enstitüsü
Quarter elf Quarter orc half human mage/barbarian Ama Full Türk
:D
Mesaj tarihi:
türkçeside çıktı bilmem biliyomusun... onu daha rahat bulabılırısın herhal[hline]Duxus
---------
blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki:
allaha yakın bana uzak ol
Mesaj tarihi:
Eğer antalya'da frp mağzemesi satan bir yer bulursan bana söyle benimde zar almam gerek:D.[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro
Mesaj tarihi:
kazaa'dan d&d, dungeons and dragons diye araştırdım ama bulamıyorum ne diye aramalıyım...[hline]Elros Lúinwë
Mesaj tarihi:
Eğer dm'iniz varsa bende size katılabilirim songoku zar satan yer yok magic mağazası vardı fakat orası yıllar önce kapandı tanıdığın varsa başka şehirden getirt getirteceksen bana da haber ver :D[hline]Elros Lúinwë
Mesaj tarihi:
Vallahi Çanakkale'ye gelcek olursan seve seve gel aramıza ama burda bizim grup yok tek ben varım.Arkadaşlarla çanakkale'de okuduğumuzdan herkes ayrı bir yere gidiyor.Dahası birimiz istanbul'a gidiyor onun sorunu yok:DAma sömester tatili gibi geldiğimde elimde epey materyal ile gelcem o zaman bir grup kurarız.Antalya'da daha frpciler var birkaç tane daha.Ben oyun oynatırım.

Diycen birşey olursa icq:117039080[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

[Bu mesaj ssj4songoku tarafından 28 August 2003 17:13 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...